جدایی عروس و داماد قبل از آماده شدن فیلم عروسی!
رکنا: کم نیستند عروس و دامادهایی که وقتی فیلم عروسی به دستشان میرسد با هم غریبهاند! آنهایی هم که فیلمشان به موقع به دستشان میرسد، بعضی آنقدر مشغول صاف کردن بدهیهای مراسم عروسی لاکچریشان هستند که شاید هیچ وقت فرصت نکنند تماشاگر رؤیاهایی باشند که نقشش را بازی کردهاند.
به گزارش رکنا، شبیه انیمیشنهای والت دیزنی و فیلمهای هالیوودی و گاهی حتی رؤیاییتر! پرده ویدئو پروژکتور در گوشه سالن تالار حالا کانون توجه تمامی مهمانها شدهاست. بازیگران این فیلم برای کسانی که در این سالن حضور دارند آشنایانی غریبهاند! چهرههایشان آشناست، اما آنچنان در نقش خود فرو رفتهاند که مهمانان برای لحظاتی هم که شده احساس میکنند آنها را نمیشناسند.
عروس و داماد در فیلم فرمالیته چند دقیقهای که از چند ماه پیش برای ساخت آن با گروه فیلمبرداری و کارگردان و سایر عوامل به نقاط مختلف کشور و حتی برخی کشورهای همسایه سفر داشتهاند، بازیگر رؤیاهای خود شدهاند. ستارههای این بزم با شکوه، حالا در گوشهای نشستهاند و به تصویر کشیدن نهایت رؤیاهایشان را در جهانی مجازی نظاره میکنند. آتلیه مجری ساخت و تدوین فیلم عروسی هم منتظر پایان نمایشی است که ترتیب داده و برای بازاریابی برگزاری جشنهای بعدی، کارت ویزیتش را بر حاشیه یکی از زیباترین عکسهای عروس و داماد تحویل مهمانها میدهد.
کاهش ۳۰درصدی ازدواج در کشور
با آغاز ماه ربیع الاول برگزاری جشنهای ازدواج دوباره از سر گرفتهمیشود، اما در بهترین حالت هم آمار ازدواجها کاهش محسوسی داشتهاست. اردیبهشتماه امسال حامد برکاتی، رئیس اداره سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت از کاهش ۳۰درصدی ازدواج در کشورطی هشتسال گذشته خبر داد. به گفته وی در سال۸۹، ۸۹۰هزار ازدواج در کشور ثبت، اما سالانه حدود ۶درصد از ازدواجها کم شده و در سال۹۶ تعداد ازدواجها به ۶۶۰ هزار مورد رسیده است. در کنار کاهش آمار ازدواج، اما با افزایش سن ازدواج هم مواجهیم. چالشهایی که بیانگر کمرنگ شدن نهاد بنیادی خانواده در کشور است.
علت کاهش وقوع ازدواج و افزایش سن عروس و دامادها را در کنار عوامل اقتصادی باید در مسائل فرهنگی و تجملاتی دانست که در این مسیر سد راه جوانها شده و فرصت یک ازدواج به موقع و موفق را از آنها میگیرد. در این میان تغییر سبک زندگی و حرکت به سمت تجملگرایی در جامعه موجب شدهاست تا هر روز تشریفات تازهای به حواشی مراسمهای ازدواج افزوده شود و شبکههای اجتماعی همچون اینستاگرام هم به این موضوع دامن میزنند.
به اشتراک گذاشتن زندگی خصوصی برای عموم
اگر تا دیروز همه افراد مراقب بودند تا فیلم و عکس عروسیشان به دست کسی نیفتد، حالا عروس و دامادها خودشان داوطلبانه بخشهایی از فیلم عروسیشان را در شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارند و شرکتهای مجری اینگونه مراسمها هم برای درآمدزایی بیشتر هر روز خدمات تازه و متفاوتی را به فهرست خدماتشان اضافه میکنند. فیلم فرمالیته یا همان فیلمی که در خلال مراسم عروسی روی پرده ویدئو پروژکتور برای مهمانهای مراسم به نمایش در میآید، یکی از همین خدمات است که چند سالی میشود به فهرست ملزومات فیلمبرداری یک عروسی لاکچری اضافه شدهاست و برای عروس و داماد بین ۵ تا چند ده میلیون تومان آب میخورد.
سفر به ترکیه، امارات و ارمنستان برای چند دقیقه فیلم!
برای پیدا کردن آتلیههایی با کار متفاوت به سراغ فضای مجازی میروم. سایتهای متعددی خدمات متنوع مجالس به ویژه مجالس عروسی را ارائه میدهند و هر کدام مدعیاند در کارشان بهترین هستند! با اولین آتلیه تماس میگیرم آقایی که پشت خط تلفن است ابتدا اصرار دارد تا برای دیدن نمونه کارها و گرفتن مشاوره به دفترشان مراجعه کنیم. وقتی توضیح میدهم که میخواهم ابتدا شرایط چند آتلیه را با هم مقایسه و از بین آنها برای مراجعه انتخاب کنم قانع میشود و درباره سقف هزینهای که برای این کار در نظر گرفتهایم، میپرسد. به گفته وی آتلیه آنها که به صورت تخصصی کار عروس و ساختن موزیک ویدئو را انجام میدهد و با حداقل ۵میلیون تومان میتواند یک فیلمبرداری بسیار عالی به همراه فرمالیته (همان فیلم کوتاهی که در تالار نمایش میدهند) برایمان انجام دهد. وقتی روی لاکچری بودن کار تأکید میکنم، میگوید: «با ۱۰میلیون یک کار بسیار متفاوت ارائه خواهد داد.» وی تصریح میکند: «ممکن است به شما تا ۳۰میلیون هم قیمت بدهند، اما میتوان همان کار ۳۰ میلیونی را با ۱۰ تا ۱۵ میلیون هم جمع کرد.» به گفته وی آتلیه آنها با چند عمارت بسیار شیک قرارداد دارد و ما میتوانیم عمارت مورد نظر را انتخاب کنیم. برخی از عمارتها در کرج و اطراف تهران و برخی دیگر سمت شمال است. وقتی میبیند به دنبال کارهای خاصتر هستیم، میگوید: «مشکلی نداریم اگر کارهای خاص میخواهید در سواحل قشم یا کویر هم میتوانیم بخشی از کارهای فیلم اسپرت و فرمالیتهتان را انجام بدهیم.»
تاریخ تحویل فیلم، ۳ ماه بعد از عروسی
نمونه کار آتلیه بعدی را در سایت آپارات میبینم! شماره تلفنشان هم در پایین صفحه درج شده است. آتلیه در کرج است، اما مسئول آن میگوید عمارتهای متعددی در جاهای مختلف دارند. وقتی میگویم میخواهم کارم خیلی خاص و متفاوت باشد پیشنهاد میدهد میتوانیم بخشهای از فیلمبرداری را در امارات، ترکیه یا ارمنستان انجام دهیم. آتلیه دوم به هیچ عنوان زیر بار ارائه قیمت نمیرود و تأکید دارد باید حضوری برویم و با مشاوران آنها صحبت کنیم. وی تأکید میکند: «همه چیز بستگی به شما دارد. ممکن است شما با یک گروه فیلمبرداری و کارگردانی بتوانید همراه شوید و با گروه دیگر نه! به همین خاطر هم باید حضوری بیایید و نمونه کارها را ببینید تا ما متوجه خواست و سلیقه شما بشویم.» به گفته وی نمیشود نمونه فیلمها را در آپارات یا شبکههای اجتماعی قرار داد، اما اگر حضوری برویم محدودیتی برای نمایش فیلم دیگران به ما وجود ندارد!
آتلیهسوم هم بعد از چند دقیقه کلنجار برای ملاقات حضوری میپذیرد قیمت بدهد. کف قیمتی آنها هم ۵/۴ میلیون تومان است و برای کار بهتر پول بیشتر میخواهند. وقتی از او درباره فیلمبرداری در لوکیشنهای خارج از کشور سؤال میکنم، میگوید: «هر جا که شما بخواهید ما مشکلی نداریم فقط هزینه بلیت و اقامت تیم فیلمبرداری با شماست.» جالبتر از همه زمان تحویل فیلم نهایی عروسی است، این نزدیکترین تاریخی است که میدهند: «سه ماه بعد از برگزاری مراسم!»
دسته گل عروسی
فیلمهایی که به زوجها نمیرسند!
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره آمار طلاق میگوید: «نسبت طلاق به ازدواج در هر سال متفاوت است، اما بر اساس آخرین آمار از هر سه و نیم ازدواج یک مورد به طلاق ختم میشود که این آمار در کلانشهرها یک مورد در هر سهازدواج است و در مناطق خاصی مثل شمال شهر تهران از هر دو مورد ازدواج یکی به طلاق ختم میشود و ۵۰درصد طلاقها در پنجسال اول بعد از ازدواج رخ میدهد و متأسفانه ما طلاق در روز و هفته اول هم داریم.»
وقتی این آمارها را با تاریخ تحویل فیلم نهایی مراسم عروسی مقایسه میکنم، میبینم کم نیستند عروس و دامادهایی که وقتی فیلم عروسی به دستشان میرسد با هم غریبهاند! آنهایی هم که فیلمشان به موقع به دستشان میرسد، بعضی آنقدر مشغول صاف کردن بدهیهای مراسم عروسی لاکچریشان هستند که شاید هیچ وقت فرصت نکنند تماشاگر رؤیاهایی باشند که نقشش را بازی کردهاند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
با این تجملات پدرمادرهاوحشت میکنند
متاسفانه فقط به ظاهر و مدرك نگاه مي شود دليل پايداري ازدواج : مهمترين هم كوف بودن يعني هم سطح و هم كيش و هم فكر مثلاً سنتي و هستند بايد هردو سنتي بايد ديد فرهنگ ها چقدر شبيهه هم هستند و بعد مهمتر مدارا و طاقت هست . كم طاقتي دشمن زندگي مشترك هست پس : هم دين و هم كيش باشيم مدارا و گذشت و طاقت ببريم بالا . قبل مشورت و مشاوره از بزرگان و متخصص اين امر واجب هست بدوم رضايت خانواده ها حتي فاميل مي تونه آينده به طلاق بكشه زتدگي مشترك بچه بچه بازي نيست و نبايد داماد فكر كنه زنش مادرش هستو همچنين تا دو سه سال اوّل زندگي مشترك هيچ ايرادي از هم نگيريم تا كم كم همديگر را خوب بشناسيم بخصوص پسرها بايد فكر كنند دو سال اول زندگي كودي دو سه سال دارند همين طوي با همسرشان رفتار كنند و در 2 سال اوّل بهتر بيشتر دخترها را اجازه بدهند با خانواده خودشان باشند يعني فقط براي خواب و استراحت با هم زير يك سقف باشند نمي شود دختري كه بيش از 2 دهه با پدر مادر خواهر برادر خاله عمه و عمو و دائي ... بوده يك دفعه جداش كرد كم كم 70 درصد مثل قبل از ازدواج بايد دامادها احازه بدهند عروس پيش پدر و مادر باشه يك دفعه افسردگي و ... نگيره