همکاری تاریخی برای ریشه کنی کار کودکان در کشاورزی! / نشست مشترک فرانسه و ترکیه؛ گامی بزرگ برای مبارزه با کار کودک
رکنا: در یک اقدام مشترک بینالمللی، سازمان جهانی کار (ILO)، فرانسه و ترکیه دست به دست هم دادهاند تا به معضل کار کودکان در بخش کشاورزی پایان دهند. با برگزاری نشستهای تخصصی و تبادل تجربیات، این کشورها در تلاشند تا با تدوین سیاستهای جدید، کودکان را از محیطهای کاری خطرناک و بهرهکشی خارج کرده و آیندهای روشنتر برای آنها رقم بزنند.
به گزارش رکنا،
به نقل ILO، سازمان جهانی کار در گزارشی از توافق این سازمان (ILO)، فرانسه و ترکیه برای کاهش جمعیت کودکان کار به ویژه در حوزه کشاورزی خبر داده است.
در این گزارش آمده است: ILO از مبادلات فنی بین ترکیه و فرانسه برای حذف کار کودکان در کشاورزی حمایت میکند.
هفته گذشته دفتر سازمان جهانی کار (ILO) در ترکیه، با مشارکت دفتر ILO فرانسه، یک سفر مطالعاتی یک هفتهای از پاریس را به عنوان بخشی از پروژه اتحادیه اروپا برای «حذف کار کودکان در کشاورزی فصلی» به رهبری ترکیه برگزار کرد.
در طول این بازدید، شرکت کنندگان تجربیات و بهترین شیوهها را در مورد رسیدگی به کار کودکان و مدیریت کار کشاورزی فصلی به اشتراک گذاشتند. این بحثها بینشهای ارزشمندی را در مورد مقررات و اقدامات عملی برای رسمی کردن نیروی کار در بخش کشاورزی و حذف کودکان از چرخه کار ارائه کرد. همچنین دفتر ILO در فرانسه نقش کلیدی در تسهیل این تبادلات نظر سازنده بین ترکیه و فرانسه ایفا کرد.
فرانسه، به عنوان یک بازیگر اصلی در کشاورزی جهانی و کشور میزبان کارگران فصلی مهاجر، مکانی ایده آل برای این تبادل نظر بود. تعهد دیرینه فرانسه به ریشه کن کردن کار کودکان و مشارکت فعال آن در کارزار لغو کار کودکان، بر اهمیت این بحثها افزوده است.
انتظار میرود دانش و استراتژیهای بهدستآمده در طول این نشست مطالعاتی نقش مهمی در شکلدهی اصلاحات سیاستی در ترکیه، بهویژه در رسمیسازی نیروی کار کشاورزی و حذف کار کودکان در این کشور داشته باشد. مشارکت روزافزون بین ترکیه و فرانسه به عنوان الگویی از همکاری بینالمللی، درسهای ارزشمندی را برای سایر کشورهایی که با چالشهای مشابه در روابط کار روبرو هستند، ارائه میدهد.
ILO کاملاً متعهد به حمایت از ابتکار عملهایی است که همکاری جهانی و توسعه راهبردهای مؤثر را برای تضمین کار شایسته برای همه ترویج میکند. با تسهیل این نوع مبادلات فنی و علمی، ILO به کمک به تلاشهای گستردهتر با هدف حذف کار کودکان و بهبود رسمی شدن نیروی کار در بخشهای کشاورزی در سراسر جهان ادامه میدهد.
ارسال نظر