دین پرست: مراکز فوریت های بررسی مشکلات واحد های تولیدی و طرح های سرمایه ای نقش قرارگاه عملیاتی و پنجره واحد را دارند
اقتصادی رکنا: قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: مراکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه ای به همه موضوعات مرتبط با مشکلات تولیدی ها از جمله، در بخش تامین مواد اولیه، صدور مجوزها یا موانعی ناشی از تداخل برخی از قوانین و مقررات که منجر به عدم تحقق اهداف مورد نظر تولیدکنندگان شده است، فعالیت خواهند کرد.
به گزارش رکنا، پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ بابک دین پرست معاون وزیر کشور و قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در گفت و گو با برنامه روی خط خبر شبکه خبر سیما گفت: مراکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه ای نقش قرارگاه عملیاتی را بازی می کنند و به عنوان یک پنجره واحد عمل خواهد کرد که نمایندگان همه دستگاههای تولیدی که واحدهای تولیدی برای فعالیت نیاز به اخذ مجوز و یا هماهنگی با آنها دارند، در این مراکز حضور دارند.
وی افزود: نمایندگان دستگاهها در این مراکز از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب در مرکز مستقر خواهند بود و از ۸ شب تا ۸ صبح روز بعد وهمچنین در روزهای تعطیل شیفتی در این مراکز مستقر خواهند بود و درخواستهای احتمالی را بصورت تلفنی دریافت و برای رسیدگی در روزهای بعد ثبت و در اختیار مسئولین ذیربط قرار خواهد داد.
دین پرست گفت: مراکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه ای به همه موضوعات مرتبط با مشکلات تولیدی ها از جمله، در بخش تامین مواد اولیه، صدور مجوزها یا موانعی ناشی از تداخل برخی از قوانین و مقررات که منجر به عدم تحقق اهداف مورد نظر تولیدکنندگان شده است، فعالیت خواهند کرد.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: راه اندازی مراکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه ای در راستای توافق میان وزیر کشور و وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شد و اکنون در ۳۰ استان این مراکز راه اندازی شده است و آخرین مرکز هم در استان خوزستان، فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و تا ساعت سه امروز، این مرکز نیز راه اندازی خواهد شد.
دین پرست تصریح کرد: مراکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه ای معمولاً در سازمان های صنعت و معدن است، و در برخی استانها به دلیل کمبود فضا یا امکانات ساختمان های دیگری درنظر گرفته شده است.
معاون وزیر کشور در خصوص نحوه نظارت بر عملکرد مراکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه ای گفت: مهمترین رکن نظارتی این مراکز، وجدان کاری نمایندگان حاضر دستگاهها در این مراکز است. در ابلاغیه ای که به استانداران داشتیم، اعلام کردیم که افرادی را که در مراکز مستقر می کنند، درک درستی از شرایط اقتصادی کشور داشته باشند، از شرایط و حساسیتهای جنگ اقتصادی آگاه باشند و افرادی باشند که درک کنند که باید به واحدهای تولیدی کمک کنند.
وی در همین راستا افزود: تا چند روز دیگر مرکزی ملی در تهران راه اندازی خواهد شد که در این مرکز نیز، نمایندگان وزارتخانه ها و دستگاههای عضو ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید مستقر خواهند بود و این افراد ملزم هستند که همانند مراکز استانی از ۸ صبح تا ۸ شب حضور داشته و بر عملکرد نمایندگان دستگاههای خودشان در مراکز استانی نظارت کنند.
دین پرست اضافه کرد: سامانه ای هم راه اندازی شده است که از لحظه ثبت درخواست متقاضی تا مرتفع شدن مشکلات را رصد می کند. همچنین دستورالعملی تدوین شده است که ظرف یکی دو روز آینده ابلاغ خواهد شد که دستگاههای نظارتی هم بر عملکرد این مراکز نظارت کنند.
وی با بیان اینکه از همه دستگاههای امنیتی، قضایی، اطلاعاتی و نظارتی دعوت شده است تا در جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید حضور یابند، گفت: در جلسه روز سه شنبه گذشته، از همه دستگاههای نظارتی، بازرسی ، اطلاعاتی، حقوقی و قضایی درخواست شد تا نظارت دقیقی بر عملکرد مراکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه ای داشته باشند و درصورتی که مشاهده شود که اهدافمان نمی رسیم ویا خللی در مسیر کار ایجاد شود، بلافاصله آن حوزه را اصلاح خواهیم کرد.
معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور گفت: قانون گذار ۲۷ ماه پیش قانون تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در مرکز و کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری ها را ابلاغ کرد، که در این قانون به صراحت تاکید شده است که مصوبات ستاد لازم الاجراست. یک سال پس از تشکیل ستاد نامه مشترکی از سوی وزیر کشور و وزیر صنعت، معدن و تجارت به رئیس جمهور ارائه و درخواست شد که شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اختیارات بیشتری به این ستاد بدهند.
دین پرست با بیان اینکه اتفاق مهمی اخیراً در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با هماهنگی که میان وزرای کشور و صمت اتفاق افتاده است، گفت: یکی از مشکلات در فرایند اجرا بود و نه در نوع مصوبات که متاسفانه در برخی از مصوبات ابلاغی، نهادها و دستگاههای اجرایی ذیربط نگران بودند که مبادا از سوی دستگاههای نظارتی، امنیتی و دستگاههایی که قابلیت نظارت بر عملکرد دستگاهها را دارند، مورد سوال قرار گیرند که ابتکار بسیار خوبی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید صورت گرفت و در هر دو جلسه ای که اخیراً برگزار شد، علاوه بر نمایندگان قوه قضاییه که از مدتها قبل همکاری بسیار خوبی با ستاد دارند، از وزیر اطلاعات،رئیس اطلاعات سپاه، رییس دیوان محاسبات، رییس سازمان بازرسی، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و همچنین از دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی خواستیم که نمایندگان آنها در جلسات ستاد حضور یابند و ضمانت اجرای مصوبات ستاد با حضور این عزیزان چندبرابر خواهد شد.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تصریح کرد: حتماً در فرایند کار با یک سری مشکلاتی مواجه هستیم اما مصوباتی که منبعد در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خواهیم داشت، با ترکیب جدید اعضای ستاد مشکل اجرایی نخواهد داشت. در این ستاد مصوبه ای نخواهیم داشت که مشکلی در اجرا یا شبهه ای داشته باشد. همچنین در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مصوب شده است که در پایان جلسات، لیست دستگاههایی که مصوبات را اجرا کرده و لیست دستگاههایی که بی توجه به مصوبات بودند، اعلام شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر