شرایط دریافت خسارت تصادفات رانندگی بدون کروکی و حضور کارشناس

به گزارش رکنا، وی ادامه داد: برابر ماده 89 آئین نامه راهور هر گاه تصادفات صرفا منجر به خسارات مالی شود رانندگان موظفند بلافاصله وسایل نقلیه تصادفی رابه کنار راه هدایت کنندتا موجب سد معبر نگردد و از طرفی این قانون ظرفیت خوبی را فراهم کرده که وقت کارشناسان پلیس صرف ترسیم چنین کروکی هایی نشده و از وجود آن ها در امر پیشگیری از وقوع تخلفات، تصادفات و روان سازی ترافیک استفاده شود.

سرهنگ حیدری افزود: همچنین در تصادفاتی که میزان خسارت بیش از 300 میلیون ریال است و یا این که طرفین تصادف در خصوص مسبب حادثه اختلاف نظر دارندو یاتصادف زنجیره ای(بیش از 2خودرو باشد) ضمن توقف در حاشیه جاده و استفاده از علائم هشدار دهنده، می توانند مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام کنند تا همکاران بنده در کمترین زمان ممکن به محل اعزام و ضمن بازدید از صحنه تصادف، اقدامات لازم را به عمل خواهند آورند.

وی تصریح کرد: در تصادفات فوتی و جرحی رانندگان باید بلافاصله با استفاده از علائم هشدار دهنده رانندگان عبوری را آگاه کرده و تا حضور کارشناسان راهور صحنه تصادف را حفظ کنند.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه ادامه داد: رانندگان توجه داشته باشند در تصادفات جرحی اگر کمک به مصدوم حادثه ضرورت دارد، بلافاصله با علامت‌گذاری محل قرار گرفتن چرخ‌های خودرو(تهیه فیلم و عکس و ...)، مصدوم را به نزدیک‌ترین مرکز درمانی منتقل و خود را به پلیس معرفی نمایند.

سرهنگ حیدری درپایان یادآور شد: در تصادفات خسارتی که طرفین اعتراضی ندارند و مقصر مشخص است قبل از اعزام به بیمه نقاط خسارت دیده را بازسازی نکنند.