چه مدت تعامل با فرد آلوده به ویروس کرونا، شما را بیمار می‌کند؟

به گزارش رکنا ، حتی در محیط‌های داخلی که احتمال گسترش ویروس کرونا وجود دارد، توانایی ویروس در انتقال از یک شخص به فرد دیگر به عوامل مختلفی ازجمله گردش هوا، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، بار ویروسی فرد آلوده، اندازه فضای داخلی و دیگر موارد بستگی دارد. با توجه به موارد ذکرشده به‌تازگی محققان دانشگاه MIT (موسسه فناوری ماساچوست امریکا) با استفاده از مدل‌های ریاضی، احتمال ابتلا به کووید-۱۹ را با حضور فرد آلوده پیش‌بینی کردند.

حتی مفیدتر اینکه محققان از تمام یافته‌های خود برای ایجاد وب‌سایتی استفاده کردند که کاربران بتوانند به‌طور خاص با چندین متغیر واردشده تا به آنان کمک شود خطر مرتبط با قرار گرفتن در یک محیط اجتماعی داخلی را تعیین کنند.

بدون اغراق بازی با وب‌سایت ارائه‌شده بسیار جذاب است. به‌غیراز انتخاب از فهرست محیط‌های داخلی مانند رستوران، کلیسا یا خانه، کاربران می‌توانند متراژ یک اتاق مشخص، ارتفاع سقف، سیستم تهویه و رطوبت را نیز مشخص کنند. با توجه به رفتار انسان، کاربران می‌توانند مشخص کنند که افراد ساکت هستند و یا با صدای بلند صحبت می‌کنند، چند درصد از افراد در اتاق ماسک دارند، چه نوع ماسک‌هایی استفاده کردند و حتی تحمل خطر در افراد حاضر در اتاق به چه میزان است.

به‌عنوان‌مثال در یک اتاق ۵۰۰ فوت مربع با سقف‌های بلند ۱۰ فوتی که افراد به‌صورت ایستاده و با صدای طبیعی صحبت و ۵۰ درصد از افراد از ماسک استفاده می‌کنند، این سایت اعلام کرد که دو نفر می‌توانند به مدت دو ساعت در اتاق حضور داشته باشند بدون اینکه خطر قابل‌توجهی برای ابتلا به ویروس کرونا وجود داشته باشد. این مورد بر اساس این‌که هیچ فردی در اتاق از ماسک استفاده نکرده باشد، ۴۵ دقیقه بود.

بدیهی است که با توجه به‌سرعت انتشار ویروس کرونا، افراد نباید برای حضور در اجتماعات داخلی برنامه‌ریزی و یا شرکت کنند. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده (CDC) به‌تازگی در نحوه تعریف تماس نزدیک تجدیدنظر کرده است و توصیه می‌کند افراد با ردیاب کنترل، آزمایش و قرنطینه شوند.

پیش‌ازاین، تماس نزدیک حداقل ۱۵ دقیقه در فواصل متعدد با فاصله ۱۸ فوت (۱۸۰ سانتی‌متر) از شخص مبتلا به کووید-۱۹ بود. اکنون، اعلام‌شده تماس نزدیک افراد با فرد آلوده به ویروس طی ۲۴ ساعت، حداقل ۱۵ دقیقه باشد.

فقط می‌توان امیدوار بود که واکسن‌های فایزر (Pfizer) و مدرنا (Moderna) بتوانند به ما کمک کنند تا طی چند ماه آینده از ویروس کرونا عبور کنیم. دکتر آنتونی فاوئچی، مدیر موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا و یکی از مقامات ارشد ستاد مبارزه با کرونای کاخ سفید گفته است که تا تابستان سال آینده ممکن است زندگی به حالت عادی برگردد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.