تیپ های شیک و مناسب برای دانشجویان پسر

 اولین و مهم‌ترین سوالی که باید از خودتان بپرسید این است که کمد لباس دانشجویی من باید چه چیزهایی را در خودش جا دهد. بعد نوبت به انتخاب رنگ و مدل می‌رسد. در این مقاله سعی کرده‌ایم به مجموعه‌ای از نکات مهم بپردازیم فقط قبل از خواندن، به خاطر بسپارید قرار نیست تمام گزینه‌هایی که معرفی کرده‌ایم را بخرید و ممکن است خیلی‌هایشان را همین حالا هم داشته باشید یا بعضی‌هایشان با استایل شما جور نباشند. این نوشته قرار است به شما ایده‌ دهد، نکات مهم را بگوید و برای خرید لباس جدید یا ست کردن لباس‌های قدیمی کمک‌تان کمک کند.

تیپ دانشجویی پسرانه و اهمیت تی شرت

خرید تی شرت را در اولویت قرار دهید به خصوص که می‌توانید آن را به تنهایی یا زیر یک پیراهن مردانه با دکمه‌های باز بپوشید. مدل تی‌شرت‌ برای تیپ دانشجویی پسرانه ، باید شامل دو فرم یقه شود؛ یقه گرد و یقه هفت. تی‌شرت یقه گرد به خصوص با پیراهنی که روی آن می‌پوشید خوب می‌شود و تی‌شرت یقه هفت را می‌توانید به تنهایی هم به کار ببرید.

تیپ دانشجویی

بعد از تی شرت نوبت به پولوشرت می‌رسد که نسبت به تی شرت رسمیت بیشتری دارد و استایل جدی‌تری برایتان می‌سازد.

روزهای اول مهر می‌توانید سراغ رنگ‌های شاد و روشن تابستانه بروید. اما اگر دوست دارید تی شرت مردانه‌ای بخرید که به درد روزهای بعد هم بخورد پیشنهاد ما انتخاب رنگ‌های طوسی، سرمه‌ای، سفید و مشکی است.

مدل پیراهن مردانه ام چطور باشد؟

پیراهن مردانه شما با توجه به وضعیت هوا می‌تواند آستین کوتاه یا آستین بلند باشد. پیشنهاد ما این است که چناچه در حال حاضر قصد خرید دارید برای به صرفه کردن هزینه‌ها، خیلی به فکر خرید پیراهن مردانه آستین کوتاه نباشید. چون نهایتا یک ماه می‌توانید از آن استفاده کنید. البته اگر از قبل پیراهن مردانه آستین کوتاه دارید با خیال راحت از آن استفاده کنید، ولی وقتی قرار به خرید پیراهن مردانه است سراغ گزینه‌های آستین بلند بروید.

تیپ دانشجویی

اگر دوست دارید یک سرمایه‌گذاری خوب کنید، در کنار یک پیراهن چارخانه یا کاملا ساده، حتما یک پیراهن جین مردانه هم بخرید. خوبی جین این است که به راحتی با خیلی لباس‌ها ست می‌شود و تیپ دانشجویی پسرانه ای برایتان می‌سازد که شیک و اسپرت است.

برای انتخاب رنگ، به تی شرت‌هایی که دارید دقت کنید. بهتر است رنگ‌های مکمل یا متضاد تی‌‌شرت‌هایتان را انتخاب کنید تا اگر خواستید پیراهن را روی تی شرت بپوشید، ترکیب زیبایی ایجاد شود. در غیر این صورت سراغ رنگ‌های خنثی بروید.

توجه به رنگ کفش هم برای شما مهم است چون گاهی هماهنگی بین رنگ کفش و پیراهن، به خصوص در تیپ اسپرت دانشجویی، ترکیب خوبی به وجود می‌آورد. به یک ست لباس با پیراهن و کفش سرمه‌ای و شلوار جین روشن فکر کنید!

پلیور یا سویشرت مردانه؛ کدام به دردم می‌خورد؟

سویشرت به راحتی با شلوار جین مردانه ست می‌شود و تیپ اسپرت می‌سازد و پلیور را می‌توان به همراه شلوار کتان مردانه برای داشتن یک ست نیمه‌رسمی پوشید. برای انتخاب هودی یا سویشرت می‌توانید سراغ رنگ‌هایی مثل نارنجی، سبز تیره، کرم، مشکی و قرمز بروید. این رنگ‌ها برای نیمسال اول تحصیلی که هوا خنک و سرد است، مناسب هستند. برای انتخاب پلیور هم سراغ رنگ‌هایی مثل طوسی، سرمه‌ای، مشکی، آبی، قرمز و پرتقالی بروید. برای داشتن یک تیپ خاص می‌توانید زیر پلیورتان پیراهن مردانه بپوشید و بگذارید یقه‌اش خودی نشان بدهد. اگر بیشتر نیمه‌رسمی می‌پوشید سراغ پلیورتان بروید و برای اسپرت پوشی از سویشرت یا هودی استفاده کنید.

تیپ دانشجویی

کت تک مردانه، ضروری یا غیر ضروری؟

اگر خیلی‌خیلی به خوش پوشی اهمیت می‌دهید و هزینه بیشتر برایتان مهم نیست، پیشنهاد می‌کنیم کت تک مردانه را به کمدتان اضافه کنید. کت تک مردانه پارچه‌ای دو دکمه به رنگ سرمه‌ای یا مشکی و کت تک جین مردانه با رنگ تیره دو عضو تازه کمد شما می‌شوند که ست لباس دانشجویی پسرانه شما را تکمیل می‌کنند. اگر بیشتر اسپرت می‌پوشید کت تک جین را جایگزین کت تک پارچه‌ای کنید. اگر هم این گزینه‌ها را دارید می‌توانید کت تک پارچه‌ای را با تی‌شرت یقه هفت یا پیراهن بپوشید و کت جین را با تی‌شرت یقه گرد و پولوشرت همراه کنید.

تیپ دانشجویی

دو مدل شلوار برای تیپ دانشجویی پسرانه

برای متنوع بودن تیپ دانشجویی پسرانه تان حداقل به دو نوع شلوار احتیاج دارید: شلوار جین و شلوار مردانه کتان.

شلوار جین: شلوار جین قابلیت ست شدن با تی شرت، پیراهن و ترکیب این دو را دارد. ضمن اینکه در فصل زمستان به راحتی با هودی، سویشرت و پلیور مردانه شما ست می‌شود. پیشنهاد ما این است که حتما یک شلوار جین مردانه تیره داشته باشید و اگر بودجه اضافه آوردید سراغ رنگ‌های روشن‌تر بروید.

شلوار پارچه‌ای مردانه: برای روزهایی که دوست دارید رسمی‌تر به نظر برسید، شلوار کتان مردانه انتخاب خوبی است. اگر لاغر هستید سراغ مدل شلوار مردانه اسلیم فیت بروید و اگر کمی توپر هستید یا اضافه وزن دارید از مدل‌هایی با فیت معمولی کمک بگیرید. رنگ‌هایی مثل سرمه‌ای، مشکی، شیری و طوسی انتخاب‌های خوبی هستند. دو رنگ اول برای زمستان مناسب‌ترند.

تیپ دانشجویی

به چه کفشی نیاز دارم؟

کفشی که برای ساختن تیپ دانشجویی پسرانه انتخاب می‌کنید باید شامل حداقل یک مدل رسمی و یک جفت کفش روزمره شود. چهار مدل لوفر، اسنیکر، نیم بوت و کفش چرمی رسمی مدل‌هایی هستند که به کار شما می‌آیند. اسنیکر برای تیپ روزمره دانشجویی، لوفر برای تیپ نیمه رسمی و کفش مردانه برای ساختن استایل کاملا مردانه مناسب است. تکلیف بوت هم مشخص است؛ ایده آل برای روزهای بارانی و برفی و همراه شدن با جین و کاپشن. موقع خرید کفش مردانه یادتان باشد رنگ‌های تیره برای روزهای سرد و بارانی نیمسال اول ایده‌آل هستند.

 

تیپ دانشجویی

خرید کیف دانشجویی پسرانه یا کوله پشتی؟

کیف چرم مردانه رسمی یا سایر مدل‌های کیف دستی، انتخاب‌های خوبی برای روزهایی هستند که تیپ نیمه رسمی زده‌اید ولی کوله پشتی به کار وقت‌هایی می‌آید که اسپرت پوشیده‌اید. اگر دوست دارید کیفی بخرید که با بیشتر تیپ‌هایتان ست شود می‌توانید سراغ کیف مدل پستچی بروید.

تیپ دانشجویی

لباس‌هایی برای گرم شدن

خرید پالتو، کاپشن، ست شال، کلاه و دستکش، تقریبا آخرین چیزی است که به آن نیاز دارید. موقع خرید این موارد نکات زیر را در نظر بگیرید:

تیپ دانشجویی

رسمیت پالتو نسبت به کاپشن بیشتر است. اگر هزینه زیاد آخرین چیزی است که می‌خواهید و خیلی هم اهل تیپ رسمی نیستید، خرید کاپشن مردانه تیره را به پالتو مردانه ترجیح دهید. بهتر است رنگ شال با کلاه و دستکش هم‌خوانی داشته باشد و رنگ هر سه این‌ها به کاپشن شما بیاید. پس قبل از انتخاب کاپشن سراغ خرید این مثلث گرمایشی نروید.

10 نکته تکمیلی برای داشتن تیپ دانشجویی شیک

لباس‌هایتان را لایه‌لایه کنید. ترکیب پلیور یقه هفت که از زیر یقه آن یک بلوز یقه گرد با رنگ متضاد دیده می‌شود، پوشیدن بلوز آستین کوتاه روی پلیور آستین بلند و در نهایت پوشیدن پیراهن مردانه روی تی شرت،به جذابیت ظاهری‌تان اضافه می‌کنند. اگر اضافه وزن دارید از تناژهای تیره هر رنگی استفاده کنید و اگر لاغر اندام هستید با خیال راحت سراغ رنگ‌های روشن‌تر هم بروید. پسرانی که شانه‌های پهن و میان تنه لاغر دارند تقریبا می‌توانند هر نوع لباسی بپوشند؛ هم تنگ و هم گشاد.

تیپ دانشجویی
اگر دوست دارید قدتان بلند به نظر برسد موقع خرید شلوار سراغ شلوار فاق بلند بروید و اگر قدتان بلند است و نمی‌خواهید پاهایتان کشیده به نظر آیند سراغ فاق متوسط بروید. در هیچ شرایطی شلوار فاق کوتاه نپوشید، دانشگاه و غیر دانشگاه هم ندارد.

عناصر اصلی کمدتان شامل شلوار جین و پارچه‌ای، تی شرت و پولوشرت، پلیور یا کاردیگان، کفش رسمی و روزمره، کاپشن یا پالتو می‌شود. رنگ‌هایی مثل سفید، مشکی، طوسی و سرمه‌ای را به عنوان چهار ضلع یک مربع در نظر داشته باشید. هر کدام از این رنگ‌ها را می‌توان با مجموعه بزرگی از رنگ‌های دیگر یا حتی با سایر اضلاع ترکیب کرد و نتیجه خوبی گرفت.

تیپ دانشجویی
در کنار داشتن رنگ‌های خنثی، چند تکه لباس رنگی هم داشته باشید. رنگ‌های شاد سن شما را کمتر می‌کنند و نشاط بیشتری به ظاهرتان می‌بخشند.

اگر دوست دارید بدانید چه رنگ لباس مردانه برای پوست تیره خوب است یا چه رنگ لباس به پوست گندمی می‌آید ، روی این لینک کلیک کنید تا مقاله مرتبط با آن را بخوانید. چنانچه می‌خواهید اساتیدتان را تحت تاثیر قرار دهید و در آینده با آن‌ها همکاری کنید، از حالا شبیه شغل و موقعیتی که دوست دارید لباس بپوشید.

در نهایت یادتان باشد قبل از هر کاری سبک خودتان را پیدا کنید. عکس‌هایی از استایل مردانه مورد علاقه‌تان را در یک پوشه اختصاصی جمع کنید. ببینید کدام از این استایل‌ها بیشتر شبیه شخصیت شما است و پوشیدن آن در محیط دانشکده مشکلی ندارد. قدم بعدی این است که سراغ شناسایی لباس‌های کمدتان بروید و ببینید کدام یک از لباس‌های مربوط به این استایل‌ها را دارید و کدام را ندارید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی