روزنامه «خراسان» نوشت: «طبق ابلاغیه روزهای اخیر یک نهاد دولتی به مدیران زیرمجموعه خود در ستاد و ادارات استانی، تاکید شده حسب ابلاغیه‌های صورت‌گرفته از سوی نهادهای مهم کشوری در حوزه عفاف و حجاب و آغاز بازرسی از نحوه تحقق دستورات صادرشده در این خصوص، مخاطبان این دستور توجه داشته باشند مواردی چون تفکیک اتاق کار مردان و زنان در ادارات و استفاده‌نکردن از منشی خانم برای آقایان و بالعکس آن، از جمله موارد مهمی است که باید کاملا رعایت شود.»

این خبر با آنچه که از عدالت جنسیتی داد سخن دارد، فاصله‌ای فاحش دارد، مگر می شود وقتی بسیاری نهادهای اثرگذار دولتی پس از سال ها تلاش بی وقفه در حال نزدیک شدن به عدالت جنسیتی هستند، به ناگاه یک نهاد دولتی چنین دستورالعملی برای مدیران خود صادر کند؟ این دستورالعمل قطعاً مشکلات و حاشیه های زیادی از قبیل بیکار شدن زنان را به دنبال خواهد داشت. با توجه به اهمیت موضوع با دبیر سرویس سیاسی روزنامه خراسان که منتشرکننده این خبر بود، گفت وگویی کردیم اما متاسفانه مسئولان این روزنامه حتی حاضر نشدند بگویند نهادی که چنین بخشنامه ای را ابلاغ کرده ، چه نام دارد و در عین حال هم از افشای منبع خبر خود داری می کردند. برای پیگیری موضوع با دفتر دولت هم تماسی داشتیم.

یک منبع آگاه در آن دفتر اعلام کرد که اصلاً چنین بخشنامه‌ای نداشتیم. در اقدام بعدی با معاونت ریاست جمهوری در حوزه زنان و خانواده صحبت کردیم و این معاونت نیز در این خصوص مانند ما نتوانست به منبعی رسمی که مسبب انتشار این خبر بود دست پیدا کند. در این زمینه، روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در سایت خود نوشت: در پی تماس‌های مکرر رسانه‌ها و مردم در این خصوص، روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به رغم پیگیری‌ها، هیچگونه منبعی برای این خبر و مصداقی از آن را در دستگاه‌های دولتی پیدا نکرد. در تماس های مکرر با روزنامه خراسان نیز آن روزنامه حاضر به معرفی منبع خود نشد. البته براساس اصول اخلاقی و حرفه ای، رسانه ها می‌بایست پاسخگوی اخبار منتشره خود در مورد مطالب دولتی باشند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.