بی خانمان های تبریز به تهران مهاجرت کرده اند!

به گزارش گروه اجتماعی رکنا، روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی لازم می داند با توجه به انتشار گزارش خبرگزاری فارس در خصوص تکدی گری و صحبت های مدیرعامل این سازمان در این گزارش که با سوء برداشت برخی افراد و سو استفاده عده ای دیگر همراه شده بود، موارد زیر را به اطلاع برساند:

1. در این مصاحبه به صراحت از اقدام خوب شهرداری و مردم شهر تبریز در کمک به حل مشکلات نیازمندان یاد و تمجید شده است و به این تجربه مثبت به صراحت اشاره شده است.

2. در قسمتی از این مصاحبه اشاره گردیده بود

که بخشی از بی خانمانان شهر تبریز مانند بسیاری از شهرهای دیگر ایران به تهران مهاجرت کرده اند و در گرمخانه های تهران اسکان دارند.آن چه مدیرعامل سازمان به آن اشاره کرده بود واقعیتی است که براساس پذیرش مددجویان در مراکز تحت پوشش قابل بررسی است و به هیچ وجه اینکه متکدیان شهر تبریز به تهران می آیند در مصاحبه ذکر نشده و متاسفانه برخی رسانه ها به طور استنباطی و به اشتباه از چنین تیتری استفاده شده است.

۳.تهران به مثابه یک کلانشهر که با آسیب های متعدد اجتماعی دست به گریبان است بخش بزرگی از سر ریز آسیب های منطقه ای و استانی که در مناطقشان پذیرفته نمی شوند را در خود جذب کرده و این موضوع قابل بررسی و دارای مبنا است. آنچه در مصاحبه تاکید شده اشاره به آسیبی ملی است و چون خبرنگار مصداقا از شهر تبریز صحبت کرده نام این شهر مطرح شده و تاکید شده این موضوع ناشی از وجود پدیده فقر است و اختصاص به شهر یا منطقه خاصی ندارد.

۴. شهر تبریز با سابقه بی نظیر در ایجاد خیریه هایی با قدمتی بیش از صد سال و با رویکرد مقابله با آسیب های اجتماعی سابقه درخشانی دارد و واضح است که هیچکس نمی تواند منکر این واقعیت باشد و نکته قابل توجه اینکه مدیر عامل این سازمان با توجه به سابقه مطالعه بر روی این پدیده در تبریز همواره و در محافل و مجامع مختلف به عنوان تجربه ای موفق از این موضوع یاد کرده است و بدیهی است که بیان مطالبی که مورد سو برداشت شده برخلاف باور این سازمان و عاری از واقعیت است.

۵. در حال حاضر همکاری های خوب و مثبتی میان شهرداری های تهران و تبریز، به عنوان رئیس کمیته آسیب های اجتماعی کلان شهرهای کشور، با محوریت این سازمان وجود دارد و قطعا آنچه در برخی رسانه ها و برخلاف این باور منعکس شده برداشت غیر دقیق از طرح فنی یک پدیده پیچیده اجتماعی بیش نبوده است.

در پایان نسبت به بهره برداری غیر منصفانه و ناقص معدود رسانه ها از موضوعی اجتماعی که همه جامعه از آن درک روشنی دارند ابراز تاسف کرده و امید داریم همه ارکان جامعه به جای پرداختن به حواشی کمک کنند اندکی از آلام و مشکلات اقشار آسیب پذیر جامعه کاسته شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی