ببازیگر معروف در تدارک نمایشی با بازیگران بالای ۷۰ سال است
رکنا: هوشنگ توکلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درخصوص روی صحنه بردن نمایشی به کارگردانی خود گفت: نمایشی را خودم نوشته و کارگردانی می کنم که قرار بود تابستان روی صحنه برود اما به دلیل سختگیری من در انتخاب بازیگر کمی دیرتر اجرا می شود.
وی با اشاره به نبود نمایشنامه برای رده سنی میانسال و پیشکسوتان تاکید کرد: مگر خودمان برای سن خودمان نمایشنامه بنویسیم زیرا جوانان برای ما نمایشی نمینویسند تا بازی کنیم. البته رشد و شکوفایی جوانان بد نیست اما اینکه این رشد به بهای فراموشی پیشکسوتان رخ دهد درست نیست.
بازیگر سریال "زیر تیغ" درباره رده سنی بازیگران نمایش خود افزود: رنج سنی بازیگران اصلی نمایش من بالای 70 سال هستند و این در نوع خود اتفاق جالبی خواهد بود. البته در کنار آنان هم جوانان حضور گرمی خواهند داشت. تمام سعی ام این است که دو بازیگر Actor اصلی اثر دو بازیگر خوب مطرح سینما Cinema باشند.
وی درباره مسائل مالی و درآمد تئاتر تاکید کرد: نگاه اقتصادی باید یکی از اولیتهای تئاتر باشد زیرا حمایت خاصی از سوی مسئولین فرهنگی نمی شود پس باید اولیت اقتصادی را هم در الولیت های تئاتر در نظر گرفت اما نباید صرفاً به خاطر مسائل مالی استانداردهای یک اثر نمایشی را زیر سوال برد.
بازیگر فیلم "زادبوم" حضور چهره های سینمایی در تئاتر را مقعطی خواند و ادامه داد: مهم این است که عمومیت تئاتر ما در دست جوانان است و همین جوانان به مرور زمان مسیر درست را ترسیم می کنند. تئاتر ما باید به استاندارد خود برسد و رسیدن به این مرحله نیازمند گذشت زمان و کسب تجربه است.
وی در همین راستا اذعان کرد: حضور بازیگران چهره مساله ای نیست که بتوان گفت خوب است یا بد است. ما نباید صرفاً منتقدانه همه چیز را زیر سوال ببریم و بکوبیم. نقد باید عادلانه و منصفانه صورت گیرد. تئاتر ما نیازمند حضور نقادان است تا بتوانند با نقد درست به کارگردانان کمک کنند تا هر چه سریعتر مسیر استاندارد را پیدا کنند. هر تئاتری باید بر اساس کیفیتش قضاوت Judgment شود و نباید به خاطر حضور فلان چهره همه چیز را نقد کنیم.
این بازیگر پیشکسوت درباره تئاتر خصوصی افزود: من مخالف تجربیات فعلی تئاتر بخشی خصوصی نیستم و حتی تاییدش هم می کنم. ما به تئاتر رسمی با تعریف مشخص یا معین نیازمندیم. نقش مرکز هنرهای نمایشی و ارشاد باید این باشد که بستر تولید تئاتر سالم و درست و موجه را فراهم کند. همینقدر که سالنی افتتاح شود و چراغی روشن شود یعنی تئاتر ایران در حال رشد است و حضور تماشاگران از طیف های مختلف جامعه در طولانی مدت به ارتقاء تئاتر کمک می کند.
توکلی با تاکید بر تولید آثار با کیفیت گفت: ما نباید مخاطب را از تئاتر دلزده کنیم. تئاتر به مخاطب نیازمند است پس باید هم مخاطب داشته باشیم و هم اینکه حداقل کیفیت ها را رعایت کنیم. از نظر من تئاتر نهالی است که اگر به آن نرسیم خشک میشود.
ارسال نظر