مرادی: تا زمانی که صندوق بازنشستگی تایید نکند، بازنشسته نیستم/ مهاجرت از ارزش اخلاقی به دور است + فیلم
رکنا ورزشی: رییس فدراسیون وزنهبرداری به مهاجرت دختر وزنهبردار واکنش نشان داد و گفت: اینها از ارزشهای اخلاقی به دور است.
به گزارش رکنا، علی مرادی درباره تعداد وزنهبرداران اعزامی پسر و دختر به رقابتهای کشورهای اسلامی و اینکه با توجه به لغو بازیهای آسیایی و کیفیتر شدن کاروانها برای اعزام به ترکیه، آیا لیست تیمهای وزنهبرداری کشورمان در قونیه تغییر خواهد کرد، اظهار داشت: روز گذشته در کمیته ملی المپیک حاضر شدم و لیست نفرات کامل را اعلام کردم. اعضای کادر فنی تصمیم گرفتند که تیم مردان را به نحو کیفی و کامل (10 نفر) اعزام کنند. البته اردوها از فردا با تعداد 16 نفر آغاز میشود و با توجه به همین موضوع تیم زنان را نیز حمایت میکنیم. در بخش زنان احتمالا 8 نفر اعزام خواهند شد که روی شانسهای مدال بیشتر حساب کنیم.
وی درباره پناهندگی دختر وزنهبردار ایرانی که به مسابقات جوانان جهان در یونان اعزام شده بود، گفت: این موارد نه برای ما بلکه برای دنیای ورزش اجتناب ناپذیر است. در المپیک ریو نماینده یکی از کشورهای بلوک شرق به کشور دیگری رفت. ورزش در همه جا فراز و نشیبهای خاص خودش را دارد. از اینکه چگونه میتوانیم جلوی اینگونه اقدامات را بگیریم و بحثهایی مثل این و همچنین مهاجرت کاهش پیدا کند، باید انگیزههای بیشتری برای ورزشکاران مهیا کرد. البته اینگونه اقدامات به نظر میرسد که کملطفی است و به مجموعه کشور و آن ورزش لطمه وارد میکند. اگر قرار باشد که یک ورزشکار با همه خودخواهیهای خودش همه خاستگاههایی که در حال شکل گرفتن در بین دختران است را نابود کند، این از ارزشهای اخلاقی به دور است، چه میخواهد پناهنده شود و یا مهاجرت کند. احساسم این است که اینها باید به مسائل خودشان توجه کنند و چنین مسائلی را گستردهتر ببینند. وزنهبرداری بانوان در کشور ما جدید است و در این 3.5 سال به اندازه 50 سال کار انجام شده است. حتی برخی از کشورهایی که در وزنهبرداری صاحبنام هستند و همین ورزشکاران به آنها پناهنده میشوند، هنوز نتوانستهاند یک مدال درست و حسابی بگیرند. ما HC اینها حمایت میکنیم و کلاسهای آموزشی را بیشتر میکنیم، اردوهایشان را درصدد هستیم تا منسجمتر برگزار کنیم.
رییس فدراسیون وزنهبرداری درباره حاشیههای به وجود آمده و توبیخ یکتا جمالی توسط او گفت: به این چیزها برنمیگردیم ، چون یک بحث حاشیهای است. دختران وزنهبردار عضو خانواده ورزش و ما هستند. اگر مسئلهای باشد، باید تذکر داد، اگر هم نیاز به حمایت باشد، باید این کار صورت بگیرد. در خانواده خصوصی خودِ ما پس تشویق و تنبیه کجاست؟. آیا اگر پدر خانواده تذکر ندهد، وظیفهاش را انجام نداده است؟ ضمن اینکه ما نایب رئیس بانوان هم داریم که بسیار خوب کار میکند.
مرادی درباره هجمههایی که به او در بحث پناهندگی وارد شده، تصریح کرد: ما تیمهایی را به نقاط مختلف حتی آمریکا اعزام کردیم که حتی نفرات زیادی هم بودند. اینها رفتند و آمدند و هیچ تنشی ایجاد نشد. من گفتم که اینگونه اقدامات اجتنابناپذیر است. شما هرچقدر هم که بخواهید شرایط را مهیا کنید، کسی که ته دلش بخواهد اتفاقاتی را ایجاد کند، کار خودش را میکند.
وی درباره پناهندگی یکتا جمالی گفت: اینکه یک نفر شب بخوابد و صبح زود به بهانه پرسیدن حال خانوادهاش بیدار شود و زمانی بخرد که بتواند نیت خودش را عملی کند، نمیتواند بدون برنامهریزی قبلی باشد. یا کسی که مصاحبه کرده و گفته که آمده و این وزنهبردار را به آلمان برده، این نشان دهنده یک برنامهریزی است و یک سیستم سازماندهی برای این موضوع مهیا کردهاند. احساسم این است که یک شبکه قاچاق انسان این مسائل را مدیریت میکند و سیستم، سازماندهی شده است. شما نمیتوانید این را قبول کنید، مگر اینکه سادهلوحی کنید. اینکه یک جوان 17 ساله شب بخوابد و صبح تصمیم بگیرد، اصلاً امکان پذیر نیست. در واقع ممکن نیست که یک جوان سالم و ساده بخواهد یک تصمیم خلقالساعه بگیرد. هیچکس از این موضوع مطلع نبود و خودش شرایطی را ایجاد کرده بود که کسی از این موضوع خبر نداشته است.
رییس فدراسیون وزنهبرداری درباره بازنشستگیاش تاکید کرد: من بازنشسته نیستم و تا زمانی که سازمان بازنشستگی آن مسائل مرتبط با سنوات را تایید نکند، نهاد مربوطه نمیتواند هیچ پرسنلی را بازنشسته معرفی کند. پس تا زمانی که سازمان بازنشسته اعلام نکند، من بازنشسته محسوب نمیشوم و همچون گذشته با قدرت کارم را دنبال میکنم.
وی درباره رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال انتخابات گفت: آن یک موضوع دیگر است و فرق دارد. به نظرم چیزی که وزارت ورزش دنبال میکند، این است که نمیتواند براساس منشور المپیک دخالت در امور داخلی یک مجمع داشته باشد. چگونه میتواند یک رأی مشابه رأی دیگر که منظورم همان رای هادی ساعی است، تایید شود، اما همان قاضی در همان شعبه رأی دیگر را نقض کند؟ ما به همان رای بدوی اعتراض کردیم. اینکه این مسئله منتشر شود، خلاف و جرم است. کسانی هم که این مساله را نشر دادند، اگر قرار باشد در مراجع قضایی پیگیری شود، به هر حال شرایط خودش را دارد.
مرادی در پاسخ به این سوال که چه زمانی بازنشسته میشود؟ تصریح کرد: من از 42 سال قبل سرباز و بسیجی این مملکت هستم. ضمن اینکه بازنشستگی یک اسم و لقب است که اگر به من خورده شود، باز هم سرباز مملکت هستم. من تا زمانی که صندوق بازنشستگی تایید نکند، حضور دارم. من بیش از 30 سال سابقه اجرایی دارم. سابقه اجرایی با سنوات خدمت فرق میکند. چیزی که درباره سوابق است، این است که 36 سال سابق دارم، اما آنچه که مربوط به سنوات میشود و باید کسورات و بیمه در نظر گرفته شود، نزدیک به 30 سال است. در واقع اگر بخواهم ادامه بدهم، در دور بعدی هم میتوانم نامزد شوم. من با توجه به مدرک تحصیلی، تا زمانی که مقام عالی وزارت بخواهد میتوانم ادامه بدهم که ممکن است 30، 40 سال هم شود.
وی در پایان در واکنش به اینکه پیش از این قبول کرده بود که بازنشسته است، عنوان کرد: دلم خواست که برگردم، چون احساس کردم وزنهبرداری در مسیر درستی حرکت نمیکند.
انتهای پیام/
ارسال نظر