معرفی شرکت های سازنده واکسن چینی کرونا

به گزارش رکنا ، شرکت داروسازی دولتی سینوفارم در چین اعلام کرد واکسن ویروس کرونای توسعه یافته در این کشور احتمالاً تا پایان ۲۰۲۰ میلادی آماده خواهد بود.

در ماه آوریل مراحل اول و دوم آزمایش بالینی واکسن توسعه یافته در سینوفارم در داخل این کشور تکمیل کرده است. این شرکت ادعا می‌کند نتایج هر دو مرحله موفقیت آمیز بوده و واکسن عوارض جانبی در بدن داوطلبان ایجاد نکرده است.

واکسن چینی کرونا

به گفته لیو جینگ ژن مدیر عامل سینو فارم، این شرکت در پایان ماه ژوئن اجازه یافت تا مرحله سوم آزمایش بالینی را به طور بین المللی انجام دهد. به این ترتیب پیش بینی می‌شود این فاز نیز تا ۳ ماه دیگر تکمیل شود.

این درحالی است که به نوشته وال استریت ژورنال آزمایش بالینی هفته گذشته در دبی آغاز شده است.

سینوفارم با همکاری انستیتومحصولات بیولوژیکی پکن و انستیتو محصولات بیولوژیکی ووهان این واکسن را توسعه داده است.

گام بزرگ شرکت چینی در ساخت واکسن کرونا

یک شرکت داروسازی چینی آزمایش بالینی واکسن کرونا را در اندونزی آغاز کرد.

شرکت سینواک بیوتک چین آخرین مرحله از آزمایش بالینی واکسن ویروس کرونای خود بر روی 1620 بیمار در اندونزی را آغاز کرد.

این واکسن که کروناواک نام دارد یکی از معدود واکسن هایی است که به مرحله آزمایش بالینی رسیده و قابلیت اخذ تاییدیه های قانونی را دارد.

واکسن کرونا چین

کروناواک پیشتر مرحله آزمایش بالینی نهایی خود در برزیل و بر روی 9 هزار بیمار را آغاز کرده است.

این آزمایش درحالی در اندونزی آغاز شده که پرجمعیت ترین کشور جنوب شرق آسیا به شدت درگیر شیوع ویروس کرونا شده و تا امروز (سه شنبه) 127 هزار نفر به آن مبتلا شده بودند.

جوکو ویدودو، رئیس جمهوری اندونزی دراین باره گفت: خطر کووید-19 تا زمانی که یک واکسن به تمام مردم داده نشود، از بین نخواهد رفت.

با توجه به اینکه چین دیگر شاهد ابتلای تعداد زیادی از مردم این کشور به کرونا نیست، شرکت سینواک مجبور به آزمایش واکسن های مورد نظر خود در خارج از مرزهای این کشور است.

چین واکسن ضدکرونا ساخت این کشور را فاقد هرگونه عوارض خواند

مشاور گروه ملی داروسازی بیوتک چین (CNBG) اعلام کرد که به صدها هزار نفر، به عنوان بخشی از یک برنامه اضطراری، یکی از دو واکسن چینی ضد کرونا تزریق شده است بدون اینکه یک مورد عفونت یا عوارض جانبی داشته باشد.

«ژو سونگ» مشاور حقوقی شرکت ملی داروسازی چین افزود که انتظار می رود دو واکسن توسعه سافته توسط این شرکت به زودی و در ماه دسامبر (آذر ۱۳۹۹) وارد بازار شوند.

کرونا واکسن

وی با اشاره به اینکه آزمایش ها نشان می دهند این دو واکسن می توانند از مردم در برابر ویروس کرونا محافظت کنند هزینه دو دز از این واکسن ها را کمتر از ۱۰۰۰ یوان (حدود ۱۴۶ دلار آمریکا) اعلام کرد.

این دو واکسن هنوز در مرحله سوم آزمایش بالینی برای ایمنی و کارآیی در چندین کشور از جمله امارات متحده عربی، بحرین، پرو، مراکش، آرژانتین و اردن هستند.

برنامه اضطراری واکسیناسیون ضد کرونا در چین اوائل مرداد آغاز شد که اجازه می دهد گروه های «پرخطر» مانند کارگران پزشکی، دیپلمات ها و افرادی که در کشورهای خارجی کار می کنند و هنوز با بیماری همه گیر دست و پنجه نرم می کنند واکسینه شوند.

اظهارات این مقام چینی در حالی است که هفته گذشته از دو واکسن ضد ویروس کرونا ساخت سینوواک چین در نمایشگاه بین المللی خدمات تجارت ۲۰۲۰ چین رونمایی شد.

در حال حاضر هفت واکسن ضد ویروس کرونا در سراسر جهان در حال مراحل آزمایش نهایی است که چهار مورد آنها از کشور چین هستند با این حال تا کنون هیچ واکسنی به طور رسمی تاییدیه استفاده عمومی را نگرفته است.

رسانه‌های چین از موفقیت آمیز بودن واکسن کرونای تولیدی این کشور خبر دادند

رسانه های چین از موفقیت آمیز بودن واکسن تولیدی این کشور خبر دادند و اعلام کردند: هیچ یک از افرادی که تاکنون واکسن کووید ۱۹ ساخت این شرکت را دریافت و به خارج سفر کرده اند، به ویروس کرونا مبتلا نشده اند.

«لیو جینگجن» رییس شرکت داروسازی سینوفارم چین امروز در مصاحبه مطبوعاتی در پکن خاطر نشان کرد که تاکنون ۱۰۰ هزار نفر با واکسن مذکور واکسینه شده اند که از میان آنان ۵۶ هزار نفر سفرهای خارجی داشته اند ولی هیچ کدامشان کرونا نگرفته اند و علایم منفی نیز در میان واکسینه شده ها مشاهده نشده است.

وی گفت: از میان این افراد شماری از کارکنان شرکت ملی نفت ، شرکت پتروشیمی چین و غول فناوری چین شرکت هواوی هستند که بعضا در محل های دیگری غیر از چین ماموریت کاری دارند.

لیو تصریح کرد:از میان ۱۰۰ نفر از کسانی که در دفتر هواوی در مکزیک کار می کردند ، ۹۰ نفر واکسینه شده اند ولی ۱۰ تن از کسانی که واکسن سینوفارم را نزده بودند، به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

«تائو لیناّ» متخصص واکسن در شهر شانگهای واقع در شرق چین نیز در مصاحبه ای که روزنامه گلوبال تایمز چین بخش هایی از آن را منتشر کرده است، گفت: این واقعیت که هیچیک از کسانی که واکسن زده اند، به کرونا آلوده نشده اند دلیلی بر تاثیرات مثبت واکسن است.

وی پیش بینی کرد که بر اساس داده های موجود به نظر احتمال می رود که واکسن سینوفارم (Sinopharm) بزودی وارد بازار شود.

رییس شرکت دارو سازی و تولید واکسن سینوفارم نیز گفتکه از ماه ژوئن ، آزمایش های کلینیکی مرحله سه سینوفارم در ده ها کشور و منطقه از جمله امارات ، مصر ، بحرین ، پرو و ​​مراکش با بیش از ۵۰ هزار داوطلب در جریان بوده است.

لیو افزود: نمونه ها و داده های علمی اثبات می کند که واکسن ساخت این شرکت برای مقابله با کرونا بسیار موثر است.

به گفته وی، سینوفارم قرار است تا پایان سال جاری میلادی حدود ۱۰۰ میلیون دز واکسن تولید کند و براورد می شود که سال آینده میلادی میزان تولید به یک میلیارد دز برسد که برای مردم چین قابل استفاده خواهد بود.

چین سه واکسن برای استفاده فوری تصویب کرده است. این واکسن ها برای گروه های درمعرض خطرهای جدی مانند کارکنان بخش های پزشکی ، دیپلمات های اعزامی به کشورهای آسیب دیده و کارمندان اعزامی به خارج از کشور برای اجرای طرح راه ابریشم نوین استفاده شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی