کشف بیش از 7 کیلوگرم مواد روانگردان از سوداگر مرگ در فضای مجازی

به گزارش رکنا، سرهنگ حسین باباپور، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، در تشریح این خبر گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر توزیع مواد روانگردان "گل" توسط فردی در تهران، رسیدگی به موضوع به سرعت در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.

وی ادامه داد: با رصد شبانه‌روزی فعالیت‌های متهم، مشخص شد که وی در یکی از شبکه‌های اجتماعی اقدام به تبلیغ و فروش مواد روانگردان "گل" می‌کند. تیم‌های عملیاتی پلیس فتا (پلیس مبارزه با جرایم سایبری) با همکاری مأموران پایگاه دوم پلیس مبارزه با مواد مخدر، پس از انجام تحقیقات فنی و مهندسی اجتماعی، موفق شدند مخفیگاه وی را در یکی از محله‌های غرب تهران شناسایی کنند.

سرهنگ باباپور افزود: پس از هماهنگی قضائی، تیم‌های عملیاتی پلیس در اقدامی غافلگیرانه وارد عمل شده و متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند. در بازرسی از محل، 7 کیلو و 200 گرم مواد روانگردان "گل" کشف شد. متهم به همراه مواد مکشوفه به مقر پلیس منتقل و تحت نظر مقام قضائی قرار گرفت.

وی همچنین بر لزوم رصد مداوم اقدامات مجرمانه در فضای مجازی تأکید کرده و گفت: برخورد با فروشندگان مواد مخدر و همچنین افرادی که مظاهر اعتیاد را در فضای مجازی اشاعه می‌دهند، یکی از دغدغه‌های اصلی پلیس مبارزه با مواد مخدر است. پایش لحظه به لحظه صفحات مجازی و برخورد قاطع با توزیع‌کنندگان مواد مخدر در این فضا همچنان در اولویت قرار دارد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اشاره به قوانین موجود در زمینه مبارزه با جرایم سایبری و مواد مخدر، خاطرنشان کرد: طبق ماده 15 قانون جرایم رایانه‌ای و ماده 743 قانون مجازات اسلامی، ترویج مصرف، خرید و فروش و آموزش تولید مواد مخدر در فضای مجازی جرم است. پلیس با رصد دقیق فضای مجازی، به کسانی که در این فضا اقدام به ترویج مصرف مواد مخدر می‌کنند، هشدار می‌دهد و با آنها قاطعانه برخورد خواهد کرد.

سرهنگ باباپور در پایان درباره عوارض خطرناک مصرف ماده مخدر "گل" توضیح داد و افزود: "گل" یا ماریجوانا از خانواده کانابیس است و مصرف آن می‌تواند منجر به مشکلات روانی شدید از جمله وحشت‌زدگی، اختلالات عصبی، توهمات بصری و شنیداری، اضطراب و بی‌قراری شود. مواد مخدر نه تنها به سلامت فرد آسیب می‌زند، بلکه ریشه‌های اخلاقی و اجتماعی را در جامعه تهدید می‌کند و موجب تزلزل خانواده‌ها می‌شود.

وی از مردم خواست که در مبارزه با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر همکاری کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک در فضای مجازی، مراتب را از طریق شماره‌های 110 و 63984618 به پلیس اطلاع دهند یا با مراجعه به پلیس فتا در تهران بزرگ، گزارشات خود را با کارشناسان در میان بگذارند.