به گزارش رکنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، کارگروه تنظیم بازار در گزارشی درباره اقدام های این کارگروه برای تامین شکر مورد نیاز بازار اعلام کرد: برپایه آمارهای رسمی، سالانه افزون بر 2 میلیون و 500 هزار تن شکر در صنوف، صنایع و منازل مصرف می شود، اما امسال به دلایلی همچون خشکسالی و محدودیت تخصیص آب برای مزارع چغندر و نیشکر و مشکلات خاص ایجاد شده برای کارخانجات نیشکری، تولید این محصول نسبت به سال 96 با کاهش مواجه بود و همین موضوع مشکلاتی را در تامین شکر مورد نیاز کشور به وجود آورد.

از شهریور ماه امسال، شکر خام مشمول ممنوعیت واردات فصلی شد که این موضوع به همراه کاهش عرضه کارخانجات شکر، افزایش نرخ این محصول در بازار را در پی داشت.

در ادامه گزارش آمده است: برای بازگرداندن آرامش به بازار شکر و کاهش نرخ آن، موضوع بلافاصله در دستور کار کارگروه تنظیم بازار قرار گرفت و مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی نسبت به افزایش ذخایر استراتژیک به میزان 500 هزار تن اقدام کند.

براساس تصمیم اتخاذ شده افزایش بخشی از ذخایر از محل واردات بوده است.

شکر استحصالی از کارخانجات نیشکری که روانه واحدهای تصفیه و کارخانجات قند شده و واردات شکر، موجب تعادل مجدد در بازار این محصول خواهد شد.

به گزارش ایرنا، پیشتر «علیرضا یزدانی» مجری طرح چغندرقند و نیشکر کشور با بیان این که در تولید شکر مورد نیاز کشور کمبودی نداریم، گفت: واسطه گران و دلالان عامل اصلی گرانی شکر هستند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.