لیست ماینرهای ارزان قیمت در بازار / همه چیز درباره استخراج رمز ارزها + جدول قیمت
اقتصادی رکنا: نکته مهم در هنگام خرید ماینر این است که دستگاه قدیمی نخرید. به این علت که سال به سال راندمان دستگاه ها در حال بهبود است و هر سال شاهد معرفی دستگاه هایی هستیم که قدرت هش ریت آن ها به مراتب بالاتر از دستگاه های قدیمی است.
به گزارش رکنا،ماینر دستگاهی برای استخراج بیت کوین هست که اگر قصد ورود به بازار رمزارز و خرید ماینر را دارید، باید به هش ریت، قیمت، مصرف برق، شرکت تولیدکننده، نرخ تولید صدا و سیستم خنککنندگی داخلی این دستگاهها توجه کنید.
با آغاز به کار فناوری رمز ارز در دنیا شرکتها شروع به ساخت دستگاههایی کردند که هدف و کاربرد آنها استخراج بیت کوین بود. این دستگاهها ASIC نام دارند که مخفف عبارت Application Specific Integrated Circuit و به معنی “مدار مجتمع با کاربرد خاص” است. در حال حاضر این دستگاهها را ماینر بیت کوین مینامیم. این دستگاهها توان بسیار بیشتری نسبت به سیستمهای کامپیوتر عادی در استخراج بیت کوین دارند.
مهمترین ویژگی ماینرها
اگر قصد خرید ماینر دارید، هش ریت، قیمت، مصرف برق، شرکت تولیدکننده، نرخ تولید صدا و سیستم خنککنندگی داخلی مهمترین فاکتورها برای انتخاب دستگاه ماینر هستند.
هش ریت
هش ریت (Hashrate) به معنای توان ماینر در چک کردن و امتحان کردن تعدادی هش برای هر بلوک هست. هر چقدر هش ریت یک ماینر بیشتر باشد، تعداد بیشتری هش را در هر ثانیه امتحان میکند، پس شانس برنده شدن بیشتر است. هر چه هش ریت یک ماینر بیشتر باشد، نرخ دریافت بیت کوین آن نیز بیشتر است.
قیمت
در اصل قیمت ماینرها نسبت به قیمت بیت کوین متغیر است. هرچه قیمت بیت کوین بیشتر شود، قیمت ماینرها نیز بیشتر میشود.
مصرف برق
همه ما میدانیم که مصرف برق ماینرها به واسطه کاری که انجام میدهند، بسیار بالا است. از سویی مصرف برق با مقدار هش ریت رابطه مستقیم دارد. هرچه هش ریت یک دستگاه بالاتر باشد، مصرف برق آن نیز بالا است.
شرکت تولیدکننده
در صنعت ماینینگ، ۴ شرکت دارای اعتبار نسبتاً بالاتری در مقایسه با شرکتهای رقیب هستند. اولین و بزرگترین شرکت تولیدکننده ماینر در جهان، بیت مین (Bitmain) است که ماینرهای آن تحت عنوان انت ماینر (Antminer) شناخته میشوند. دومین تولیدکننده معتبر ماینر در جهان، شرکت میکرو بی تی (MicroBT) است که تولیدکننده ماینرهای تحت عنوان (Whatsminer) است. سومین تولیدکننده برتر دستگاههای استخراج بیت کوین در دنیا، اینوسیلیکون (Innosilicon) است. کنان (Cannan) نیز دیگر سازنده معتبر ماینر در دنیا است که ماینرهای آن تحت عنوان آوالون (Avalon) به بازار عرضه میگردند.
میزان تولید صدا
صدای تولید شده توسط دستگاههای ماینر واقعاً بالاست. در نتیجه در اماکن مسکونی مشکلساز خواهد شد. جالب بدانید صدای دستگاههای ماینر معادل صدای یک سشوار حرفهای در فاصله یک متری است. دستگاههایی که برای سودآوری باید ۲۴ ساعت شبانهروز روشن باشند.
کولینگ داخلی
کولینگ بهترین عملکرد یک دستگاه در شرایط دمایی مناسب است. امروزه اکثر دستگاههای جدید دارای سیستم کولینگ داخلی هستند که در صورت استفاده از آن دستگاه به صورت منفرد، نیازی به تعبیه سیستم تهویه مجزا نیست.
توصیه مهم در هنگام خرید ماینر
نکته مهم در هنگام خرید ماینر این است که دستگاه قدیمی نخرید. به این علت که سال به سال راندمان دستگاهها در حال بهبود است و هر سال شاهد معرفی دستگاههایی هستیم که قدرت هش ریت آنها به مراتب بالاتر از دستگاههای قدیمی است. اگر به سمت دستگاههای قدیمیتر بروید، عملاً از قبل خود را بازنده ماینینگ اعلام کردهاید.
ارزانترین ماینرهای موجود در بازار
اگر به دنبال خرید ماینر هستید، نکات مهم را به شما گفتیم و باید به نکات مذکور توجه کنید. در ادامه ۱۰ ماینر ارزان قیمت را به شما معرفی میکنیم.
نکته پایانی در خصوص ماینرها
هنوز قوانین درستی در خصوص واردات و استفاده از دستگاههای ماینر در ایران وضع نشده است، دستگاههای ماینینگ اغلب به صورت غیرقانونی و قاچاق وارد کشور میشوند که نتیجه آن شکاف قیمت زیاد، پشتیبانی نکردن از مشتری و کلاهبرداریهای بسیار است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر