ترامپ به دنبال اعمال تحریمهای جدید است
رکنا: مقامات دولت ترامپ قصد دارند که هر چه بیشتر شرکتهای چینی، نهادهای دولتی و مقامات چینی را به اتهام مشارکت در نقض حقوق بشر در سین کیانگ و هنگکنگ و همچنین به دلیل تهدید امنیت ملی ایالات متحده، تحریم یا محدود کنند.
به گزارش رکنا، پایگاه خبری آکسیوس، با استناد به منابع خود گزارش داد که دونالد ترامپ، قصد دارد سیاستهای سختگیرانه علیه چین را افزایش دهد تا میراث خود درباره روابط آمریکا و چین را تقویت کند. او تلاش میکند که مسیر احتمالی بازگشت از این مسیر را برای جو بایدن سختتر کند.
«جان راتکلیف، رییس اطلاعات ملی، این روزها به صورت علنی اطلاعاتی جزئی درباره اقدامات چین در داخل ایالات متحده را با جزئیات دقیق شرح میدهد.»
مقامات دولت ترامپ قصد دارند که هر چه بیشتر شرکتهای چینی، نهادهای دولتی و مقامات چینی را به اتهام مشارکت در نقض حقوق بشر در سین کیانگ و هنگکنگ و همچنین به دلیل تهدید امنیت ملی ایالات متحده، تحریم یا محدود کنند.
در عین حال مقامات دولتی آمریکا به آکسیوس گفتند، که امکان اقدامات بزرگ جدید در مورد تایوان یا بستن بیشتر کنسولگریهای چین در ایالات متحده وجود ندارد.
جان الیوت، سخنگوی شورای امنیت ملی به آکسیوس گفته است: «تا زمانی که پکن مسیر خود را تغییر ندهد و به یک بازیگر مسئول در صحنه جهانی تبدیل نشود، اگر روسای جمهور آینده ایالات متحده اقدامات تاریخی رییس جمهور ترامپ را معکوس کنند، یک خودکشی سیاسی خواهد بود.»
مقامات ارشد دولت ترامپ در حال گفتوگو با وزارت دفاع آمریکا هستند تا فهرست شرکتهای چینی که را به نظر میرسد با ارتش چین ارتباط دارند، گسترش دهند.
پیش از این نیز دونالد ترامپ در هفته گذشته با صدور یک فرمان اجرایی، سرمایهگذاری آمریکاییها را در شرکتهایی که مرتبط با ارتش چین هستند، ممنوع کرد.
این فرمان که از ۲۲ دی ماه اجرایی میشود ۳۱ شرکت چینی را هدف قرار میگیرد که به گفته دولت آمریکا «به توسعه و مدرنسازی» ارتش چین کمک کرده و «به طور مستقیم» امنیت ملی ایالات متحده را تهدید کردهاند.
طبق گزارش آکسیوس دستورالعمل اجرایی جدیدی که برای ۳۱ شرکت چینی مرتبط به ارتش چین در هفته گذشته صادر کرد، احتمالا برای هرگونه تحریم جدید با محدودیت مشابهی همراه خواهد شد.
غیر از این مقامات دولت ترامپ قصد دارند استفاده رو به رشد چین از «کار اجباری» در صنعت رقابتی صید ماهی را هدف قرار دهند. «نیروی کار اجباری و بدون مزد» فقط یک نگرانی در مورد حقوق بشر نیست، چرا که این سیاست همچنین میتواند به صنعت شیلات چینی - صنعتی با اهمیت ژئوپلیتیک- نسبت به رقبا یک برتری بدهد.
به گفته آکسیوس، تیم انتقالی بایدن درخواست اظهار نظر درباره این گزارش را رد کرده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر