«رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد» وزارت کار منصوب شد

به گزارش رکنا و بر اساس اعلام مرکز روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، متن حکم به شرح ذیل است:

مبتنی بر اصول دولت چهاردهم در انتصاب بر اساس شایسته‌گزینی و عدالت و با نظر به صلاحیت‌ها، تخصص و تعهد کاری جنابعالی به عنوان «رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی» منصوب می‌شوید.

امید است که با اتکاء به خداوند متعال، آموزه‌های راه‌گشای اسلام و احساس مسئولیت نسبت به میهن و مردم عزیز ایران، تمام توان و ظرفیت خود را برای تحقق وظایف و اهداف مرتبط با مسئولیت انتصابی به کار بگیرید.

در ادامه این حکم آمده است:

تعهد مستمر به مفاد «سوگندنامه کارگزاران دولت وفاق ملی» و «میثاق‌نامۀ رفع تعارض منافع کارگزاران دولت چهاردهم» از شما انتظار می‌رود. تفصیل مأموریت‌ها و انتظارات به پیوست این حکم ابلاغ می‌شود. معاونت‌ها، سازمان‌ها، صندوق‌های تابعه، ادارات، مراکز و مؤسسات زیرمجموعۀ وزارت متبوع مکلف به همکاری با جنابعالی در جهت تحقق اهداف و مأموریت‌ها هستند.

توفیق شما در انجام وظایف در راستای جهت‌گیری‌های راهبردی دولت چهاردهم و وزارت متبوع با تعهد به قانون اساسی، سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری(مد ظلّه العالی) و برنامۀ هفتم را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

«اولویت‌های راهبردی و مأموریت‌های مورد انتظار «رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی» در دولت وفاق ملی بدین ترتیب است:

۱) تلاش مستمر برای نهادینه کردن شفافیت، رشد فرهنگ پاسخگویی، مسئولیت‌پذیری و توسعه زیرساخت‌های حمایتی از گزارشگران فساد و فراهم کردن زمینه‌های نظارت همگانی در وزارت متبوع.

۲) نظارت و بررسی میزان انطباق عملکرد کلیه واحدهای زیرمجموعه با قوانین و مقررات جاری و شناسایی و گزارش موارد ترک فعل، اهمال و هرگونه تخلف احتمالی در اجرای وظایف قانونی.

۳) بررسی انتصاب و هماهنگی و پایش فعالیت مدیران بازرسی سازمان‌ها، بانک‌ها و صندوق‌های تابعه و رابطین ستادی و اجرایی در راستای اصول شفافیت و عدالت در نظام مدیریتی وزارت متبوع.

۴) برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری در جهت اجرای مفاد اسناد بالادستی برای پیشگیری، کشف و برخورد با فساد در تمامی سطوح وزارتخانه در راستای تقویت شفافیت، ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد.

۵) تعامل مستمر با نهادهای نظارتی مرتبط با وزارت متبوع و نظارت بر عملکرد معاونت‌ها، سازمان‌ها، صندوق‌ها و بانک‌های تابعه.

۶)انجام وظایف دبیرخانه کمیته‌های سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و مدیریت عملکرد و ارائه گزارش‌های دوره‌ای.

۷)پیگیری، برنامه‌ریزی و راهبری استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد در سطح دستگاه.

۸) تمهید سازوکارهای مناسب جهت واقعی‌سازی و کارآمدسازی فرایند نظارت و ارزیابی‌ها در ابعاد شاخص‌های عمومی و اختصاصی.

۹) بهره‌گیری از شاخص‌های مناسب به منظور اندازه‌گیری مطلوب وضعیت فعالیت‌های وزارتخانه با اهداف و انتظارات مورد نظر، سنجش میزان اثربخشی، رصد، اعلام و ارائه بازخوردهای مناسب جهت بهبود مسیر ارائه خدمات منطبق با سطح انتظارات سازمان اداری و استخدامی کشور.

۱۰)تقویت و توسعۀ سامانۀ ارتباطات مردمی و استفاده از فناوری‌های دیجیتال در این خصوص جهت پاسخگویی مؤثر به شهروندان در کمترین زمان ممکن.

۱۱)  راهبری و نظارت بر عملکرد سامانه عملکرد مردم و دولت (سامد).

۱۲) تولید و ارائه اطلاعات صحیح، دقیق، به موقع و مرتبط به مراجع ذیصلاح و مردم در حوزۀ بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی.

 

وبگردی