رقابت یا حسادت زنانه جاری ها/ برای حل این حسادت چه باید کرد
رکنا: جاری ام همیشه میخواهد با من رقابت کند، در صورتی که من اصلا علاقهای به این کار ندارم. سطح فکر پایینی دارد و واقعا با این رفتارها و کارهایش عذابم میدهد. مدام میخواهد ببیند من چه چیز تازهای خریدم تا او بهترش را بخرد. هر چیز خوبی هم که در زندگیاش تهیه میکند، به رخ می کشد. چطور باید با او رفتار کنم؟
ابتدا لازم است به پدیده ناهنجار چشموهمچشمی اشاره کنیم. این پدیده در بیشتر مردم جامعه چه مرد و چه زن وجود دارد؛ به طوری که آنها را وادار میکند پیوسته خود و زندگیشان را با دیگران بهویژه با نزدیکان خود مقایسه کنند. گیرودارهای ناشی از چشموهم چشمی گاهی شکافهای بزرگی را در خانواده پدید میآورد.
رقابت ناسالم فرد را منزوی میکند
رقابت ناسالم مالی در بین افراد بدون در نظر گرفتن شرایط مالی خانواده، انزوای فردی را به دنبال دارد و یکی از عوامل مهم طلاق در زوجهاست؛ این در حالی است که فرزندان و در واقع نسل آینده جامعه، قربانیان اصلی این رفتار هستند و منشأ این رفتار را باید در برخی از غرایز طبیعی و فطری بشر جست. اگر شخصی گرفتار بیماری چشموهمچشمی شود و این ناهنجاری را در خود رشد و تقویت کند، به کژیوبیراهه میرود و کسانی که دچار این ناهنجاری رفتاری میشوند، از این مسئله (الگوپذیری و تقلیدکردن فطری بشری) به درستی بهره نمیگیرند و آن را در جایی نادرست هزینه میکنند. بنابراین باید به کسانی که گرفتار چشموهمچشمی هستند آموخت به جای آنکه در این حوزهها از دیگری تقلید کنند، در اموری تقلید کنند که برای آنان مفید و سازنده است. در ادامه به شما دوست عزیز راهکارهایی مسالمتآمیز برای رفتار و مدارا کردن با جاریتان پیشنهاد میکنیم:
1- روی اهداف خودتان متمرکز شوید: حتماً نقطه مثبت و موفقی در زندگی شماست که دیگران از جمله جاری تان به آن غبطه میخورند. این موضوع نباید باعث رنجش شما شود. حال که ایشان اینگونه از شما پیروی میکند، حداقل روی اهداف و موفقیتهای مثبت خود تمرکز و فرصتهایی را برای این اهداف فراهم کنید تا به ایشان کمک شود الگوپذیری خودش را در مسیر درست انجام دهد.
2- کارهایی انجام دهید که توجه بسیار زیاد میطلبد: به شما پیشنهاد میکنیم به جای ناراحتی و دلخوری از جاری تان به او کمک کنید تا از این رفتار ناهنجار رهایی یابد و همانطور که اشاره کردیم با توجه به الگوپذیری بالایی که از شما دارد کارهایی انجام دهید که توجه او را جلب کند. این کارها میتواند کمکهای داوطلبانه در اجتماع، خلاقیت در کارهای هنری و هر کار مثبت و سازنده دیگری باشد. با این کار الگوپذیری مناسبی را برای او فراهم میکنید و مسیر الگوپذیری را تغییر می دهید و خودتان هم به آرامش میرسید.
3- بررسی کنید چه عواملی باعث واکنش این عملکرد در جاری تان شده است: خودکمبینی، کودکی سخت، مشکلات زندگی، نارضایتی از همسر میتواند باعث واکنش این رفتار ناهنجار جاری شما باشد که زندگیاش را بر مبنای استانداردهای شما قرار دادهاست. از اینکه مدام در این فکر باشید که او چرا این گونه رفتار کردهاست، خودداری کنید؛ چون دچار وسواس فکری مخربی میشوید. به این فکر پایان دهید و در نظر بگیرید که عوامل گوناگونی باعث این واکنش در او شده است و به راهنمایی و مدارا کردن نیاز دارد.
4- آرامش خود را حفظ کنید و واکنش نشان ندهید: در همه حال آرامش خود را حفظ و به رفتارهای ایشان بیمحلی کنید و هیچ واکنشی نشان ندهید؛ چون متاسفانه قصدونیت ایشان برهم زدن آرامش شماست و این مسئله باعث از دست رفتن انرژی روحی شما میشود. بازهم تاکید میکنیم خوشحال باشید که نقطه مثبتی در وجود شماست که وی اینگونه واکنش نشان میدهد.
5- عزت نفس و بزرگمنشی خود را حفظ کنید: این مسئله را فراموش نکنید که اگر شما همسر خوبی برای شوهرتان و عروس نمونهای برای خانوادهاش باشید با وجود تمام کارهای جاری تان و هرکس دیگری، شما جایگاه خودتان را خواهیدداشت؛ بنابراین پیشنهاد ما بیاعتنا بودن به اعمال و گفتار ایشان است ، نگذارید رفتارش آرامش شما و همسرتان را بههم بریزد و عزت نفس خود را حفظ کنید. مشکل شما اجتنابناپذیر است و در همه خانوادهها این مسئله وجود دارد. پس انرژی و تمرکز خود را روی این مسائل هدر ندهید.بهترین قیمت های اجاره و فروش مسکن را اینجا ببینید / مشاوره رایگان
ارسال نظر