پرستاران خوزستانی ۲ برابر استاندارد کشوری کار میکنند
رکنا: بسیاری از بخشها را تغییر کاربری دادهایم و به بخش آیسییو تبدیل کردهایم که این بخشها نسبت به بخشهای عادی، نیروی انسانی بیشتری نیاز دارند.
بسیاری از بخشها را تغییر کاربری دادهایم و به بخش آیسییو تبدیل کردهایم که این بخشها نسبت به بخشهای عادی، نیروی انسانی بیشتری نیاز دارند.
علیرضا گچکوبان، با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون پرستاران در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: واکسیناسیون ۸۰ درصد پرستاران بخش دولتی انجام شده است و پرستاران بیمارستانهایی مانند رازی، امام خمینی و گلستان اهواز که مستقیما با بیماران کرونا مواجه هستند، تقریبا به صورت کامل انجام شده است.
به گزارش رکنا ، وی افزود: با این وجود، واکسیناسیون کرونا برای پرستاران بخش خصوصی تاکنون انجام نشده است.
رئیس هیأت مدیره نظام پرستاری اهواز با بیان اینکه بزرگترین مشکل پرستاران در استان خوزستان کمبود نیروی انسانی است، تصریح کرد: در حال حاضر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز، نسبت پرستار به تخت ۰.۷ است در حالی که استاندارد آن در کشور ۱.۵ است و ما در این خصوص، نصف استاندارد کشوری هستیم.
گچکوبان گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر از پرستاران به کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد یک نفر فوتی نیز داشتیم.
وی با اشاره به شرایط کرونا و بازگشایی بخشهای ویژه تصریح کرد: بسیاری از بخشها را تغییر کاربری دادهایم و به بخش آیسییو تبدیل کردهایم که این بخشها نسبت به بخشهای عادی، نیروی انسانی بیشتری نیاز دارند.
رئیس هیأت مدیره نظام پرستاری اهواز با اشاره به مطالبات مالی پرستاران افزود: پرداخت مطالبات پرستاران نسبت به گذشته بهتر شده اما مشکلات در این زمینه، کاملا رفع نشده است. کارانه پرستاران از شهریور سال ۹۹ و اضافهکار آنها از آذرماه ۹۹ تاکنون پرداخت نشده است.
وی با بیان اینکه پرداخت کارانه ۹ ماه و اضافهکار پرستاران سه ماه به تعویق افتاده است، تصریح کرد: حق مسکن پرستاران نیز از اردیبهشتماه ۹۸ تاکنون پرداخت نشده و دو سال به تعویق افتاده استبرای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر