به گزارش رکنا، شهر مردان در ایالت خیبرپختونخوا قرار دارد. مردم این ایالت، نسبت به مسائل مذهبی، تعصب زیادی دارند.
کفر گویی در پاکستان یکی از جرائم سخت محسوب می شود که حکم آن، اعدام execution است اما در برخی موارد، درصورتی که مردم مشاهده کنند کسی اقدام به کفرگویی می کنند، وی را بدون اینکه مجال محاکمه پیدا کند، مورد ضرب و شتم قرار می دهند.
پیشتر نیز سابقه داشته است که پیروان برخی اقلیت های پاکستان به اتهام کفرگویی علیه مقدسات اسلامی، از سوی برخی افراد تندرو تا حد مرگ مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند.
رسانه های پاکستانی اعلام کردند که 'مشال خان' اظهارات ضداسلامی عنوان کرده که موجب تحریک احساسات دیگر دانشجویان در دانشگاه شده و پس از آن گروهی از دانشجویان خشمگین با یورش به اتاق وی در خوابگاه دانشگاه، وی را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند که در نهایت موجب مرگ وی شد.
گفته می شود مشال خان متعلق به فرقه احمدی است. پاکستان افراد متعلق به فرقه احمدی را مسلمان نمی داند زیرا این افراد به ختم نبوت اعتقادی ندارند و از شخصی به نام 'میرزا غلام احمد' پیروی می کنند و مدعی هستند که او نیز فرستاده خداوند است. میرزا غلام احمد تا سال 1908 میلادی زنده بود. 
پس از حادثه Incident مرگبار دانشگاه شهر مردان، نیروهای پلیس Police دهها نفر از دانشجویان را بازداشت کردند و دانشگاه نیز موقتا تعطیل شد.
در پاکستان، هرکسی که به پیامبر اسلام (ص) و قرآن توهین کند، با مجازات مرگ روبرو می شود، هر چندی که چنین موارد در آن کشور بسیار اندک است.
تلاش ها برای انجام اصلاحاتی در قانون Law مربوط به محاکمه افراد متهم به اهانت به مقدسات اسلام در پاکستان همواره با مخالفت شدید بسیاری از شخصیت ها و گروه های مذهبی مواجه شده است.
قرار گرفته است.
سلمان تاثیر فرماندار فقید ایالت پنجاب و شهباز بهتی وزیر فدرال امور اقلیت پاکستان جز افرادی هستند که گفته می شود به دلیل تلاش برای اصلاح قانون محاکمه افراد متهم به توهین به مقدسات، ترور Assassination شدند.
عمران خان رئیس حزب تحریک انصاف پاکستان (حزب حاکم در ایالت خیبرپختونخوا) حادثه حمله معترضان به دانشجو و اغتشاش در دانشگاه را به شدت محکوم کرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی