رسانه ها نقش بسزایی در حمایت از کالای ایرانی دارند

محمدحسن قدیری ابیانه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور نفت خیز شناخته می شود و هر کشوری که این ثروت را داشته باشد در واقع یک اهرم بزرگی را در اختیار دارد.
وی گفت: سیاست کشورهای استعمارگر این بوده که این اهرم را از دست کشورهای نفت خیز بگیرد و به یک ضد اهرم تبدیل کند و بر همین اساس نیز دو استراتژی را دنبال می کنند.
مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام افزود: مولفه نخست دشمنان این بود که کشورهای نفت خیز باید نیازمند فروش نفت خام بوده و تولید ثروت نداشته باشند؛ بر همین اساس فرهنگ کار را باید از بین ملت این کشورها از بین ببرند.
وی ادامه داد: حکومت های دست نشانده همچون رژیم پهلوی را بر سرکار آوردن تا فرهنگ کار را نزد ایرانیان خراب کنند و هنوز هم از این زوایه در کشور دچار رنج هستیم؛ کما اینکه خیلی ها هنوز بر این باورند که بهترین کار تفریح است.
قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه یکی از کارکردهای آمریکایی ها برای تغییر فرهنگ کار در جهان سوم، ترویج اعتقاد شانس به عنوان عامل موفقیت است، خاطرنشان کرد: بعد دوم استراتژی استعمارگران این است که از درآمدهای نفت در آبادانی و عمران و تولید ثروت استفاده نکینم و مصرف گرا باشیم تا این مبالغ را از دست بدهیم.
وی تصریح کرد: برای اینکه پولمان را صرف کالاهای خارجی کنیم، کار فرهنگی و تبلیغاتی کردند تا به نشانه تشخص اجتماعی تبدیل شود؛ متاسفانه هم اکنون بازار Store 80 میلیونی ایرانی در حد زیادی در اختیار کالاهای خارجی است.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا اظهار داشت: هر چند که مردم جنس ایرانی مغوب و با قیمت مناسب را می خرند اما واقعیت این است که هنر Art این است که جنس نامرغوب ایرانی را هم ترجیح بدهیم تا بین تولیدکنندگان رقابت ایجاد شود و این همان راهی است که کشورهایی همچون ژاپن آنرا پیموده اند.
وی گفت: رسانه ها باید تشویق کنند تا مردم با حمایت از کالای ایرانی بازار اشتغال جوانان کشورشان را رونق بخشند تا بیکاری از بین برود.
قدیری ابیانه افزود: هم اکنون کالاهای کشورهایی را می خریم که ما را تحریم کرده اند و این بدان معناست که در واقع ما این دشمنان را تشویق و ترغیب می کنیم تا به خباثت هایشان ادامه دهند.
وی ادامه داد: البته حمایت از کالای ایرانی فقط وظیفه مصرف کننده ها نیست بلکه تولیدکنندگان هم وظیفه دارند؛ همچنین دولت و مجلس و سایر مسوولان نظام نیز در این میان نقش دارند.
وی خاطرنشان کرد: اگر بازار 80 میلیون نفر را در اختیار تولیدکنندگان ایرانی باشد چه تحول بزرگی روی خواهد داد؛ رونق اقتصادی و اشتغال جان خواهد گرفت و سبب بی نیازی به ارز خارجی می شود.
مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام گفت: باید برخلاف سیاست استعمار سعی کنیم تا از وابستگی به نفت خارج شویم و به سمت تولید بیشتر و مصرف کالاهای ایرانی برویم.
وی افزود: همچنین برای رهایی از وابستگی به نفت باید ذهنیت و تصور مردم از درآمدهای نفتی که گاهی صدها و هزاران برابر واقعیت است را اصلاح کنیم.
وی ادامه داد: باید مردم متوجه باشند که به ازای هر ایرانی درآمد نفتی ماهیانه به چه میزان است و اگر 96 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده در بودجه سال 97 را بر 81 میلیون نفر جمعیت ایران در سال 97 تقسیم کنیم آنگاه برای هر شهروند 99 هزار تومان می رسد؛ آیا با این میزان مبلغ می توان مشکلات مردم را برطرف ساخت؟ بایستی این تصورات باطل را تصحیح کنیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.