انگیزه‌های ترسناک و عجیب زنان قاتل سریالی؛ از تنبیه شوهر تا کسب شهرت + تصاویر

به گزارش رکنا، علاوه بر تفاوت‌های ظاهری مشهود در مرد و زن، تفاوت‌های عمده فراوان دیگری نیز در دو جنسیت دیده می‌شود که همه ما به آن‌ها آگاهیم، اما آیا زنان به دلایل متفاوتی از مردان دست به قتل می‌زنند؟ به عبارت دیگر آیا انگیزه زنان و به ویژه زنان قاتل سریالی از کشتار متفاوت از همتایان مردشان است؟

در دنیایی سینما، زن‌ها معمولاً برای فرار از اذیت و آزار، برای انتقام و یا بدست آوردن بیمه عمر قابل توجه همسرشان دست به قتل می‌زنند، اما انگیزه زنان قاتل سریالی در دنیای واقعی بسیار متفاوت تر، عجیب‌تر و البته شیطانی‌تر از همتایان سینمایی شان است. در ادامه می‌خواهیم شما را با برخی از زنان قاتل سریالی تاریخ و به طور ویژه انگیزه‌های جالبشان از این کار آشنا کنیم.

انگیزه زنان قاتل سریالی در دنیای واقعی بسیار متفاوت تر، عجیب‌تر و البته شیطانی‌تر از همتایان سینمایی شان است و در ادامه به برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت.

انگیزه‌های ترسناک و عجیب زنان قاتل سریالی؛ از تنبیه شوهر تا کسب شهرت

۱- کلمنتاین بارنابت

انگیزه: امتحان کردن قدرت‌های خارق العاده مسحور کنندگی اش

در سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۱۲، کشتار‌های بیرحمانه متعددی با تبر در لوییزیانا رخ داد که ساکنان منطقه را در وحشت فرو برد. در این قتل ها، تمامی اعضای خانواده در هنگام خواب قصابی شده و یک صحنه کشتار ترسناک و خونین به جای می‌ماند. در نهایت یک زن جوان سیاهپوست به نام کلمنتاین بارنابت به انجام این قتل‌ها اعتراف کرد. او ادعا کرد دارای قدرت جادوی و سحرانگیزی است که از او در مقابل شناسایی شدن توسط پلیس محافظت می‌کند. این زن ۱۹ ساله ادعا کرد وی فرزندان خانواده‌های قربانی را به قتل می‌رسانده تا از یتیم ماندنشان جلوگیری کند. اما بارنابت بار‌ها داستان خود را تغییر داده و پلیس نتوانست به انگیزه واقعی او از قتل هایش برسد. این قاتل سریالی دستکم ۳۵ نفر را به قتل رسانده و به حبس ابد محکوم شد، اما به دلیل رفتار خوب، تنها ۱۰ سال بعد از زندان آزاد شد.

انگیزه زنان قاتل سریالی در دنیای واقعی بسیار متفاوت تر، عجیب‌تر و البته شیطانی‌تر از همتایان سینمایی شان است و در ادامه به برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت.

انگیزه‌های ترسناک و عجیب زنان قاتل سریالی؛ از تنبیه شوهر تا کسب شهرت

۲- لیندا هازارد

انگیزه: گرسنگی دادن به قربانیان به خاطر خودشان

لیندا هازارد در اوایل قرن بیستم از یک مرکز نگهداری بیماران روانی گریخت. تخصص او در درمان با استفاده از رژیم غذایی و به طور خاص روزه داری بود. علیرغم نداشتن هیچ مدرک رسمی آموزشی، او با عنوان کارشناس امساک و روزه داری برای خود نامی در واشنگتن دست و پا کرده و حتی مجوز‌های لازم برای این کار را نیز دریافت کرده بود. هازارد بر این باور بود که غذا، و به طور ویژه مقدار زیاد آن، باعث بیماری می‌شود. او بیماران خود را با مقادیر بسیار کم سوپ سبزیجات، تنقیه روزانه و ماساژ‌های خشن که بیشتر شبیه کتک و شکنجه بود درمان می‌کرد. یکی از بیماران او به نام کلر ویلیامسون روزی تنها دو فنجان سوپ گوجه فرنگی دریافت کرده و روزانه ساعت‌ها در وان حمام تنقیه می‌شد.

او هنگام مرگ کمتر از ۷۰ پوند (۳۱٫۷ کیلوگرم) وزن داشت و بدنبال آن هازارد به جرم قتل عمد با گرسنگی دادن به این زن دستگیر شد. اما هازارد هیچ مسئولیتی در قبال مرگ بیمارانش نپذیرفت هر چند دستکم ۱۵ نفر از این افراد در هنگام درمان توسط وی جانشان را از دست دادند. وی بر این باور بود که مرگ در اثر روزه گرفته به دلیل محرومیت از غذا نیست و اگر فردی در طول دوران روزه گرفتن و امساک از غذا بمیرد، این اتفاق به دلیل محرکی بوده که در هر صورت آن‌ها را می‌کشته است. هازارد به کار اجباری در زندان محکوم شده، اما تنها دو سال در زندان باقی ماند.

انگیزه زنان قاتل سریالی در دنیای واقعی بسیار متفاوت تر، عجیب‌تر و البته شیطانی‌تر از همتایان سینمایی شان است و در ادامه به برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت.

انگیزه‌های ترسناک و عجیب زنان قاتل سریالی؛ از تنبیه شوهر تا کسب شهرت

۳- مارتا آن جانسون

انگیزه: تنبیه شوهرش برای ترک او

مارتا آن جانسون بین سال‌های ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۲، سه تن از فرزندانش را خفه کرد و هر یک از این قتل‌ها بدنبال درگیری و نزاع با شوهرش رخ می‌داد. هر باری که شوهرش خانه را ترک می‌کرد، یکی از فرزندان آن‌ها جانش را از دست می‌داد. در سپتامبر ۱۹۷۷، جانسون ۲۱ ساله و سومین شوهرش در کنار فرزندان جانسون از ازدواج‌های قبلی اش زندگی می‌کردند. مدت کوتاهی پس از آن که شوهر وی به دنبال یک درگیری خانگی، آنجا را ترک کرد، جانسون فرزند ۲ ساله اش را به بیمارستان رساند و بعد از اعلام مرگش، پزشکان علت آن را سندرم مرگ ناگهانی کودک ثبت کردند. در ادامه جانسون و شوهرش آشتی کرده و صاحب دو فرزند دیگر شدند.

در سال ۱۹۸۰، این دو بار دیگر درگیری شدیدی داشته و این بار فرزند سه ماهه خانواده درگذشت و این بار نیز علت، مرگ در رختخواب اعلام شد. مدت کوتاهی بعد، پسر کوچک آن‌ها نیز به دنبال یک درگیری بین پدر و مادرش فوت کرد. یک سال بعد نوبت به دختر بزرگ جانسون رسید که به دلیل خفه شدن جانش را از دست داد. در سال ۱۹۸۹، جانسون که اکنون با شوهر چهارمش زندگی می‌کرد به قتل فرزندانش اعتراف کرد. وی ادعا کرد که دو تن از فرزندانش را با فشار دادن بدن ۱۱۵ کیلویی اش روی آن‌ها خفه کرده است. جانسون ادعا کرد که این کار را برای تنبیه شوهرش و مجبور کردن او به بازگشت انجام داده بود. این قاتل سریالی در ادامه گفت که هیچ دخالتی در مرگ دو فرزند دیگرش نداشته است، اما به حبس ابد محکوم شده و هنوز در زندان به سر می‌برد.

انگیزه زنان قاتل سریالی در دنیای واقعی بسیار متفاوت تر، عجیب‌تر و البته شیطانی‌تر از همتایان سینمایی شان است و در ادامه به برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت.

انگیزه‌های ترسناک و عجیب زنان قاتل سریالی؛ از تنبیه شوهر تا کسب شهرت

۴- تایلی کلیمک

انگیزه: تقویت شهرت خود

تایلی کلیمک به خاطر توانایی خارق العاده اش در پیش بینی مرگ دیگران در میان همسایگان مشهور شده بود. این زن لهستانی-آمریکایی ادعا می‌کرد که در خواب، زمان مرگ یک همسایه و یا حتی یک سگ ولگرد به او اطلاع داده می‌شود. اما این خبر‌ها نوعی الهام یا اخطار نبود بلکه یک دستور و برنامه کاری بود که به وی ارائه می‌شد: در واقع کلیمک خود مسبب مرگ‌هایی بود که پیش بینی شان می‌کرد. در سال ۱۹۱۴، کلیمک به دوستانش گفت خواب دیده که شوهرش بیمار بوده و در عرض چند هفته خواهد مرد و این اتفاق همانطور که کلیمک پیش بینی کرده بود رخ داد.

در کمتر از یک ماه، کلیمک بار دیگر ازدواج کرده و این بار نیز الهاماتی در مورد مرگ شوهر جدیدش دریافت کرد و تنها سه ماه بعد شوهر دوم او نیز درگذشت. خیلی زود نوبت به شوهر سوم رسید که بعد از اینکه آبنبات تهیه شده توسط کلیمک را خورد به شدت بیمار شده و مدت کوتاهی بعد درگذشت. چند سال بعد، کلیمک بار دیگر ازدواج کرده و به خانه‌ای که وی با شوهران نگون بخت قبلی اش در آن‌ها زندگی کرده بود نقل مکان کردند. کلیمک به همسایگانش گفت که شوهر سومش نیز دوام چندانی در این دنیا نداشته و حتی تابوت او را نیز از قبل آماده کرده بود. شوهر سوم در آوریل ۱۹۴۱ درگذشته و کلیمک برای بار چهارم ازدواج کرد و برخلاف شوهران سابق، شوهر چهارمش بعد از این که بیمار شد بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.

آزمایشات نشان داد که وی با آرسنیک مسموم شده است. بدنبال این افشاگری، کلیمک دستگیر شده و اعتراف کرد که با سم موش دوده-آرسنیک همسرش را مسموم کرده است. کارآگاهان در ادامه جنازه شوهران سابق وی را نیز نبش قبر کرده و آزمایشات روی اجساد آنان نشان داد که مقادیر کشنده‌ای آرسنیک در بدن آن‌ها وجود دارد. در دادگاه، کلیمک اعتراف کرد که دستکم ۲۰ نفر و چند حیوان را به این روش به قتل رسانده است. در ادامه وی به خاطر یکی از این قتل‌ها گناهکار شناخته شده و به حبس ابد بدون امکان درخواست عفو محکوم شد. کلیمک در سال ۱۹۳۶ در سن ۶۰ سالگی در زندان درگذشت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.