سفر وزیر آموزش و پرورش به عربستان / درخواست تسریع صدور ویزای معلمان ایرانی مدرسه جده
رکنا: وزیر آموزش و پرورش با دعوت وزیر آموزش عربستان، در وزارتخانه آموزش این کشور با وی دیدار و گفت و گو کرد.
![سفر وزیر آموزش و پرورش به عربستان / درخواست تسریع صدور ویزای معلمان ایرانی مدرسه جده](https://cdn.rokna.net/thumbnail/SDoDFGvlVfPF/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cnKGtMzv_y7ivtfuJ1_NwVg,,/%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%88+%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4.jpg)
به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، علیرضا کاظمی، با دعوت وزیر آموزش عربستان یوسف بن عبدالله البنیان در وزارتخانه آموزش این کشور با وی دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار، وزیر آموزش عربستان با اشاره به زمینههای همکاری مشترک میان دو وزارتخانه، دستاوردها و توفیقات آموزش و پرورش ایران را تبریک گفت.
وی در ادامه به فرصتها و تشابه دو کشور در تربیت و تنوع و همچنین چالشها و فرصتها پرداخت و تبادل تجارب در ارتقای آموزش و پرورش دو کشور را مؤثر دانست.
وزیر آموزش و پرورش، با تشکر از دعوت کشور عربستان، با بیان آماری از دانش آموزان و مدارس دولتی و غیر دولتی و معلمان به دستاوردهای آموزش و پرورش ایران در حوزههای گوناگون ازجمله رفع ریشه کنی بیسوادی، پوشش تحصیلی کودکان استثنایی، پوشش ۴۸ درصدی دانش آموزان فنی و حرفهای در دوره دوم متوسطه، موفقیت در المپیادهای علمی دانش آموزان و اقداماتی که اخیراً در حوزه هوش مصنوعی در کتابهای درسی و برگزاری کارسوقهای دانش آموزی و توانمندسازی معلمان دراین خصوص انجام گرفته اشاره کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، خدمات آموزشی رایگان به حدود ۶۱۵۰۰۰ دانش آموز اتباع را تشریح کرد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به به برگزاری دوسالانه مسابقات بین المللی قرآن کریم در ایران از یوسف بن عبدالله البنیان دعوت کرد تا ضمن شرکت در این مسابقات، میزبانی برگزاری آن را نیز داشته باشند.
کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی شبکه شاد به عنوان یکی از دستاوردهای آموزش و پرورش در حوزه فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این شبکه حدود ۱۵ میلیون کاربر دارد و به طور هم زمان حدود ۳ میلیون کاربر میتوانند از این سکوی آموزشی استفاده کنند.
سپس یوسف بن عبدالله البنیان ضمن ابراز خوشحالی از دستاوردهای ایران در زمینههای گوناگون، خاطر نشان کرد: آموزش هسته موفقیت همه جوامع است و یکی از برنامههای وزارت آموزش عربستان نیاز سنجی معلمان، تواناییها و مهارتها و ارزشهایی است که باید داشته باشند.
وی مأموریت اصلی آموزش و پرورش را آموزش دانست و گفت: ساخت و ساز مدارس و دغدغه کمبود فضای آموزش و پرورش برعهده سایر دستگاهها است و مسئولین آموزش و پرورش نباید به دنبال ساختمان سازی باشند.
در ادامه وزیر آموزش و پرورش ضمن دعوت از دکتر یوسف بن عبدالله البنیان برای سفر به ایران ابراز امیدواری کرد که یادداشت تفاهمی بین دو وزارت جهت تبادل تجارب در زمینههای گوناگون آموزشی تنظیم و در سفر آتی وزیر آموزش عربستان به امضا طرفین برسد.
در این دیدار وزیر آموزش و پرورش ایران درخواست تسریع صدور ویزای معلمان ایرانی مدرسه جده را بیان کرد که مورد موافقت وزیر آموزش عربستان قرار گرفت.
-
جوش واژن چیست؟ + فیلم
ارسال نظر