ترامپ: تحریم‌های جدید کره‌شمالی گام بسیار کوچکی است

رکنا سیاسی: به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا گفت، تحریم‌های اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه کره‌شمالی گام کوچکی در میان تدابیری است که باید برای خلع سلاح پیونگ‌یانگ اتخاذ شود.
ترامپ خاطرنشان کرد: ما فکر می‌کنیم این اقدام تنها یک گام بسیار کوچک است و موضوع بزرگی نیست.
رئیس‌جمهوری آمریکا اضافه کرد: این تحریم‌ها در مقایسه با چیزی که نهایتاً باید اتفاق بیفتد، هیچ است.
ترامپ تصریح کرد که با رکس تیلرسون، رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا درباره میزان کارایی و تاثیر این تحریم‌ها بر برنامه‌های هسته‌ای کره‌شمالی گفت‌وگو کرده است.
رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین به تقدیر از اقدام شورای امنیت سازمان ملل متحد در تصویب تحریم‌های بیشتر علیه کره‌شمالی پرداخت.
شورای امنیت سازمان ملل متحد به تازگی قطعنامه جدیدی را با هدف اعمال تحریم‌های شدید علیه کره‌شمالی با اکثریت آرا به تصویب رساند. به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه واشنگتن پست، شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب این قطعنامه که پیش‌نویس آن از سوی آمریکا پیشنهاد شده بود، با اعمال شدیدترین تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ موافقت کرد.
مصوب شورای امنیت واردات نفتی کره شمالی را محدود می‌کند و صادرات محصولات صنایع نساجی این کشور را ممنوع می‌کند. هدف از این تحریم‌ها ضربه زدن به درآمد مالی دولت کره شمالی است که برای پیشبرد برنامه اتمی و موشک‌های بالستیک خود به آن نیاز دارد.
صنایع نساجی بعد از صادرات زغال سنگ و سایر مواد معدنی دومین منبع در آمد مهم کره شمالی است.
این قطعنامه همچنین میزان صادرات نفت خام، گاز مایع و محصولات پالایش شده نفتی به کره شمالی را محدود می‌کند. بیشتر نفت خام کره شمالی را چین تامین می کند.
یک مقام آمریکایی که با مذاکرات پیرامون این قطعنامه آشناست، به واشنگتن پست گفت که به این ترتیب اکنون بیش از ۹۰ درصد صادرات گزارش شده کره شمالی در معرض تحریم است.
نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد درباره قطعنامه جدید گفت: ما تلاش برای ترغیب کره‌شمالی برای انجام کار درست را به اتمام رسانده‌ایم و اکنون برای جلوگیری از انجام کار غلط توسط این کشور اقدام می‌کنیم.
وی با بیان این که آمریکا در صدد جنگ با کره‌شمالی نیست، تصریح کرد، پیونگ‌یانگ هنوز از نقطه غیرقابل‌بازگشت عبور نکرده است.
هیلی اظهار کرد، قطعنامه امروز بدون روابط مستحکمی که میان روسای جمهوری آمریکا و چین برقرار شده، به تصویب نمی‌رسید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.