تازه ترین آمار کرونا در ایران تا امروز 24 اردیبهشت 1401؛
کرونا جان 7 ایرانی دیگر را گرفت / شناسایی 255 بیمار جدید کرونا در ایران
رکنا: تازه ترین آمارهای ابتلا، مرگ و میر و واکسیناسیون کرونا در ایران تا امروز شنبه 24 اردیبهشت 1401 اعلام شد.
![کرونا جان 7 ایرانی دیگر را گرفت / شناسایی 255 بیمار جدید کرونا در ایران](https://cdn.rokna.net/thumbnail/uoQm3HgLq6TO/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c3ud0HHB5WIWvtfuJ1_NwVg,,/%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7+%D8%AF%D8%B1+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86+.jpg)
به گزارش رکنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تازه ترین آمارهای مربوط به کرونا در ایران شامل آمار مرگ و میر، تزریق واکسن کرونا و سایر آمار کرونا در کشورمان را تا روز شنبه بیست و چهارم اردیبهشت به شرح زیر اعلام کرد:
تا کنون ۶۴ میلیون و ۴۳۲ هزار و ۲۷۲ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۷۰۰ هزار و ۳۶۰ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۸۳۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۴۳۸ هزار و ۴۷۰ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۳۱ هزار و ۹۰۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از دیروز تا امروز ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۵۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۶۸۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۲۱۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۱۸ هزار و ۸۶۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۷۵۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۱ میلیون و ۷۳۳ هزار و ۱۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۵۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۸۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
-
مهران مدیری در نقش مرد هول / وقتی وقار جایش را به وسوسه میدهد! + فیلم
ارسال نظر