نیروگاه خورشیدی روی سقف مدارس خیرساز/ نقش پررنگ خیرین مدرسه‌ساز در کیفیت آموزشی+فیلم
حجم ویدیو: 25.13M | مدت زمان ویدیو: 00:02:13

به گزارش رکنا از اصفهان؛ مصطفی رناسی خیر در آئین افتتاحیه و کلنگ زنی مدارس خیرساز خود اظهار کرد: در شهری که بناها و مساجد 400 ساله دارد لزومی ندارد بناهای مدارس بعد از 40 سال تخریب شود بلکه لازم است نگهداری، ترمیم و به روز شود تا دوباره مورد استفاده قرار بگیرد.

خیر مادام العمر مدرسه ساز استان اصفهان ادامه داد: وقتی فردی ادعای کار خیر دارد باید پول یا وقت خود را صرف کند. شاید فردی توان مالی چندانی نداشته باشد، اما می‌تواند وقت خود را صرف کار خیر مثل دیدن بیماران کند.

مدرسه روناسیرناسی اضافه کرد: من همیشه از خدا خواسته‌ام که به شرطی بتوانم کسب ثروت کنم که در راه خدا خرج کنم و اگر نمی‌توانم خرج کنم خدا به من ندهد و به همین دلیل نیت کردم که با افتتاح هر مدرسه کلنگ مدرسه بعدی را بزنم و مدرسه بعدی به نام مادرم خواهد بود.

وی تاکید کرد: من هیچوقت در اینکه مدرسه دخترانه، پسرانه، هنرستان، دبیرستان یا دبستان باشد دخالت نکردم و نگاهم به نیاز منطقه و تشخیص آموزش و پرورش بوده است و این بنا نیز اول قرار بود دبیرستان باشد اما الان تبدیل به هنرستان شده است و همیشه نگاه من به مناطق محروم بوده است.

مدرسه سازی به نسل جدید خیران رسید

مجتبی ملااحمدی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان در این آئین اظهار کرد: استاندار اصفهان اهمیت ویژه‌ای به موضوع تعلیم و تربیت می‌دهد و به درستی می‌داند اساس رشد و توسعه کشور آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه یک همت قوی در آموزش و پرورش ایجاد شده است، افزود: چند روز پیش در نشست خیرین مدرسه ساز در کیش، خیرین قول تخصیص اعتبار هزار میلیارد تومانی برای مدرسه سازی دادند و چند روز قبل از آن نیز خیرین قول جایگزینی 200 مدرسه سنگی را در تهران دادند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان ادامه داد: در روزهای آینده قرارداد راه اندازی نیروگاه خورشیدی در دو هزار و 500 مدرسه خیرساز استان اصفهان منعقد می‌شود که منجر به حل مشکل ناترازی و درآمدزایی برای مدارس شود.

ملااحمدی2

ملااحمدی خاطرنشان کرد: ما در زمان آغاز فعالیت مجمع خیرین مدرسه ساز در سه سال پیش با 250 میلیارد شروع کردیم و امروز به چهار و نیم همت در اصفهان و 15 همت در کشور رسیدیم. مدارس جدید با رویکرد محله محوری ساخته می‌شود و این مدرسه نیز چهارمین مدرسه محله محور بزرگ مقیاس است که در منطقه‌ای محروم کلنگ می‌خورد.

وی تاکید کرد: سه سال پیش ما 13 میلیون دانش آموز داشتیم و آموزش و پرورش 10 درصد بودجه را داشت و امروز با 16 میلیون دانش آموز هنوز همان حدود 10 درصد بودجه را دارند و هنوز درک صحیح که آموزش و پرورش نیاز به توجهی ویژه دارد، ایجاد نشده است! 

مدارس محیط رشد اجتماعی و فرهنگی دانش آموزان

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان در این آئین اظهار کرد: خیرین در استان اصفهان نقش بی‌نظیری در ساخت مدارس ایفا می‌کنند و کمک‌های آن‌ها نه‌تنها در ساخت فضاهای آموزشی، بلکه در ایجاد محیطی برای رشد و شکوفایی استعدادها نیز مؤثر است؛ امروز مدارس تنها به مکان‌هایی برای آموزش تبدیل نمی‌شوند، بلکه باید به محیط‌هایی برای رشد اجتماعی و فرهنگی دانش‌آموزان تبدیل شوند.

جمالی‌نژاد همچنین به اهمیت حمایت از پروژه‌های خیرین در سطح ملی و بین‌المللی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه حمایت‌های زیادی از سوی خیرین ایرانی در داخل و خارج از کشور در زمینه مدرسه‌سازی وجود دارد و این حمایت‌ها باعث می‌شود که پروژه‌های آموزشی در ابعاد گسترده‌تری ادامه یابد و به رشد و شکوفایی استان و کشور کمک کند.

استاندار اصفهان با اشاره به اهمیت ایجاد فضاهای آموزشی متنوع و کارآمد برای دانش‌آموزان گفت: خیرین باید نه‌تنها به فکر ساخت مدارس باشند، بلکه به گسترش مراکز علمی و آموزشی متناسب با نیازهای روز نیز توجه داشته باشند و در این راستا، توجه به هنرستان‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای بسیار مهم است تا جوانان کشور بتوانند در حوزه‌های مختلف مهارت‌های لازم را کسب کنند.

مدرسه2وی خاطرنشان کرد: تمام کسانی که در این مسیر قدم می‌گذارند، سرمایه‌گذاری در آینده جامعه انجام می‌دهند و این مدارس و پروژه‌های خیرخواهانه، علاوه بر امروز، در سال‌های آینده نیز تأثیرات عمیقی خواهند داشت و امیدوارم شاهد ادامه این حرکت‌های خیرخواهانه در استان و کشور باشیم.

توجه به مدرسه تنها راه رشد و توسعه کشور است

محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به ویژگی‌های ناحیه پنج آموزش و پرورش اصفهان که یکی از بزرگ‌ترین نواحی استان با بیش از ۹۰ هزار دانش‌آموز است، ابراز داشت: از جمله مشکلاتی که در این ناحیه با آن روبه‌رو هستیم، پدیده فرونشست است و ما بالاترین میزان فرونشست را در سطح شهر اصفهان را در ناحیه پنج داریم و به همین دلیل مجبوریم که مدارس را به‌صورت دو نوبته برگزار کنیم تا به امنیت دانش‌آموزان لطمه‌ای وارد نشود.

نظریان همچنین به مسئله تراکم کلاسی اشاره کرد و گفت: تراکم کلاس‌ها در برخی مدارس به بیش از ۴۰ نفر می‌رسد و در این شرایط، کیفیت آموزش به‌شدت کاهش می‌یابد و این یکی از چالش‌هایی است که باید برای آن راه‌حل‌های اساسی پیدا کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: هدف ما این است که در کنار افزایش کمیت، به کیفیت آموزش نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم، کلاس‌هایی که تعداد دانش‌آموزان آنها بالای ۲۵ نفر باشد، قطعاً کیفیت آموزش پایین خواهد بود؛ امیدواریم با کمک خیرین نیک‌اندیش، مسئولین و دست‌اندرکاران، در این ناحیه تحولی بزرگ در کیفیت و کمیت مدارس ایجاد کنیم.

وی در ادامه به اهمیت نقش خیرین در توسعه کشور اشاره کرد و گفت: مدارس فقط یک مکان آموزشی نیستند، بلکه آنها یک امکان برای رشد و توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور هستند و خیرین با ایجاد این امکانات، فرصت‌هایی برای تربیت نسل‌های آینده فراهم می‌کنند که در نهایت به توسعه کشور کمک خواهد کرد.

وبگردی