سجادی: باید ورزش را ارزان نگه داریم/ ورزش همگانی ما با کمک ورزش شهرداری فعال است
رکنا ورزشی: وزیر ورزش گفت: سود ما این است که ورزش را ارزان نگه داریم و خدمات باکیفیت ارائه کنیم و مردم خوشحال باشند
به گزارش رکنا، حمید سجادی ، وزیر ورزش و جوانان در مراسم افتتاح استخر قهرمانی مجموعه ورزشی شهید کشوری اظهار داشت: بخش خصوصی زحمت سرمایه گذاری در این حوزه را بر عهده گرفته است، ولی میخواهم به عنوان خادم ورزش و جوانان و میزبان و خانهدار ورزش کشور، این اتفاق را تبریک بگویم. انشاءالله که بهترین اتفاقات در ورزش رخ بدهد و بتوانیم آینده بهتری را با بهرهبرداری درست از این اماکن برای ورزش کشور رقم بزنیم.
وی تاکید کرد: باید چند نکته را بگویم؛ اولاً از شهردار منطقه بابت زحمات مختلف تشکر میکنم. در مراسمهای مختلف، شهرداران گرامی زحمات زیادی را میکشند که این مسئله حتی در عرصه بینالمللی و شهرهای مختلف دنیا است. وقتی که در بازیهای پاراآسیایی 2010 حضور داشتم، وقتی به محل برگزاری مسابقات رسیدم، گفتند که دو روز دیگر رقابت مرحوم سیامند رحمان است و من باید به همراه شهردار گوانگژو حضور داشته باشیم که این نشان دهنده اهمیت برنامه بود. اگر ورزش و شهرداریها در کنار هم عجین شوند، میتوانیم اتفاقات بزرگی را شاهد باشیم.
وزیر ورزش و جوانان افزود: جبهه ورزش همگانی ما با کمک ورزش شهرداری فعال است و این اهمیت زیادی دارد. خوشبختانه دید شهرداری در ورزش قوی است. امیدوارم فدراسیون شنا هم بتواند برنامهریزی لازم را با این استخر پنجاه متر انجام بدهد و برنامههای فدراسیون در این استخر پیاده شود. استفادهکنندگان از این استخر دوست دارند که قهرمانان ملی را از نزدیک ببینند. حتی پیشنهاد میکنم که برخی از تمرینات تیم ملی در اینجا برگزار شود و مردم این تمرینات را از نزدیک ببینند.
سجادی تصریح کرد: خواهشم از شرکت توسعه و زیرمجموعه های ورزشی آن، این است که این شرکت محل خدمت به ورزش کشور باشد. اولین انتظار ما از این شرکت سود دهی نیست. تعداد پرسنل این شرکت از 200 نفر در دوران معاونت من به 800 نفر رسیده است و باید از این افراد کار مولد خواسته شود. سود ما این است که ورزش را ارزان نگه داریم و خدمات باکیفیت ارائه کنیم و مردم خوشحال باشند. باید دست بهرهبرداران گرفته شود و آنها نگران اجاره بها نباشند. قرار نیست ورزش آنقدر گران شود که همه از آن فاصله بگیرند.
وی افزود: اگر قرار باشد پروژههای نیمه تمام را با هزینه دولتی تکمیل کنیم، حداقل سه دهه طول میکشد. الان پروژههایی داریم که سالهاست آغاز شدهاند، اما نیمه تمام هستند و باید با کمک بخش خصوصی و خیرین تکمیل شوند. حتما باید در بهرهبرداریها، جایگاهی برای پیشکسوتان در نظر گرفته شود. در واقع باید عزت و شأن پیشکسوتان حفظ شود.
انتهای پیام/
ارسال نظر