نحوه صحیح ضدعفونی کردن تلفن همراه

به گزارش رکنا ؛ آرزو فلاحی درخصوص نحوه ضدعفونی کردن تلفن همراه اظهار کرد: اسپری مستقیم ضدعفونی کننده الکلی بر روی تلفن همراه منجر به ورود محلول به درون گوشی شده و به علت حرارت درون گوشی تبدیل به بخار و در نهایت آتش سوزی یا انفجار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از شروع ضدعفونی تلفن همراه حتما آن را خاموش کنیم افزود: باید گوشی را از شارژ خارج کنیم و حتی بهتر است که هندزفری به دستگاه متصل نباشد.

مدیر روابط عمومی علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: نباید مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل را مستقیم روی تلفن همراه اسپری کنیم، بلکه باید مواد ضدعفونی کننده را روی یک دستمال اسپری و سپس به وسیله آن تلفن همراه را ضدعفونی کنیم.

وی تاکید کرد: برای ضدعفونی گوشی نباید از حجم زیادی از مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل استفاده کنیم.

فلاحی ادامه داد: هرگز ضدعفونی تلفن همراه را در گرمای زیاد و در مجاورت سیگار روشن یا شعله گاز انجام ندهید.

وی افزود: هنگام ضدعفونی، ظرف محتوی ضدعفونی کننده الکلی را در دست خود نگه نداریم و آن را در مجاورت تلفن همراه قرار ندهیم.

فلاحی گفت: بلافاصله بعد از ضدعفونی تلفن همراه، گوشی را به شارژ نزنیم، زیرا حتی یک تماس کوتاه هم ممکن است باعث حادثه شود.

پی با اشاره به اینکه بلافاصله بعد از ضدعفونی تلفن همراه، نباید آن را روشن کنیم، خاطرنشان کرد:بعداز گذشت ۵ دقیقه از ضدعفونی، تلفن همراه را روشن و از آن استفاده کنیم.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.