4سال شکنجه شیطانی دختر در خانه 2 شیطان + عکس
رکنا: دختر 9 ساله که توسط زوج شیطان صفت ربوده شده و 4 سال مورد آزار و اذیت بیرحمانه قرار گرفته بود، در عملیات ویژه پلیس نجات یافت.
قربانی خردسال که از 5 سالگی در اسارتگاه این زوج گرفتار شده بود پس از نجات به مأموران گفت: «این زن و شوهر تمام مدتی که اسیرشان بودم، لحظهای دست از آزار من برنداشتند و هر بارکه تسلیم خواستهشان نشدم، آنقدر با کمربند کتکم زدند تا مجبور شوم کاری را که آنها میخواهند انجام دهم.
به گفته سخنگوی پلیس Policeمنطقه، «جنیفر و مایکل استیونز»این اواخر در حالی این کودک را مورد آزار و اذیتهای وحشیانه قرار میدادند که او بشدت بیمار بود و نیاز به درمان داشت.
زن وشوهرتبهکار پساز بازجویی با وثیقه250 هزار دلاری روانه زندان Prison ایالتی اورگان شدند تا درآینده نزدیک محاکمه شوند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم تریلر بوگوتا شهر گمشده ها Bogota City of the Lost
ارسال نظر