جعل مدرک برای رتبه بندی معلمان، متخلف را از فرایند رتبه بندی خارج می کند / معلمان مهاجرت نمی کنند؛ آنها متعهد هستند!

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، تاکنون ۳۱ هزار و ۵۹۲ نفر رتبه یک، ۸۱ هزار و ۲۸ نفر رتبه دو، ۲۱۸ هزار و ۵۸۱ رتبه سه، ۱۳ هزار و ۱۶۸ تن رتبه چهار و ۱۲۳۸ نفر رتبه پنجم را کسب کرده اند. احتمالا، تا آخر اسفند رتبه بندی معلمان به ایستگاه پایانی خود خواهد رسید. رتبه ها در سامانه my.medu.ir قابل مشاهده هستند و از روز سه شنبه ۹ اسفند ماه امکام ثبت اعتراضات در این سامانه فراهم می‌شود. همچنین معلمانی که نسبت به رتبه خود اعتراض دارند می‌توانند از 9 اسفندماه، اعتراض خود را در سامانه مربوطه ثبت کنند.

با این وجود، در این خصوص شائبه هایی مبنی بر اینکه مدارک بارگذاری شده از سوی معلمان، چگونه صحت سنجی می شود، مطرح است و این مهم، این امکان را به وجود می آورد که برخی، با جعل مدرک، از فرصت به وجود آمده سوء استفاده کنند. در این راستا، با معاون وزیر آموزش و پرورش گفت و گو کردیم تا ببینیم برنامه این وزارتخانه برای اینکه حقی از کسی ضایع نشود چیست.

صادق ستاری فرد ، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با رکنا در پاسخ به اینکه صحت مدارک بارگذاری شده توسط معلمان برای رتبه بندی ، چگونه سنجیده می شود، گفت: در  آیین نامه اجرایی رتبه بندی معلمان، عباراتی آمده که در معرض دید و تایید خود مشمولین هم قرار داده شده است. در آن مرحله، معلم تایید می کند که تمام مدارک و مستنداتش واقعی و برای خودش است و همچنین خودش آنها را بارگذاری کرده است. مجددا، معلم باید تایید کند امتیازاتی که گرفته بر اساس مدارک و مستنداتی است که بارگذاری کرده است.

وی در ادامه افزود: بر اساس این آیین نامه، اگر مدارک و مستندات خلاف واقع بارگذاری شود، فرد، کلا از رتبه بندی خارج می شود و طبق ماده 11 همین آیین نامه، پرونده اش به هیئت رسیدگی به تخلفات ارجاع داده می شود.

جعل مدرک برای رتبه بندی معلمان، متخلف را از فرایند رتبه بندی خارج می کند

ستاری فرد در پاسخ به اینکه آیا ممکن است معلمی که مدارک غیر واقعی بارگذاری کرده است، بعد از شناسایی دیگر نتواند کار معلمی را ادامه دهد، تاکید کرد: خیر، چنین شخصی، فقط مشمول رتبه بندی نمی شود و پرونده رتبه بندی اش متوقف و شخص، به هیئت رسیدگی به تخلفات ارجاع داده می شود. اینکه در آن هیئت چه رأیی صادر می شود، بستگی به نوع تخلف معلم دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ما از طریق گزارش های میدانی همکاران و حوزه ارزیابی-عملکرد و رسیدگی به شکایات این صحت سنجی را پیگیری می کنیم. همچنین ارزیابان حرفه ای را مشخص کرده ایم که موضوع صحت و سقم مدارک را بررسی و کدگذاری می کنند؛ براساس این کدها، برای هر شخص، اطلاع می دهند که مدارک واقعی بوده اند یا جعل شده اند.

معلمان مهاجرت نمی کنند؛ آنها متعهد هستند!

وی همچنین در پایان در پاسخ به اینکه آماری از مهاجرت معلمان وجود دارد یا خیر، گفت: چنین آماری وجود ندارد. معلمان ما افراد متعهدی هستند و هیچ جا نمی روند.

وبگردی