کلاهبرداری جدید با لباس حسابدار قلابی - خراسان شمالی
رکنا: مردان فریبکار با چرب زبانی طمعه هایشان را پای دستگاه خودپرداز بانکی کشانده و نقشه شان را به اجرا می رسانند.
سلام آقای... خسته نباشید من از دفتر حسابداری اداره زنگ می زنم. امروز به دلیل مشکلات خانوادگی تمرکزم به هم ریخته بود و در حساب و کتابم اشتباه کردم اگر کمک کنید من را از یک مشکل بزرگ نجات می دهید. تو را به خدا به دادم برسید. اگر کمک نکنید...».
این دیالوگ یا دیالوگی مشابه آن چند وقتی است که به یک شیوه کلاهبرداری Fraud از کارمندان تبدیل شده است؛ شیوه ای که در آن فرد کلاهبردار با شگردهای خاص و پیچیده خودش اطلاعاتی از یک کارمند و کارمندان حسابداری یک اداره به ویژه اداره های بزرگ به دست می آورد، سپس از طریق تماس تلفنی ذهن و روان طعمه اش را به بازی می گیرد تا قلابش گیر و بتواندحساب بانکی کارمند بی احتیاط را خالی کند.
فرد کلاهبردار وقتی قلابش گیر کرد طعمه را پای عابر بانک یا دستگاه کارت خوان می کشاند و چنان او را به بازی می گیرد که هر فردی شک نمی کند دو دستی تمام حسابش را تقدیم فرد شیاد می کند.
بازپرس ویژه فضای مجازی دادسرای عمومی و انقلاب بجنورد با تأیید وقوع کلاهبرداری های متعدد با این شیوه می گوید: کلاهبرداران در این شیوه پس از به دست آوردن اطلاعاتی از کارمندان یک اداره خودشان را به جای کارمند حسابداری جا می زنند و با شیوه های روان شناسی شان ابتدا سعی می کنند حس ترحم کارمند مورد نظرشان را تحریک تا به اصطلاح به او در جبران اشتباه مالی اش کمک کنند.
بازپرس «بهراد» می افزاید: فرد کلاهبردار پس از قانع کردن فرد مورد نظرش از او می خواهد پای دستگاه POS یا عابر بانک برود تا با وارد کردن یک کد بتواند خطای به وجود آمده در سیستم حسابداری را تصحیح کند در حالی که با بی احتیاطی و ساده لوحی مبلغی از حسابش را به حساب فرد کلاهبردار منتقل می کند.
وی خاطرنشان می کند: فرد کلاهبردار برای این که شخص مورد نظرش شک نکند به اصطلاح کدی را ارائه می دهد اما در اصل میزان مبلغی است که فرد از حساب خودش به حساب فرد کلاهبردار منتقل می کند.
وی تصریح می کند: کلاهبرداران این شیوه همواره سعی می کنند آخر وقت اداری تماس بگیرند تا با پایان وقت اداری و منتقل شدن پول به حساب زمان لازم را برای برداشت داشته باشند.
همچنین با صحبت های مختلف و فریبنده فرد مورد نظرشان را قانع می کنند در طول روز صبر کند تا به اصطلاح پول خارج شده از حسابش دوباره به حساب برگردد غافل از این که فرد مالباخته پس از گذشت این زمان باید راه طولانی و پر هزینه ای را برای گیر انداختن فرد کلاهبردار و بازگشت مالش طی کند.
از طرفی با پایان ساعت اداری فرصت مراجعه به مراجع قضایی و انتظامی و پیشگیری از انتقال وجه به حساب فرد کلاهبردار محدود می شود.
وی برای پیشگیری از این قبیل کلاهبرداری ها توصیه می کند: بر اساس تماس تلفنی هویت افراد احراز نمی شود و به همه تماس های تلفنی که از ما می خواهد پای عابر بانک یا دستگاه POS برویم با شک و تردید بنگریم.
بازپرس شعبه چهارم دادسرای بجنورد ادامه می دهد: جهت رسیدگی به اختلافات مالی و حسابداری ساز و کار معینی وجود دارد که در بانک مشخص می شود و نیازی به این قبل کارها و کمک به حسابدار دچار مشکل شده نیست.
وی مجدداً بر این نکته تأکید می کند که بابت موضوعات مختلف به تماس های تلفنی افراد اعتماد نکنید و تا دقیقا احراز هویت نکرده اید از این طریق تصمیم به انتقال مبلغ یا وارد کردن هر کدی به دستگاه عابر بانک یا دستگاه POS نکنید.
محمد آگاهی
اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:
حکم چندش آور یک قاضی در پرونده صیغه شدن پنهانی یک دختر + عکس
آخرین سلفی قبل از مرگ غم انگیز 2 دانش آموز یزدی در گرجستان + عکس و جزئیات
پسر 13 ساله راز شوم داخل تلفن همراه پدر و مادر را می دانست
بلایی که همسایه بر سر یک مرد خراسانی هنگام دعا کردن آورد
سرباز جوان هم خدمتی اش را بیهوش کرد و دست به اقدام عجیبی زد
تجاوز به پسر 8 ساله توسط 2 مرد دست فروش متروی تهران +عکس
اولین ملاقات شوم میترای 18 ساله با مرد 40 ساله
ناگفته های شوم دختر 16 ساله از خوابیدن اجباری با یک سگ + عکس
پیدا شدن سوسک و تخم سوسک در غذای بیمار بستری در یکی از بیمارستانهای شمال تهران + عکس
خودکشی شایان در بالکن خانه زن صیغه ای در مشهد
اقدام گستاخانه مرد افغان با مهناز 15 ساله در تاریک ترین نیمه شب
دخترخاله ام را دوست داشتم / احسان و بهنام او را به یک خانه برده بودند + عکس
دور از چشم شوهرم با فرشید شاگردش به سفر رفتم
ارسال نظر