نروژ به صادرکننده انرژی پاک تبدیل می شود

به گزارش رکنا به نقل از یورونیوز، دولت چپ میانه که به دلیل ادامه حمایت از صنعت نفت و گاز مورد انتقاد فعالان محیط زیست قرار گرفته، هدف خود را برای تولید ۳۰ گیگاوات ظرفیت بادی فراساحلی تا سال ۲۰۴۰ تعیین کرده است. این رقم به گفته نخست وزیر نروژ دو برابر تولید کنونی برق نروژ است.

مقامات نروژ بر این باورند که جهان در دوران گذار به آینده انرژی‌های پاک، همچنان به نفت و گاز این کشور نیاز خواهد داشت، اما تمرکز و توسعه  انرژی بادی فراساحلی به این کشور کمک می‌کند تا بر دانش این صنعت غلبه کند.

طیف گسترده‌ای از شرکت‌های آب و برق، شرکت‌های نفت و گاز و شرکت‌های مهندسی برای توسعه پروژه‌های برق دریایی در نروژ از جمله ، شل،  اکینور دانمارکی و انی ایتالیا، صف کشیده‌اند.

تبدیل شدن یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت اروپا به صادر کننده انرژی های تجدیدپذیر

نروژ به میزان بیشتر انرژی برای پاسخ به تقاضای مصرف داخلی خود نیاز دارد، اما طرح جدید بسیار فراتر از تقاضای مورد نیاز خانواده‌ها و صنعت است.

در بیانیه دولت آمده است که بخش قابل توجهی از برق تولیدی از توربین‌های بادی فراساحلی به کشورهای دیگر صادر خواهد شد.

تا به امروز، نروژ دو منطقه دریای شمال را برای توسعه حداکثر ۴.۵ گیگاوات باد دریایی ثابت و شناورمعرفی کرده است که اولین مناقصه برای ۱.۵ گیگاوات در اواخر سال جاری پیش بینی می شود.

صنعت انرژی داخلی که از دولت به دلیل کندی حرکت در افزایش تولید انرژی انتقاد کرده بود، از جاه طلبی این پروژه استقبال کرده است.

انجمن نفت و گاز نروژ در بیانیه ای گفته این طرح دولت پایه و اساس توسعه باد صنعتی در اقیانوس‌ها را خواهد گذاشت.