وزیر آموزش و پرورش:
امکان جابجایی و انتقال معلمان تازه استخدام شده وجود ندارد
رکنا: محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمان بعد از استخدام در یک منطقه، بایدخدمت خود را تا پایان دوره استخدام در همان منطقه بگذرانند و امکان جابجایی و انتقال برای آنها وجود ندارد.
به گزارش رکنا، محسن حاجی میرزایی با اشاره به مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره استخدام معلمان افزود: وقتی برخی از مناطق نیاز به نیروی انسانی و معلم دارد معمولا در فراخوانهای عمومی افرادی از مناطق دیگر شرکت میکنند و میروند در آن منطقه و ظرفیت استخدامی آن منطقه را به خودشان اختصاص میدهند، اما بعد از مدتی که ماندند درخواست میکنند برگردند به منطقه خودشان و در عمل ظرفیت استخدامی آن منطقه از بین میرود.
وزیر آموزش و پرورش از تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر استخدام بومی معلمان خبر داد و گفت: بدین ترتیب جایی که ما نیاز داریم افراد را برای همانجا استخدام کنیم و از هر جای ایران هم که میخواهند شرکت کنند مخالفتی نمیشود، اما اگر رفت و استخدام شد باید خدمتش را در همان منطقه ادامه دهد و به پایان برساند تا بتوانیم کمبود نیرو را در برخی از مناطق جبران کنیم.
محسن حاجی میرزایی شغل معلمی را یکی از مهمترین مشاغل جامعه دانست و افزود: معلمان آینده سازان این کشور و کسانی هستند که شخصیت و هویت نسل نو را میسازند و بار آرزوهای یک ملت را در دست دارند.
وی تصریح کرد: از آنجا که آینده کشور به دست معلمان شکل میگیرد، بنابراین باید بهترین و با صلاحیتترین افراد برای شغل معلمی انتخاب شوند.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر این نکته که هر عالمی نمیتواند معلم باشد و معلمی ظرفیتی فراتر از دانش تخصصی آن حوزه نیاز دارد، گفت: بنابر این در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد که ورود معلم و مدیر و مربی پرورشی و مراقب سلامت و مشاوران مدارس منحصرا از طریق دو دانشگاه شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان باشد و هیچ طریقی برای ورود به آموزش و پرورش جز از طریق این دو دانشگاه وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: این دو دانشگاهها هم اجازه دارند که از ظرفیت سایر دانشگاههای تحت نظارت خود استفاده کنند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: هیچ کس نمیتواند معلم باشد مگر اینکه حداقل یک دوره یک ساله را در دانشگاه فرهنگیان یا دانشگاه شهید رجایی طی کرده باشد.
وی با تاکید بر اینکه برای متقاضیان داشتن صلاحیت معلمی بسیار مهم است، افزود: بنابر این هر کس که برای تدریس اجازه ورود به آموزش و پرورش پیدا میکند باید مدرک صلاحیت معلمی داشته باشد که برای چگونگی احراز این صلاحیتها و نوع صلاحیتهایی که برای معلمان لازم است اختیاراتی به شورای عالی آموزش و پرورش و دولت داده شد که این ضوابط را تعیین کنند.
ارسال نظر