روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:
قدرتمند شدن اقتصاد کشور درگرو افزایش تولید داخلی با کیفیت است
رکنا : رییس جمهوری ادامه حمایت از کشاورزان را سیاست قطعی دولت توصیف کرد و گفت: دولت تا آخرین روز فعالیت، تمام توان و امکاناتش را به حمایت از تولید، تولیدکننده و کارآفرینان کشور معطوف کرده است.
به گزارش رکنا، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، دویست و بیست و ششمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت امروز( سهشنبه ) به ریاست حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی برگزار شد و در این جلسه اقدامات و برنامههای انجام شده و پیشنهادی در راستای تحقق شعار تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
روحانی در این جلسه با بیان اینکه قدرتمند شدن اقتصاد کشور که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، در گرو افزایش تولیدات داخلی با کیفیت است، تاکید کرد: افزایش رشد تولید در سالهای ۹۳ تا ۹۶ شاهد قطعی بر امکان رشد پایدار تولید با اتخاذ سیاستهای مناسب اقتصادی و بهبود روابط بینالمللی است.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه دولت تا آخرین روز فعالیت خود تمام توان و امکاناتش را به حمایت از تولید، تولیدکننده و کارآفرینان کشور معطوف کرده است، گفت: دولت در جهت رفع موانع و حمایت از فعالان اقتصادی و کارآفرینان همه تلاش خود را انجام خواهد داد.
بررسی وضعیت تعیین قیمت خوراک گاز طبیعی تولیدکنندگان اوره
در این جلسه همچنین گزارشی از عملکرد شرکتهای پتروشیمی و رشد تولید و صادرات در این شرکتها ارائه شد و موضوع تعیین قیمت خوراک گاز طبیعی تولیدکنندگان اوره، مطرح و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد.
رییس جمهوری با تاکید بر نقش پیشتاز شرکتهای پتروشیمی در مولد سازی منابع ارزشمند نفت و گاز کشور و تامین درآمدهای ارزی حاصل از صادرات غیرنفتی، حمایت از کشاورزان در تامین نهادههای مورد نیاز به ویژه کود اوره را ضروری دانست.
روحانی با تقدیر از تلاش کشاورزان در افزایش تولید محصولات کشاورزی، ادامه حمایت از کشاورزان در این زمینه را سیاست قطعی دولت اعلام کرد و از سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد و دارایی خواست نسبت به تامین منابع لازم جهت پرداخت مابهالتفاوت مربوط در قیمت کود اوره اقدام لازم را به عمل آورند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
کشاورزی ما حمایت نمیخواهد مدیریت و برنامه ریزی دقیق و درازمدت و هدفمند میخواهد. کشاورز نباید بطور خودسرانه با اتلاف اب و معطل گذاشتن زمین، کشت مورد نظر خودرا انجام دهد. با گرانی هر محصولی همگی بسوی کشت ان میشتابند و دراخر محصول بدون مشتری و در معرض نابودی و فریاد کمک خواهی بلند است. نباید به کشاورز میدان کامل داده شود که مردم و دولت را گروگان تولید خود در تعیین قیمت ظالمانه کند.