دادگستری اردبیل: برخورد با بیش از 1200 متهم ساخت و ساز غیرمجاز در اردبیل
رکنا: معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل از برخورد دستگاه قضا با یک هزار و 282 متهم ساخت و ساز غیرمجاز در اردبیل خبر داد.
به گزارش رکنا، یوسف خدادادی صبح امروز در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیتالمال در اراضی ملی و منابع طبیعی در دادگستری اردبیل اظهار کرد: در 6 ماهه سالجاری 1 هزار و 660 هکتار اراضی خلع ید شده و در این زمینه 751 فقره پرونده قضائی تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه در همین مدت و در راستای جلوگیری از تصرف، تخریب و ساخت و ساز غیرمجاز 350 مورد اقدام قضایی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: 426 احکام قضایی در این خصوص صادر شده و برای 356 رای صادره حکم قضایی اجرا شده است.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم Crime دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: 21 هزار و 690 هکتار تثبیت مالکیت در 6 ماهه اول سالجاری انجام شده و 34 هزار و 10 هکتار اراضی با ارزش ریال 205 میلیارد ریال به بیتالمال اعاده شده است.
خدادادی با اشاره به اینکه این آمار نشان از اهمیت صیانت از حقوق بیتالمال و مقابله با دستاندازی سودجویان است، بیان کرد: تمام مصوبات شورای حفظ حقوق بیتالمال در خصوص اراضی و منابع طبیعی لازمالاجراست و تلاش ما در این خصوص اجرای احکام صادره به نفع مردم و بیتالمال است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از قصور شهرداری در ثبت و ضبط سیستماتیک پروندههای ساخت و سازهای غیرمجاز انتقاد کرد و افزود: در حال حاضر بالغ بر 7 هزار پرونده در این خصوص در شهرداری وجود دارد و با این شرایط کندی رسیدگی 60 سال زمان میبرد تا شهرداری از مخمصه پروندههای غیرقانونی رها شود.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل نیز به انباشت پرونده های تخلفات ساختمانی اشاره کرد و گفت: با روندی که شهرداری در رسیدگی به این پروندهها در پیش گرفته باید وقت خود را صرف رسیدگی به این پروندهها کند تا از مخمصهای که خود مسبب آن است بیرون آید.
خدادادی اضافه کرد: شهرداری به جای ارائه خدمات بهتر است تمام کارهای خود را تعطیل کرده و به این پروندهها رسیدگی کند چرا که رسیدگی به این پروندهها عمده وقت شهرداری را به جای خدماترسانی به عموم مردم میگیرد.
وی گفت: در کنار این 7 هزار پرونده موجود ماهانه نیز تعدادی پرونده ساخت و ساز غیرقانونی به آن افزوده میشود و با این شرایط به نظر میرسد شهرداری با انبوهی از این پروندههای رسیدگی نشده مواجه خواهد شد که اصلا وضعیت قابل قبولی نیست.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به تثبیت مالیک موقوفات نیز اشاره و اظهار کرد: در خصوص موقوفات و حفظ مالکیت آنها دستورالعمل رسیدگی در شورای حفظ بیتالمال تدوین شده و با دقت و وسواس تمام نسبت به تثبیت مالکیت موقوفات اقدام میشود.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید
ارسال نظر