۲۸۰۰ متقاضی پشت نوبت «فرزندخواندگی» در تهران/ دختران زیر2 سال عمده درخواست متقاضیان

به گزارش رکنا، داریوش بیات نژاد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۸۰۰ متقاضی فرزندخواندگی پشت نوبتی در استان تهران وجود دارد، گفت: خانواده‌هایی که به دلایل پزشکی صاحب فرزند نشده و تمایل دارند که فرزندی را به فرزندخواندگی بپذیرند، عمده متقاضیان سازمان بهزیستی در این خصوص هستند.
وی با بیان اینکه برخی از خانواده‌ها نیز که فرزند دارند، تمایل دارند به خاطر احسان و نیکوکاری فرزندانی را به فرزندخواندگی بپذیرند، افزود: خانواده‌هایی هستند که دنبال فرزندانی با مشکلات درمانی هستند و می‌خواهند آنها را در غالب فرزندخواندگی یا امین موقت بپذیرند و روند درمانشان را دنبال کنند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران با بیان اینکه در سال‌های اخیر فرایند فرزندخواندگی در کشور تسریع و تسهیل شده است، تصریح کرد: در استان تهران نیز به شکل پایلوت فرایند فرزندخواندگی از طریق سامانه مربوط به این موضوع صورت می‌گیرد. این سامانه به زودی به شکل سراسری در کشور فعالیت خواهد کرد.
بیات نژاد ادامه داد: به دنبال همکاری خوبی هم که با قوه قضائیه داریم، این فرایند تسهیل شده است. اولویت ما هم این نیست که کودکان در مراکز شبانه روزی و شیرخوارگاه‌ها نگهداری شوند. به همین دلیل به محض اینکه مسائل اداری و غربالگری‌های اولیه را انجام می‌دهیم و با فراهم شدن شرایط واگذاری، به سرعت این اقدام انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه گاهی این گلایه وجود دارد که سازمان بهزیستی پروسه فرزندخواندگی را طولانی کرده است و افراد مدت زمان طولانی را پشت نوبت هستند، اظهار کرد: برخلاف این نظرات ما می‌خواهیم این فرایند تسریع شود. ما در مقابل همه افراد جامعه مسئول هستیم و نسبت به نهاد خانواده و استحکام آن هم احساس مسئولیت می‌کنیم. از آنجایی که یکی از اهداف زندگی مشترک موضوع فرزندآوری است و تعدادی از خانواده‌ها به دلایل پزشکی صاحب فرزند نمی‌شوند، سازمان بهزیستی به دنبال تسهیل فرایند فرزندخواندگی است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران ادامه داد: علاوه بر این با وجود خدمات خوبی که به این کودکان در مراکز شبانه روزی ارائه می‌شود، خلاءهای عاطفی برای آنها وجود دارد. به همین دلیل اولویت ما این است که با حضور این کودکان در خانواده‌های صاحب صلاحیت این خلأ را برطرف کنیم. از سوی دیگر کیفیت مطلوب و حداکثری مد نظر ما هم گاهی تحت شعاع قرار می‌گیرد، به همین دلیل هرچه تعداد این کودکان را کاهش دهیم و فرآیند فرزندخواندگی را تسریع کنیم کیفیت خدمات ما در این مراکز نیز بیشتر می‌شود.
بیات نژاد تاکید کرد: یکی از دلایلی که ممکن است خانواده‌ها مدت زیادی پشت نوبت باشند خواسته‌های آنهاست، این درحالیست که آنها هم باید خواسته‌هایشان را تا حدی تعدیل کنند. برای مثال عمده متقاضیان به دنبال فرزند دختر زیر دو سال هستند که این مساله شرایط را کمی سخت کرده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.