کرونا جان 18 ورزشکار مازندرانی را گرفت

به گزارش رکنا، دکتر فرزاد گوهردهی در آیین تجلیل از خبرنگاران ورزشی مازندران در ساری افزود : در مجموع در دو خیزش کرونایی در استان که از سی ام بهمن ماه سال گذشته شروع و همچنان نیز ادامه دارد، ۵۹ ورزشکار و پیشکسوت ورزشی به بیماری کووید 19 مبتلا شدند.

وی گفت که با شیوع ویروس کرونا کلنیک هیات پزشکی ورزشی استان مازندران به ۴۰ ورزشکار مصدوم خدمات درمانی ارایه داد.

در ادامه گزارش عصر ایران آمده است ، گوهردهی راهکار اصلی برای کاهش ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را رعایت پروتکل های بهداشتی شامل استفاده از ماسک ، فاصله گذاری فیزیکی و شستن مکرر دست ها و عدم حضور در اجتماعات بیان کرد و افزود : عدم رعایت این پروتکل ها می تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را در بین مردم جامعه افزایش دهد و اطلاعات پزشکی از این بیماری نشان می دهد که هیچ فردی در برابر آن مصون نیست و راهی جز رعایت پروتکل ها نداریم.

مدیرکل بهزیستی استان مازندران گفت : خیزش دو موج ویروس کرونا در این خطه شمال کشور همانند اکثر استان های ایران ناشی از عدم رعایت پروتکل های بهداشتی بود و هر میزانی که بتوانیم جامعه را متقاعد به رعایت این دستورالعمل ها بکنیم، به نوعی موفق به کاهش بیماران مبتلا به این ویروس شدیم.

کاهش آمار بیمه شدگان

دکتر گوهر دهی به کاهش آمار ورزشکاران تحت پوشش بیمه ورزشی در استان مازندران در دوران کرونایی اشاره کرد و گفت : در سال جاری حدود ۱۷ هزار نفر از ورزشکاران تحت پوشش بیمه ورزشی قرار گرفتند که نسبت به سال گذشته که ۱۷۰ هزار نفر بوده، آمار بیمه شدگان کاهش چشمگیری داشت.

وی با اعلام این که عدم بیمه سپاری ورزشکاران باعث می شود تا هیات پزشکی ورزشی نتواند خدمات پزشکی و درمانی به این ورزشکاران به خصوص غرامت پس از مصدومیت پرداخت کند ، از ورزشکاران خواست تا نسبت به پوشش بیمه ای خود اقدام کنند.

رییس هیات پزشکی ورزشی مازندران اظهار داشت : با شیوع ویروس کرونا بخشی از خدمات بیمه ای شامل صدور کارت و تمدید اعتبار به صورت آنلاین به ورزشکاران ارایه می شود و این برنامه نیز برای کاهش حضور ورزشکاران همچنان ادامه دارد.

وی نظارت بر عملکرد باشگاههای ورزشی را در دوران کرونا از دیگر برنامه ها هیات متبوعش اعلام کرد و افزود : در این مدت یکهزار و ۵۰۰ باشگاه ورزشی در ارتباط با رعایت پروتکل های بهداشتی تحت نظارت قرار گرفتند و ۴۰ باشگاه نیز به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ شد.

به گفته دکتر گوهر دهی ، در شرایط فعلی با خیز دوم ویروس کرونا و وضعیت قرمز حاکم بر کل استان مازندران تمام فعالیت ورزشی در باشگاه ها تعطیل است و هر گونه فعالیت ورزشی تا پیش از فروکش کردن کرونا ممنوع است و باشگاه های متخلف نیز تعطیل خواهند شد.

وی افزود : باشگاه های ورزشی دارای مجوز در استان برای فعالیتشان می بایست کد رهگیری دریافت کنند و تاکنون حدود ۴۳۵ باشگاه ورزشی این کد رهگیری برای فعالیت در چارچوب پروتکل های بهداشتی را دریافت کردند و لازم است بقیه هم نسبت به دریافت کد رهگیری اقدام کنند.

گوهردهی فعالیت باشگاه های ورزشی را پس از فروکش کردن ویروس کرونا منوط به دریافت کد رهگیری اعلام کرد.

در استان مازندران حدود ۵۰ هیات ورزشی و بیش از ۱۷۰ هزار ورزشکار و حدود دو هزار باشگاه ورزشی دارای مجوز و بدون مجوز فعالیت دارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی