حماسه‌آفرینی پرستاران در سنگر دفاع از سلامت کشور

به گزارش رکنا، بنا به اعلام آجا، بمناسبت سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س)، مراسم تجلیل از کادر درمانی بیمارستان‌های ارتش و گرامیداشت خاطره شهدای مدافع سلامت با حضور امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در تالار همایش‌های حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این مراسم، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، با تقدیر از کادر درمانی کشور گفت: در سال گذشته که کشور همه‌روزه تحت آسیب‌های ناشی از کرونا بوده است، پرستاران و پزشکان کشور ما با تأسی و اقتدا به حضرت زینب (س) توانسته‌اند صورتی از جهاد رزمندگان دفاع مقدس را این بار در سنگر سلامت به تصویر بکشند و خود را به‌زحمت بیندازند تا آسایش ملت حفظ شود.

وی افزود: گزافه نیست اگر ادعا کنیم که این ابتلای الهی سخت‌تر از آزمون دفاع مقدس بوده است؛ چراکه در دوران دفاع مقدس، تنها بخشی از جامعه با آسیب‌ها و خرابی‌های ناشی از موشک‌باران مواجه بودند اما در شرایط فعلی، شهر به شهر این کشور تبدیل به خط مقدمی شده که در آن ویروس کرونا از مردم ما تلفات می‌گیرد و هیچ‌کس از احتمال ابتلا به این بیماری همه‌گیر مصون نیست.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در تشریح مجاهدت کادر درمانی کشور در مبارزه با ویروس کرونا، تصریح کرد: همه چشم‌ها در شرایط کرونایی کشور به جامه‌های سفید پرستاران دوخته‌شده است و همه می‌دانیم که همچون زینب کبری (س) که برای خدمت به اسلام از همه تعلقاتش گذشت و حتی جان همسر و فرزندانش را هم فدای صیانت از مکتب نمود، امروزه پرستاران و اعضای کادر درمان کشور نیز در بیمارستان‌ها حماسه‌آفرینی کرده و تعریف جدیدی از صبر انقلابی را به ظهور رسانده‌اند و این درحالی است که خود مادر و همسر هستند اما تعلقات خود را فدای حفاظت از امنیت سلامت هم‌وطنان کرده‌اند.

وی ادامه داد: نقش‌آفرینی امروز پرستاران قطعه تکمیلی دنباله‌ای از حماسه‌آفرینی‌هاست که یک‌بار در قامت رشادت‌های امیر صیادشیرازی بروز یافت، یک‌بار با مجاهدت‌های سردار شهید سلیمانی ظاهر شد و این بار در سنگر دفاع از سلامت کشور و مبارزه با فراگیری بیشتر کرونا در بیمارستان‌ها نمود پیداکرده است.

امیر حیدری، مبارزه با بیماری کرونا را ازجمله اولویت‌های ارتش در شرایط فعلی کشور دانست و اضافه کرد: از همان روزهای آغازین همه‌گیری این ویروس، ادواتی که ارتش جمهوری اسلامی ایران برای پدافند میکروبی و دفاع از کشور در برابر هجوم شیمیایی دشمنان خارجی در اختیار داشت با تغییر کاربری معاونت مهندسی و بهداشت و درمان ارتش تبدیل به ادوات ضدعفونی همگانی و سراسری شد و در اختیار جهادگران این عرصه قرار گرفت.

وی تأکید کرد: از ۵۶ بیمارستان نیرو‌های مسلح در سراسر کشور، ۲۸ بیمارستان در اختیار رسته‌های مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران است و همه این تعداد از اولین روز فراگیری کرونا و اعلام رسمی این خطر، در اختیار عموم مردم و مراجعه هم‌وطنان کرونایی قرار گرفت. علاوه بر این، نزاجا یک بیمارستان صحرایی ۲۰۰۰ تخت خوابی را در مدت ۴۸ ساعت با تمام امکانات اعم از بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) در تهران دایر کرد تا به‌صورت خاص در اختیار بیماران کرونایی قرار بگیرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش بابیان اینکه ارتش اقدامات خود را محدود به حوزه پدافندی نمی‌داند، گفت: علاوه بر کاربری عمومی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ارتش، معاونت بهداد ما در اقدامی آفندی به میان مردم رفته و ایستگاه‌های شناسایی مبتلایان در سطح جامعه راه‌اندازی نمود. رکورد شناسایی ۱۷۰۰ بیمار کرونایی در این ایستگاه‌ها ازجمله نتایج حضور همه‌جانبه ارتش در جبهه دفاع از سلامت ملت ایران است.

وی اظهارداشت: از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب، ارتش مقتدر جمهوری اسلامی در مرزبانی از حریم امنیت ایران اسلامی سرباز گوش‌به‌فرمان ولایت‌فقیه است اما حد اطاعت خود را محدود به مرزداری نمی‌داند و از مخاطرات خارجی و عناصر شرور گرفته تا ویروس منحوس کرونا، هر عاملی که بخواهد آسایش ملت ایران را تهدید کند، اقدامات مقابله‌ای ارتش متوجه او خواهد بود. امروزه پذیرایی پرستاران ارتش در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ما در غایت اخلاق و احترام و تلاش بوده است و تأسی کادر درمانی ما به اسوه صبر و مهرورزی، حضرت زینب کبری (س) باید به همین شیوه ادامه پیدا کند و امیدواریم که خداوند متعال این سربازی را از ما بپذیرد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.