ساعت گرانقیمت و لوکس مهتاب کرامتی سوژه شد + عکس
رکنا:به تازگی تصویری از ساعت لاکچری و گرانقیمت مهتاب کرامتی در فضای مجازی پخش شده است که به سوژه ای داغ بدل شده و بحث درباره ارزش و قیمت آن همچنان در بین مخاطبان ادامه دارد.
به گزارش رکنا، مهتاب کرامتی بازیگر خوب کشورمان که به تازگی تصویری از ساعت لاکچری و گرانقیمتش در فضای مجازی پخش شده است به سوژه ای داغ بدل شده و بحث درباره ارزش و قیمت آن همچنان در بین مخاطبان ادامه دارد.
مهتاب کرامتی (۲۵ مهر ۱۳۴۹، تهران) بازیگر، تهیهکنندهٔ فیلم، کنشگر حقوق کودکان و زنان و مدیر هنری ایرانی است که از ۱ سپتامبر ۲۰۰۶/ ۱۰ شهریور ۱۳۸۵ سفیر حسن نیّت و صلحِ یونیسف میباشد . مهتاب کرامتی دانشآموختهٔ میکروبیولوژی و دورهدیدهٔ بازیگری در سال ۱۳۷۵ نزد امین تارخ است. او از ۱۳۷۶ با بازی در مردان آنجلس به تلویزیون رفت و شناخته شد در سال ۱۳۹۳ مهتاب کرامتی از پرکارترین ستارههای سینمای ایران نام گرفت، در ۱۳۹۵ با سرمایهگذاری در مستند واقعی صفر تا سکو وارد تهیهکنندگی فیلم شد. مهتاب کرامتی جز در حقوق کودکان و همکاری با یونیسف، از کنشگران حقوق زنان و امور اجتماعی آنان است، به مدیریت هنری و داوری روی آورده، به دکلمهخوانی پرداخته و در صنعت پوشاک و طراحی مد نیز فعالیت دارد. در فیلم ترومای سرخ با خانم ایران مسعودی ایفای نقش کرده است.
مهتاب کرامتی ، مردی از جنس بلور (۱۳۷۷) نخستین حضورش در سینما بود و در ۱۳۸۱–۱۳۸۰ در نمایشهایی به کارگردانی مجید جعفری بازی کرد.کرامتی نقش اصلی زن را در شماری فیلمهای درام و تاریخی بازی کرده است. نقشهای شناختهترش عبارت است از فیروزه در بیست (۱۳۸۷) که برایش سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از ۲۷امین جشنواره فیلم فجر گرفت، آسیه در آلزایمر (۱۳۸۹)، آوا در زندگی خصوصی آقا و خانم میم (۱۳۹۰)، رؤیای فرزند چهارم (۱۳۹۱)، سارا در اشباح (۱۳۹۲)، منیره در عصر یخبندان (۱۳۹۳)، مادر در ماجان (۱۳۹۳) و مینوی جاده قدیم (۱۳۹۶). از نقشهای ماندگارش در تلویزیون، پس از هلن در مردان آنجلس (۱۳۷۶)، شخصیت لیالی در مجموعهٔ تلویزیونی خاک سرخ (۱۳۸۰-۱۳۷۹) ساختهٔ ابراهیم حاتمیکیاست که در مقابل پرویز پرستویی بازی کرد. دیگر بازیهای چشمگیر مهتاب کرامتی در فیلمهای مرد بارانی (۱۳۷۸) که برای آن نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن در ۱۸امین جشنواره فیلم فجر شد، پاداش سکوت (۱۳۸۵)، تردید (۱۳۸۷)، اسب حیوان نجیبی است (۱۳۹۰)، ناخواسته (۱۳۹۲)، ارغوان (۱۳۹۳) و مزار شریف (۱۳۹۳) بودهاست.
کودکی و تحصیلات
مهتاب کرامتی از کودکی به بازیگری دلبستگی داشت و همراه خواهر بزرگترش به بازی و تمرین در خانه میپرداختهاست. نمایشهای آن دو بر پایهٔ کتابهایی بوده که میخواندند که بیشتر شبیه یک بازی بود، برایم به صورت یک خاطره خوش باقی ماندهاست.» «او همیشه لیدر بود؛ ولی کار خیلی جالبی که میکردیم این بود که هر بار شخصیتهای نمایشها را جابهجا میکردیم. یعنی هر بار که نمایشی را دوبار اجرا میکردیم، جای شخصیتها را با هم عوض کرده و هر دوی ما هر دو نقش را بازی میکردیم. این کار تجربهٔ خیلی لذتبخش و خوبی بود.» به خاطر مأموریت پدرش یحیی کرامتی، چند سالی را در محلهٔ گلسار رشت زیست.در دوران مدرسه نیز به تئاتر دانشآموزی روی آورد. از پانزدهسالگی به خاطر قد بلندش به عنوان مراقب امتحان کار کرد و از این راه و تدریس خصوصی درآمد داشت. پس از پایان دبیرستان در سال ۱۳۶۸ به تحصیل در رشتهٔ میکروبیولوژی در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت. در سال دوم دانشگاه با تماشای فیلم هامون به سینما علاقهمند شد. پس از دانشآموختگی، به دورههای بازیگری امین تارخ وارد شد، همچنین از آنجا که ویروسشناسی و ژنتیک خوانده بود، بهواسطهٔ قرارداد همکاری پنجسالهٔ (۲۰۰۰–۲۰۰۵م) میان یونیسف با دولت ایران برای تشکیل کمپین اچآیویایدز بسته بود، جذب یونیسف شد.
مهتاب کرامتی به کتاب خواندن دلبستگی دارد، در نمایشگاه کتاب فرانکفورت ۲۰۱۶ شرکت نمود و خود به نشر کتاب و حمایت از آثار میپردازد.در بهمن ۱۳۹۱ گفت که به پیادهروی، تمرین با تردمیل و شنا میپردازد؛ به سلامتی، ثابت ماندن وزن خود، رژیم غذایی و مد اهمیت میدهد. سمیرا علایی دوست نزدیک و مدیر برنامههای اوست.
خانواده و روابط
مهتاب کرامتی دو خواهر دارد، مادرش استاد دانشگاه و دانشآموختهٔ مهندسی صنایع غذایی، خواهر بزرگترش داروساز است. او یک بار در سن پایین در نوجوانی پیش از ستاره شدن با بابک ریاحیپورِ نوازنده (زادهٔ ۱۳۴۸)، ازدواج نمود. در بهمن ۱۳۹۱ گفت که «سالها پیش ازدواج کرده» است و با وجود اینکه «زندگی خیلی خوبی» با همسرش گذارنده، برای اینکه در سن پایین ازدواج کرده، تأهلش «موفقیتآمیز» نبوده و به علت مسیرهای متفاوت شغلی، از یکدیگر جدا شدند؛ریاحیپور در ۱۳۹۰ با آهنگساز جوان دیگری آشنا شده بود.
مدیریت هنری و داوری
او مدیر یک دفتر فرهنگی در تهران به نام «اندیشهٔ پردیس جم» است که با سرمایهگذاری او، طهورا ابوالقاسمی و سمیرا علایی تأسیس شدهاست و در زمینههای داستانی، مستند، فیلم کوتاه، کار تبلیغاتی و بازیگری فعالیت دارند. از ۱۳۹۱ به مدیریت/کارگردانی هنری میپردازد و رویکردی ویژه به فیلم کوتاه و فیلمسازان آن دارد؛ در این زمینه مدیریت هنری دومین و چهارمین جشنوارهٔ «فیلم کوتاه مستقل خورشید» را بر عهده داشت. گرایش او به حمایت از فیلمسازان مستقل در حوزهٔ فیلمهای بلند سینمایی، مستند و کوتاه است.
مهتاب کرامتی که از آزادی سینمای مستقل ایران در روز ملی سینما ۱۳۹۲ دفاع نمود، در همان سال در جشنوارههای گوناگون از اعضای هیئت داوران گمارده شد، از جمله در جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ۱۳۹۲،فیلم فجر ۱۳۹۲ دهمین دوره جشنواره فیلم مستند و کوتاه رضوی (۱۳۹۴) و پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم داکا (داور بخش زنان فیلمساز).
فعالیت های بشر دوستانه و اجتماعی و مدنی
پس از زلزلهٔ ۵ دی ۱۳۸۲ بم به بشردوستی و امور خیریه روی آورده و در ۹ دی ۱۳۸۲، از جمله هنرمندانی بود که در همایشی خیریه برای زلزلهزدگان بم شرکت داشت. از ۱۳۹۲، آزادی زندانیان محکوم به قصاص از برنامههای است که در زمینه خیریه پیگر آن است و برای جمعآوری دیه و رضایت اولیایدم تلاشهایی داشتهاست. در این باره او با ستاد دیه ارتباط دارد و شهاب مرادی از یاران اوست؛ در مصاحبهای منتشرشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۲ او تأکید کرد که میخواهد به «مقولهٔ مهربانی و بخشش» بپردازد، و به هیچعنوان حقِّ اولیای دم را نادیده نمیگیرد و در پی «گذشت و بخشش از حق» از سوی آنهاست، «خواهش میکنیم مهربان باشند و مهربانی را به جامعه بیاموزند وگرنه قصاص حقشان است و میتوانند مطابق با آنچه دین به آنها اختیار داده عمل کنند.»، «در خیلی از مسایل زندگی، دین ما حکم داده. یعنی ما بهراحتی هر زمان دچار سرگشتگی شویم میتوانیم به دینمان رجوع کنیم. فقط در مورد قصاص برعهده خودمان گذاشته شده که انتخاب کنیم.» در ۱۵ تیر ۱۳۹۵ در نمایشگاه خیریهٔ آثار کارگاه آموزشی نادره حکیمالهی (مادر ترانه علیدوستی، سنگتراش و سفالکار) در رشت مشارکت نمود که عواید حاصل از فروش این حراجی-نمایشگاه صنایعدستی به پرورشگاه مژدهی اختصاص داده شد. در اکرانهای خیریه نیز مشارکت دارد، بخشی از عواید فروش فیلم صفر تا سکو را به زلزلهزدگان کرمانشاه اختصاص داد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر