مدیران دولت تدبیر و امید به جای شعار عمل کردند
رکنا: معاون اول رییس جمهور گفت: مدیران دولت تدبیر و امید به جای شعار عمل کرده اند.
اسحاق جهانگیری ظهر امروز (سه شنبه) در آیین خدمت رسانی آب و برق به روستاها اظهار داشت: کسی که حتی یک روز سابقه اجرایی نداشته است ادعا میکند که فلان کار را انجام خواهد داد. باید از این شخص پرسید که بر اساس کدام سابقه عملکردی خود چنین وعده هایی میدهی. آیا در مسئولیتی که تاکنون داشتهای کارهایی را که باید انجام میدادی، انجام داده ای؟
وی گفت: نباید به حرفها و شعارها توجه کرد زیرا یک کودک دبستانی هم میتواند مدعی انجام بسیاری از کارها شود. سابقه و عملکرد مدیران است که بیانگر توانایی آنها برای عمل کردن به وعده هایشان است.
معاون اول رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه مدیران کشور نباید هیچ منتی بر سر مردم داشته باشند، خاطر نشان کرد: اگر مدیران اقدامات موثری انجام داده باشند در حقیقت به وظیفه خود عمل کرده اند و اگر هم عملکرد آنها مناسب نبوده و موجب هدر رفت منابع کشور شده باشد، باید در پیشگاه خدا و ملت پاسخگو باشند.
وی اظهار داشت: دولت یازدهم در مقطعی کار خود را آغاز کرد که مشکلات فراوانی در بخشهای مختلف کشور وجود داشت و سوء مدیریت، ندانم کاریها و عدم اشراف مدیران به حوزهی مسئولیت خود سبب شده بود که علیرغم سر دادن شعار عدالت و رفع محرومیت، وضعیت قشر ضعیف جامعه و روستاییان روز به روز بدتر شود.
جهانگیری افزود: در سال ۹۲ که دولت تدبیر و امید کار خود را آغاز کرد سفره مردم در روستاهای کشور به دلیل تورم و رشد منفی اقتصاد نسبت به سالهای گذشته بیش از ۳۵ درصد کوچکتر شد و همین وضعیت با نسبت کمتری در شهرها نیز وجود داشت.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به ارائه نامطلوب خدمات به مردم در دولت گذشته، گفت: یکی از مهمترین خدمات به مردم آبرسانی و برق رسانی به روستاهای کشور است که در واقع جزو ابتداییترین اقدامات دولت است، اما آمارها بیانگر عملکرد نامطلوب در این حوزه در دولت گذشته است.
وی با تاکید بر اینکه مدیر باید بداند مشکل واقعی و راهکار آن چیست و چه کسی قادر است مشکلات را حل کند، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید توانست بحران را از بخشهای مختلف کشور برطرف کند و به عنوان مثال پروندهی هستهای که به درجهی بالایی از پیچیدگی رسیده بود و همهی قدرتهای جهان علیه ایران متحد شده بودند از طریق مذاکره و منطق حل شد و امروز همه علاقمند هستند با ایران همکاری کنند.
جهانگیری با یادآوری وضعیت نامساعد اقتصادی کشور در دولت گذشته، افزود: در دولت گذشته نرخ ارز، قیمت سکه و بهای کالاها بصورت لحظهای تغییر میکرد. در سال ۹۰ قیمت سکه ۸۴ هزار تومان بود ولی در پایان دولت دهم به ۱ میلیون و پانصد هزار تومان رسید و دلار که قیمت آن ۸۰۰ تومان بود به حدود ۳۸۰۰ تومان افزایش یافت که این افزایش قیمت در مورد سایر کالاها نیز صادق است.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه با سیاست گذاری صحیح دولت تدبیر و امید، آرامش و ثبات به اقتصاد ایران بازگشته است، خاطر نشان کرد: در چهار سال اخیر با وجود کاهش شدید درآمدهای نفتی، اما نرخ ارز تغییر محسوسی نداشت و امید در دل مردم کشور زنده شد و اعتماد مردم به مسئولین کشور افزایش یافت.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات کشور در حوزهی سیاسی در دولت گذشته و افشاگری مقامات ارشد کشور علیه یکدیگر، گفت: این مسائل باعث فرسودگی سیاسی در کشور شده بود که خوشبختانه در دولت تدبیر و امید آرامش سیاسی به کشور بازگشت و رابطهی خوبی میان جریانات سیاسی مختلف برقرار شد.
جهانگیری اضافه کرد: در دولت یازدهم ارتباط مطلوبی میان دستگاههای دولتی با مرجعیت و روحانیت شکل گرفت و حرف روحانیت از جایگاه مناسبی در دستگاههای دولتی برخوردار شد.
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید وظیفهی خود میدانست که اقدامات اساسی را از محرومترین نقاط کشور آغاز کند، به اقوام دولت در گاز رسانی به استان سیستان و بلوچستان در بدترین شرایط مالی اشاره و خاطر نشان کرد: در طول چند سال اخیر بدون اینکه یک ریال از بودجه دولت استفاده شود، به ۹ هزار روستای کشور گازرسانی شد و این در حالی است که تعداد روستاهایی که از نعمت گاز برخوردار هستند جمعاً ۱۴ هزار روستا است که گازرسانی به ۹ هزار روستا در دولت تدبیر و امید بوده است.
وی با یادآوری تلاش ها، اقدامات اساسی و دستاوردهای وزارت نیرو در اجرای طرحهای آبرسانی و برق رسانی در کشور، گفت: روزنامه هایی که دائم به دولت حمله میکنند، اگر صداقت دارند کافی است که نمودار عملکرد وزارت نیرو را در روزنامهی خود منتشر کنند تا مشخص شود که در سال ۹۵ بیش از عملکرد ۸ سالهی دولت مدعی عدالت، به روستاهای کشور آبرسانی شد و این یعنی همه توانایی حرف و شعار را دارند، اما مدیران دولت تدبیر و امید به جای شعار عمل کرده اند.
جهانگیری با اشاره به یکی از تصمیمات دولت تدبیر و امید برای بهبود وضعیت کشاورزان، تصریح کرد: کشاورزان در سالهای گذشته وامها و تسهیلاتی دریافت کرده بودند که توانایی بازپرداخت آن را نداشتند و دولت تدبیر و امید با همراهی مجلس شورای اسلامی تصمیمی اتخاذ کرد که کسانی که بدهی آنها کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بوده است فقط اصل بدهی خود را بپردازند و جرائم و سود تسهیلات آنها بخشوده شود و این امر باعث شد که اکنون بیش از ۱۵۰ هزار پرونده در این زمینه مختومه شده است.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به دستاورد دیگر دولت یازدهم در بخش سلامت و اجرای طرح تحول نظام سلامت که منجر به رفع بخش زیادی از دغدغههای مردم در زمینهی درمان شد، گفت: اجرای این طرح باعث شد که امروز هیچ ایرانی غیر از رنج بیماری، رنج دیگری ندارد و هزینههای درمان و بستری به میزان چشمگیری کاهش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه باید هرچه سریعتر مسائل کاری و استخدامی ۳۳ هزار و ۵۰۰ دهیار مرتفع شود، گفت: دولت لایحهی مربوط به این موضوع را تصویب کرده و امیدوارم شاهد حل مشکلات این عزیزان باشیم.
جهانگیری با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید در همهی بخشها کارهای بزرگی با وجود محدودیتهای مالی انجام شده، خاطر نشان کرد: ماشین اقتصاد کشور تازه شروع به حرکت کرده و امیدوارم که این ماشین دوباره وارد دره نشود.
معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: باید رفاقتهای سیاسی عمیق شود و همهی فرزندان امام و رهبری دور هم جمع شوند و مهمترین پیام اقتصاد مقاومتی نیز این است که باید انسجام داخلی برای پیشرفت کشور به حد اعلا برسد.
وی افزود: حل مشکلات کشور نیازمند تصمیم گیریهای عاقلانه و عالمانه و مدیران کارکشته است که سابقهی عملکرد و مثبتی در کارنامهی خود داشته باشند.
وزیر نیرو هم در این مراسم یکی از مشکلات اصلی کشور در زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید را عدم برخورداری روستاها از آب مناسب دانست و گفت: در سال ۹۲ متوجه شدیم که چند سالی است که ردیفی در بودجه برای آبرسانی به روستاها گنجانده نشده و تنها مقادیر اندک و ناچیزی از اعتبارات استانی برای این موضوع هزینه میشود.
مهندس چیت چیان افزود: دولت تدبیر و امید در سال ۹۳ یک ردیف به میزان ۳۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاها در بودجه قرار داد و در سال ۹۴ و ۹۵ این روند صعودی ادامه یافت به گونهای که در سال ۹۶ در قانون Law بودجه ۱۱۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی روستایی پیش بینی شده است.
وی همچنین به اقدامات صورت گرفته در برق رسانی اشاره و خاطر نشان کرد: وزارت نیرو در سال ۹۵ در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی متعهد شد که تا پایان سال روستاهای بالای ۱۰ خانوار برق دار شوند و امروز تمام این روستاها از نعمت برق برخوردار شده اند.
گفتنی است در این مراسم با حضور معاون اول رییس جمهور از مدیران دست اندرکاران اجرای طرحهای آبرسانی و برق رسانی به روستاها قدردانی شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر