میادین و بازارهای میوه و تره بار شهرداری تهران ۲ روز آینده باز است
کدخبر:
1071046
لینک کپی شد
رکنا: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۱ و ۲۲ آذرماه به رغم تعطیلی ادارات و مدارس به دلیل شرایط اضطرار آلودگی هوا، همه میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران باز است.
کدخبر:
1071046
لینک کپی شد
![میادین و بازارهای میوه و تره بار شهرداری تهران ۲ روز آینده باز است](https://cdn.rokna.net/thumbnail/S9Vl25MXvpZp/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cDbGyNqVMRt-vtfuJ1_NwVg,,/%D8%AA%D8%B1%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D8%B1.jpg)
به گزارش رکنا؛ روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با صدور اطلاعیهای، اعلام کرد: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۱ و ۲۲ آذرماه به رغم تعطیلی ادارات و مدارس به دلیل شرایط اضطرار آلودگی هوا ، همه میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران باز است.
-
آواز شاد / دختربچه عروسک در کنسرت گرشا رضایی ترکاند ! / همه ذوق کردند !
ارسال نظر