ابتلای ۵۰ درصد معتادان تزریقی جهان به "هپاتیت C"
رکنا: نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در تهران گفت: نیمی از ۱۱ میلیون نفری که در جهان اعتیاد تزریقی دارند، دارای بیماری هپاتیت C هستند.
به گزارش رکنا، الکساندر فدولوف در نشست تخصصی دبیرکل ستاد با نمایندگان سیاسی مقیم و وابستگان نظامی مستقر در تهران، اظهار کرد: این نشست، فرصت مناسبی برای هماندیشی نمایندگان کشورها است تا شاهد تبادل نظر درباره معضل جهانی قاچاق مواد مخدر باشیم.
نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در تهران، پیام دبیرکل سازمان ملل به مناسبت روز جهانی مبارزه با موادمخدر را قرائت کرد و گفت: مقابله با موادمخدر نیازمند مشارکت و مسئولیت تمام کشورها است؛ چرا که کل کشورهای دنیا با آن درگیر هستند.
وی بیان کرد: بیش از 35 هزار نفر در دنیا دارای اختلالات روانی ناشی از موادمخدر هستند و تعداد افرادی که در سال 2018 سوءمصرف موادمخدر داشتهاند، نسبت به سال گذشته آن، 30 درصد افزایش داشتهاند.
فدولوف افزود: متآمفتامینها و کوکائین در دسترسترین مواد در دنیا هستند و نیمی از 11 میلیون نفری که در جهان اعتیاد تزریقی دارند، دارای بیماری هپاتیت C هستند.
نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در تهران عنوان کرد: مخاطرات و پیامدهای ناشی از مصرف موادمخدر به خاطر فقر و انگ افزایش یافته و بحران بیماری کووید 19 نیز چالشهای این حوزه را تشدید کرده و بهداشت را تحت شعاع قرار داده است.
نماینده دفتر UNODC تصریح کرد: شعار سالروز جهانی مبارزه با موادمخدر با عنوان "دانش بیشتر، مراقب بهتر" نشاندهنده اهمیتی است که باید به این معضل جهانی داشت تا راهکار متوازنی برای مراقب افراد در دنیا ارایه دهیم.
وی از ایران برای حمایت از دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل در تهران قدردانی کرد و خواستار همکاریهای گستردهتر بیشتر شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر