اقدام جدید شهرداری تهران برای تغییر کاربری بوستان ها: ساخت هتل ۲۵ طبقه در پارک جنگلی لویزان !
کدخبر:
987384
لینک کپی شد
رکنا: شهردار منطقه ۴ تهران از ساخت هتل ۲۵ طبقه در بوستان جنگلی لویزان خبر داد و گفت: هتل جدید در همان زمینی که قبلا هتل «شیان» قرار داشت احداث میشود.
کدخبر:
987384
لینک کپی شد
![اقدام جدید شهرداری تهران برای تغییر کاربری بوستان ها: ساخت هتل ۲۵ طبقه در پارک جنگلی لویزان !](https://cdn.rokna.net/thumbnail/Hx8HKT5QSqps/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2ccsXETK0SNzSvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، علی اصغر کمالی زاده، در این باره گفت: برای هتل شیان در سال جاری دستور نقشه را صادر کردیم تا در بر اتوبان امام علی (ع) و ورودی محدوده شیان احداث شود.
وی افزود: تلاش می کنیم در سال جاری جواز احداث این هتل را صادر کنیم تا با پیگیری مالک، کار ساخت و ساز این هتل در ۲۵ طبقه آغاز شود.
شهردار منطقه ۴ تهران براین نکته نیز تاکید کرد که ساخت و ساز هتل جدید در همان زمینی که قبلا هتل شیان قرار داشت انجام می شود و به فضای سبز این بوستان جنگلی آسیب و خللی وارد نخواهد شد.
-
بوسه عاشقانه نرگس محمدی برای علی اوجی در جشنواره فجر
ارسال نظر