بازگشت سکوی حادثه دیده پارس جنوبی به مدار تولید

به گزارش رکنا ، سکوی شماره ۹ یکی از سه سکوی فاز‌های ۶ تا ۸ پارس جنوبی، بعد از ظهر چهارشنبه ۲۲ خرداد امسال دچار آتش سوزی شد.

این حادثه در کمتر از دو ساعت مهار شد و تلفات جانی نداشت اما پنج نفر مصدوم و سرپایی درمان شدند.

یحیی رشیدی معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس چند روز پس از این حادثه، علت آن را پارگی یکی از خطوط لوله فرآیندی ناشی از خوردگی درونی قسمتی از زانوی خروجی محفظه ارسال توپک عنوان کرد و گفت: تلاش می‌شود این سکو براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته تا اواخر مهر وارد مدار تولید شود.

بر همین اساس، ۲۸ خرداد ۹۸ شرکت بیمه‌گر مجوز آغاز عملیات ایمن‌سازی و بازسازی را به پیمانکار منتخب داد و بازساز سکو آغاز شد.

حالا مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از بازسازی سکوی حادثه دیده فاز‌های ۶تا۸ پارس جنوبی و آغاز تولید دوباره گاز در این سکو خبر داد.

محمد مشکین‌فام بیان کرد: بخش‌های آسیب‌دیده سکوی شماره ۹ پارس‌جنوبی (SPD۹) در بازه زمانی کمتر از چهار ماه، بازسازی شد و پس از تکمیل عملیات راه‌اندازی، با انجام آزمون‌های راه‌اندازی در مدار تولید قرار گرفت.

او افزود: این سکو، با ظرفیت تولید ۲۸ میلیون مترمکعب گاز یکی از سکو‌های سه‌گانه فاز‌های ۶، ۷ و ۸ پارس جنوبی به شمار می‌رود و هم‌اکنون تولیداتش به پالایشگاه خشکی فرستاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس بازسازی دوباره سکوی حادثه‌دیده را مطابق برنامه اعلام‌شده ارزیابی کرد و ادامه داد: با توجه به تاکید وزیر نفت، بازسازی این سکو در دستور کار قرار گرفت و به تدریج با حداکثر میزان کارایی به جمع سکو‌های در حال تولید پارس جنوبی پیوست که نتیجه آن در پایداری تولید گاز و افزایش سوخت‌رسانی به مردم در ماه‌های سرد سال مشخص خواهد شد.

مشکین فام، با اشاره به آمادگی شرکت نفت و گاز پارس به منظور تولید ایمن و پایدار گاز در فصل زمستان گفت: برهمین اساس، تعمیرات سالانه سکو‌هایی که نیاز به تعمیرات اساسی داشتند به پایان رسیده و تا اواسط آبان آماده تولید حداکثری گاز در فصل زمستان هستیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.