تشخیص بیماری در زنان دشوارتر است یا مردان؟

یک تیم تحقیقاتی دانمارکی با انجام مطالعه ای نشان داده اند که علائم و نوع بیماری در زنان با تاخیر بیشتری نسبت به مردان تشخیص داده می شود.

یک مطالعه دانمارکی با بررسی بیش از 6 میلیون نفر به این نتیجه رسیده است که نوع بیماری در زنان نسبت به مردان، به طور متوسط با 4 سال تاخیر تشخیص داده می شود.

این مطالعه که از سوی محققان دانشگاه کوپنهاگ دانمارک انجام شده و نتایج آن در تاریخ 8 فوریه در مجله Nature به چاپ رسیده، نشان می دهد که چگونه و پس از چه مدتی بیماری های مشابه در زنان و مردان، تشخیص داده می شود.

محققان این مطالعه با بررسی بیش از 6 میلیون نفر و بین سال های 1994 تا 2015 ( بازه زمانی 21 ساله) دریافته اند که بیماری های مشابه، در زنان دیرتر تشخیص داده می شود.

بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه و به عنوان مثال، بیماری سرطان با 2.5 سال تاخیر در زنان نسبت به مردان تخشیص داده می شود و بیماری دیابت در زنان پس از 4 سال و نیم تشخیص داده می شود. البته پزشکان و محققان معتقدند که بیماری پوکی استخوان تنها بیماری است که در زنان، زودتر از مردان تشخیص داده می شود.

این تیم تحقیقاتی هنوز به دلیل اصلی این تفاوت زمانی در تشخیص بیماری ها را در زنان و مردان دست نیافته اند، اما آن ها احتمال می دهند که این دلایل به ژنتیک، عوامل محیطی، تبعیض‌های احتمالی در سیستم بهداشت و درمان، یا حتی ترکیبی از این عوامل مربوط باشد.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.