آخرین روزهای عمر بیماران کرونایی در گودال مرگ وحشتناک یک بیمارستان/ پرستار تگزاس فاش کرد
حوادث رکنا : یک پرستار جزئیات تکان دهنده ای در مورد مرگ بیماران کرونایی در بیمارستان ال پاسو تگزاس و نحوه برخورد پزشکان به اصطلاح متعهد با آنان قبل از مرگ را افشا کرد.
به گزارش رکنا ، نشریه بیزینس اینسایدر نوشت، "لاوانا ریورز" پرستاری که به صورت داوطلبانه در حوزه بهداشت و نگهدای از بیماران فعالیت میکند، به تازگی ویدئویی در فیس بوک از تجربه خود در مورد نحوه درمان بیماران کرونایی مرکز پزشکی دانشگاه ال پاسو تگزاس منتشر کرده است.
شیوع ویروس کرونا در شهر ال پاسو ایالت تگزاس در روزهای گذشته گسترش یافته و هم اکنون این شهر سومین موج از شیوع کرونا را تجربه میکند.
ریورز در این ویدئو فاش کرد که بیماران حاد کرونایی در بیمارستان ال پاسو در یک اتاق با عنوان "گودال" قرار می گیرند که پزشکان از ترس اینکه در معرض ویروس کرونا قرار نگیرند، وارد این اتاق نمیشوند.
ریورز افزود: در اولین روز کاری به من گفتند، هربیماری وارد این اتاق شود تنها با کفن خارج میشود.
به گفته پرستار ریورز، پزشکان بیمارستان ال پاسو به این اتاق وارد نخواهند شد و پرستارانی مانند وی که در آنجا مستقر شدند، وظیفه داشتند تنها قبل از فوت بیماران، عمل سی. پی. آر را سه بار انجام دهند.
سی پی آر یا احیای قلبی ریوی که به صورت قراردادن دست بر روس سینه بیمار صورت می گیرد، شامل اقداماتی است که برای بازگرداندن اعمال حیاتی دو عضو مهم قلب و مغز در فردی که هوشیاری خود را از دست داده، انجام میشود و تلاش میشود تا گردش خون و تنفس بهطور مصنوعی تا زمان برگشت جریان خون خودبخودی بیمار برقرار شود.
وحشت پزشکان تگزاس از نزدیک شدن به بیماران
پرستار ریورز در ویدئو منتشر شده فاش میکند، وی روزی برای نجات یک بیمار که خونریزی شدیدی داشت با پزشکان تماس گرفت، اما پزشکان حاضر نبودند که وارد این اتاق گودال شوند.
پزشکان به ریورز گفته بودند که آنان برای قرار نگرفتن در معرض ویروس کرونا حاضر نیستند برای درمان بیماران حاد کرونایی وارد این اتاق شوند.
ریورز می گوید که در طول سه هفته ای که وی در بیمارستان ال پاسو مشغول خدمت به بیماران کرونایی بوده، ندیده که حتی برای یکبار پزشکی حاضر به ورود به این اتاق شود.
ریورز با شکایت از بی عدالتی که میان پزشکان و پرستاران در مواجهه با بیماران کرونایی وجود دارد می گوید: پزشکان حتی برای ویزیت بیماران حاضر نبودند پا دم درب این اتاق بگذارند، اما برای ما به عنوان پرستار فرقی نمی کرد که در معرض ویروس کرونا قرار بگیریم.
ریورز با انتقاد از نوع رفتار پزشکان گفت: شما پزشکان به رغم مبالغ زیادی که بدست می آورید حاضر نیستید حتی در معرض ویروس کرونا قرار بگیرد.
پرستار ریورز که به صورت داوطلبانه در بیمارستان ال پاسو هفته ها مشغول به کار بوده می گوید وی برخلاف پزشکان به امید بهتر شدن وضع سلامت بیماران کرونایی هر روز وارد اتاق گودال میشده است.
ریورز در ادامه می گوید اگرچه هر روز به بیماران حاد در اتاق گودال سر میزده اما به خاطر آنکه وضع آنان دیگر بسیار حاد شده بود، این رسیدگی و سر زدن آنچنان در بهبود آنان متاثر نبوده است.
ریورز می گوید که وی معتقد است اگر بیماران از اوایل مراقبت های بهتری دریافت می کردند، ممکن بود در وضع سلامت آنان تفاوتی ایجاد کند.
ریورز در توصیف وضعیت بیماران کرونایی در بیمارستان ال پاسو گفت: من هرگز چنین وضعیتی را تجربه نکرده ام و نمی توانم برای توصیف تجربه کاری خود در این بیمارستان واژه پیدا کنم.
ریورز در انتها می گوید، اگر پزشکان آنجا از همان ابتدا با جدیت بیشتر به درمان این بیماران می پرداختند، در مراحل بعدی فرصت کارهای بیشتری محقق میشد.
مدیر بیمارستان ال پاسو در گفتوگو با شبکه KFOX ۱۴ اعلام کرد که نمی تواند وقایع بیان شده در فیلم پرستار ریورز را به طور کامل تأیید کند اما خسارت سخت، جسمی و عاطفی که ویروس کرونا بر عهده کارکنان بهداشت گذاشته است را تأیید کرد.
به دنبال شیوع ویروس کرونا در امریکا و شکست ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری، امور مهار بیماری کووید ۱۹ در کشور رها شده و شمار افراد بیماران و مرگ و میر روز به روز در ایالت متحده وارد ارقام بیشتر می شود.
مرکز وب سایت آماری ورد متر (worldometers) که آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را به صورت لحظهای گزارش میدهد، دوشنبه شب گزارش داد که در ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا که دارای بیشترین آمار بیماران کرونایی است، ۱۳۹ هزار و ۸۴ نفر مبتلا به ویروس کرونا شده و ۶۴۸ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
شمار نهایی مبتلایان کرونا در آمریکا نیز به ۱۱ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۲۱۴ نفر و مرگ و میر نیز به ۲۵۱ هزار و ۹۰۱ نفر رسیده است.
شمار نهایی بهبود یافتگان کرونایی آمریکا نیز تا کنون شش میلیون و ۹۳۷ هزار نفر گزارش شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر