بخش خصوصی در زمینه خرید دارو تخلف کرده است
رکنا : رئیس دیوان محاسبات درخصوص مباحثی که پیرامون ارزهای تامین دارو مطرح میشود توضیح داد.
به گزارش رکنا ، رئیس دیوان محاسبات درخصوص مباحثی که پیرامون ارزهای تامین دارو مطرح میشود، گفت: تامین و تخصیص ارز برای تامین دارو طبق قانون صورت گرفته اما ظاهرا بخش خصوصی که ارز را گرفته است دچار تخلف شده است.
عادل آذر گفت: از ابتدای سال 98 تا نیمه مرداد امسال حدود 5 میلیارد و 700 میلیون دلار ارز برای کالاهای اساسی اختصاص داده شد که بالغ بر 700 میلیون دلار آن صرفا برای دارو هزینه شده است.
رئیس دیوان محاسبات با اشاره به اینکه طبق برنامه و براساس 14 میلیارد دلاری که پیشبینی شده بود قاعدتا باید 3 میلیارد و 700 میلیون دلار تاکنون هزینه میشد افزود: نمیگوییم این تفاوت از نظر دیوان محاسبات تخلف است اما جای سؤال دارد، از نظر مقداری 2 میلیارد دلار نسبت به برنامه انحراف داریم اما آیا تخلفی صورت گرفته یا نه تا رسیدگی قطعی نشود نمیتوان اظهار نظر کرد.
وی با بیان اینکه استدلالی که در دولت وجود دارد خصوصا دستگاههایی مثل بخش سلامت که ارز بیشتری گرفتند بهویژه در بحث خرید دارو، ذخایر استراتژیک و حفظ سطح این ذخایر است، ادامه داد: اینکه در سال 98 چقدر انحراف قانونی صورت گرفته است نیاز به رسیدگی بیشتر دارد.
آذر با تاکید بر اینکه تفریق نهایی سال 96 نهایی و اعلام شد، یک جابهجایی اعتبارات نزدیک به 4 میلیارد دلار در یکی از حوزههای اقتصادی وجود داشت که براساس اقدامات پیشگیرانه اصلاح شد، عنوان کرد: گزارشی از تخلف جدی در حوزه بودجهای نداشتیم.
رئیس دیوان محاسبات درخصوص مباحثی که در خصوص ارزهای تامین دارو مطرح میشود، خاطرنشان کرد: تامین و تخصص ارز برای تامین دارو طبق قانون صورت گرفته اما ظاهرا بخش خصوصی که ارز را گرفته است دچار تخلف شده که یا دارو را وارد نکرده یا به قیمت ارز 4 هزار و 200 تومانی نفروخته است، این موضوع مربوط به بخش خصوصی است که رسیدگی به آن در حوزه سازمان بازرسی و قوه قضاییه است.
وی اضافه کرد: مهمترین پروندهها در حوزه واگذاریها، پرونده واگذاری دشت مغان و پالایشگاه کرمانشاه بود که در مرحله رسیدگی است.
آذر تصریح کرد: تا پایان سال 97 یک گزارش حسابرسی اقتصاد مقاومتی براساس دو شاخص تولید و اشتغال هم برای دستگاههای ملی و هم استانی انجام شد، در بحث ملی حوزه نفت و کشاورزی عملکرد خوبی داشتند در بخش استانی نیز استانها به سه دسته خوب، متوسط و ضعیف تقسیم شدند.
رئیس دیوان محاسبات با اشاره به اینکه گزارش اقتصاد مقاومتی هنوز بسته نشده و استانها میتوانند گزارشهای خود را ارائه کنند، بیان کرد: اما واقعیت این است که معدل کشور در بحث اقتصاد مقاومتی نسبت به هدفگذاری رهبر معظم انقلاب اسلامی حد مطلوبی ندارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر