خطیب جمعه تهران:
برخی دیروز با خانواده شهدا بودند اما امروز فتنهگر شدهاند
رکنا: حجت الاسلام صدیقی در خطبه های این هفته نماز جمعه تهران گفت: انسان در زندگی با خطراتی روبهرو میشود که پیشبینی نمیشد. حادثه و بیماری خبر نمیکند. می گویند فلانی در بیمارستان بستری شده است و دکتر می گوید که سرطان دارد. می گویم الله اکبر دیروز ایشان با ما بود. می گویند فلان کس را در فتنه دیدند میگوید سبحانالله آن شخص که تا دیروز با انقلاب بود. با خانواده شهدا بود.
به گزارش رکنا، به نقل از ایسنا، حجت الاسلام صدیقی در خطبههای این هفته نمازجمعه تهران اظهار کرد: آنچه مفید است عقل میگوید آن را به دست بیار و آنچه مضر است عقل میگوید نزدیک نشو. انسان در زندگی با خطراتی روبهرو میشود که پیشبینی نمیشد. حادثه و بیماری خبر نمیکند. می گویند فلانی در بیمارستان بستری شده است و دکتر می گوید که سرطان دارد. می گویم الله اکبر دیروز ایشان با ما بود. می گویند فلان کس را در فتنه دیدند میگوید سبحانالله آن شخص که تا دیروز با انقلاب بود. با خانواده شهدا بود.
وی ادامه داد: ببینید این خطرات سیاسی و سلامتی و امثال آن وجود دارد. ببینید چه قدر از دوستانمان بیماری پیدا کردند، اما ما سالم هستیم. آدمی که نمی داند کی سرطان گرفتارش می کند و کی بلا سراغش می آید نباید به پناهگاه برود که قبل از حادثه چارهی او باشد؟
امام جمعه تهران گفت: حضرت امیر(ع) فرمودند بلا در زندگی موج میزند. دیروز شخصی قائم مقام وزیر و مدیر کل بوده، امروز در زندان است. خبر میرسد که فلانی هم مشکل داشته و سراغش را باید از زندان گرفت. اینها بلا است و برای همه پیشبینی نشده در کمین است. چه طور گرفتار این خطرها نشویم ؟ امیر المومنین می فرمایند که به سنگر دعا و نیایش پناهنده شوید.
وی افزود: منافع محتمل هم همینطور است. هیچ کسی پیشبینیی نمیکرد حُر که امروز امام حسین(ع) را در صحرای سوزان گرفتار کرد، فردا قربانی مقبولش شود. ما هر لحظه در معرض خطر هستیم. آنی خداوند از ما غافل شوند هرچه داریم از دست میرود. خودتان و خانواده تان را به خدا بسپارید. دعا عقلا و شرعا واجب است. نماز پناهگاه است و خود خدا این پناهگاه را به ما معرفی کرده است.
صدیقی سپس در ادامه سخنانش و در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته تهران نیز گفت: روز نهم دی از روزهای خدا است. ایامالله است. هم خودش یومالله است و هم تجدید خاطره ایام انقلاب، روزهای طلایی ۱۹ دی قم ، ۲۲ بهمن ۵۷ و سایر روزهایی که انقلاب را نجات داد و پیروزی ایمان را به ثبت رساند را یادآور میشود.
وی ادامه داد: هشت ماه بود با نقشهای در سطح وسیع، دنیا در راس آن آمریکا و غده سرطانی اسرائیل دست به دست هم دادند؛ سال ها نقشه کشیده بودند و به دست کسانی پایان نظام اسلامی را پیشبینی کرده بودند که بعضی از آن ها از اعتبار امام و ولایت شهرت پیدا کرده بودند. از درسهای بزرگ تاریخ است که آن ها آتش فتنه را روشن کردند و برای براندازی نظام از هیچچیزی کوتاه نکردند. شبها ندای الله اکبر سر دادند، شرارت ایجاد کردند و برای به هم ریختن از همه چیز استفاده کردند.
امام جمعه تهران گفت: این سکان دار کشتی انقلاب، این رهبر حکیم و الهی که هم قلبش وصل بود و هم پروردگار به او سعه صدر و عاطفه بلندی دادند حاضر نشدند مشکل را نظامی حل کنند؛ بلکه منتظر بصیرت بودند. مخالفین را به حضور پذیرفتند. حرف هرکسی را که شبهه داشت مستقیما در حضور نایب الزمان خودش مطرح شد.
وی افزود: اتمام حجت از محل او انجام شد، اما دست بردار نبودند. شب و روز مردم تهران آرامش نداشتند. بازار در آرامش نبود و همه امور مختل بود. مجامع اقتصادی در ناامنی نمی توانستند کار خود را انجام دهند. اما سلاحی که آمریکا، فرانسه، انگلیس و صهیونیست ها را رسوا کرد و نقشههای طولانی مدتشان را نقش بر آب کرد؛ معجزه حضور بصیرت و میثاق مردم با نایب امام زمان (عج) و تجدید بیعت با رهبرمان بود. این حضور مردم جوشش خون حسین (ع)بود که در عاشورا به حضرتش جسارت شد. مردم خون امام حسین(ع) را در رگ هایشان احساس کردند و با حضور خودجوش زمینه ای برای فتنه و فتنه گر باقی نماند. امام زمان(عج) خشنود شد، شهدا راضی شدند، رهبری سربلند شد و آتش فتنه با سرافکندگی فتنه گران خاموش شد.
صدیقی اظهار کرد: افرادی که پرچم فتنه دستشان بود، پرچم از آن ها گرفته شد، اما فتنه از بین نرفته است و دنبال این هستند از هر فرصتی استفاده کنند که مردم انقلاب را از انقلاب باز بدارند. جریان برجام و FATF یکی دیگر از حلقه هایی است که اصرار بر آن وجود دارد.
وی ادامه داد: با برجام سفره مردم کوچک تر شد و گرانی ها سیر سعودی پیدا کرد و در مدت کوتاهی مردم سخت ترین ها را چشیدند. در این میان مسئله بنزین و گرفتن حق دهکهای ضعیف جامعه از دهک های مرفه جامعه در مسائل سوخت نیز بود. اصل قضیه هم قانون بود هم به عهده دولت بود؛ اما متاسفانه در اثر عدم توجیه، تبیین و شناخت درست از ملت مشکلاتی ایجاد شد. مردمی که هشت سال جنگ را با زندگی فقیرانه اداره کردند و خودشان را بدهکار امام حسین(ع) و ولایت می دانند را نشناختند.
صدیقی گفت: روشنگری نکردند، نخبگان را توجیه نکردند، اساس قضیه را به مراجع تقلید منتقل نکردند و مردم را دچار شک کردند. مردم از لحاظ معیشت دچار سختی هستند. بیکاری، نوسان ارز، سقوط پول ملی، بالا رفتن اعتبار دشمن همه فشارهایی است که کمر مردم را خم می کند و مردم در مقام گرفتن حق خودشان به خیابان آمدند. تا دیدند بلندگوی اسلام از حلقوم نایبش بیرون آمد، که صفشان را از اغتشاشگران جداکنند این کار را کردند. چه مردم شریف و متدینی . این ها همان مردم سال57 هستند. من این ایمان بصیرت ودشمن شناسی را به امام زمان(عج) هم تبریک می گویم .
وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به بودجه سال 99 تاکید کرد که باید این بودجه بر اساس اقتصاد مقاومتی اصلاح شود.
صدیقی گفت: رهبر گفتند بودجه سال 98 را اصلاح کنید نه دولت و نه مجلس اهتمامی نداشتند. بودجه 99 هم همین است. همین مسئله بودجه و برنامه دقیق مملکت در خزانه در این مرحله باید درنظر گرفته شود. باید اقتصاد مقاومتی محور طرح بودجه قرار می گرفت؛ متاسفانه این کار نشده است. 75 درصد بودجه دولت را شرکت های دولتی که زیاندهی قابل ملاحظه دارند به خود اختصاص دادند . نتیجه اش شد بودجه نظامی و امنیتی و تحقیقی، آموزش و پرورش و حمایت از دهک های نیازمند در این بودجه دیده نشده است. امیدواریم مجلس بتواند در این زمینه گام هایی بردارد.
لطفا سکوت سکوت سکوت حرف با ارزشی که نمی زنین نفرت مردم رو بیشتر نکنین سکوت و سکوت و سکوت. اه اه مرتب فتنه فتنه فتنه بالا اوردیم از این همه تکرار بسه دیگه. سفره مردم خالیه حالیت هست؟