کاهش سرانه خاموشی در کشور/ وصول ۹۷.۵ درصدی مطالبات صنعت برق
رکنا: در دولت یازدهم ۴.۵ میلیون مشترک جدید به مجموعه صنعت برق کشور اضافه شد و سرانه خاموشی در ابتدای دولت نیز به ازای هر مشترک از سه دقیقه در روز به ۲.۵۵ دقیقه در پایان کار دولت کاهش یافت.
رکنا اقتصادی: در دولت یازدهم اقدامات متعددی درصنعت برق صورت گرفت، به طوری که ۸۰۰۰ مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شد و ظرفیت نیروگاههای کشور به ۷۷ هزار مگاوات رسید، همچنین شاهد کاهش ۴.۵ درصدی تلفات شبکه توزیع برق بودیم.
علاوه بر این با برنامهریزی صورت گرفته دولت یازدهم امروز به ظرفیت ۱۰۰ مگاواتی در حوزه تجدیدپذیرها دست یافته که این امر حکایت از رشد بالای این دستاورد نسبت به گذشته دارد، از سوی دیگر همزمان با رشد پیک، وضعیت تولید نیز بهبود یافت و از حداکثر ظرفیت موجود استفاده شد، از طرفی بخش مدیریت مصرف نیز با تحول خوبی مواجه بود به طوری که در سال جاری بیش از ۴۰۰۰ مگاوات مدیریت مصرف صورت گرفت.
در همین راستا آرش کردی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر در خصوص اقدامات صورت گرفته در دولت یازدهم گفت: در سال گذشته شاهد وصول ۹۷.۵ درصدی مطالبات صنعت برق بودهایم که این رقم نیز در طی ۱۰ سال اخیر در این صنعت بینظیر بوده است.
وی با بیان اینکه با اخذ سیاستهای جدید در تلاش برای کاهش هزینههای بازار Store برق بودهایم، خاطرنشان کرد: شاخصهای خروج از فرکانس استاندارد نیز به شدت کاهش پیدا کرده است و نزدیک به استاندارد کشورهای رده اول و اروپایی هستیم.
کردی ضریب آمادگی نیروگاهها را ۹۸.۵ درصد برشمرد و گفت: باید در تلاش برای کاهش هزینههای تمام شده حوزه برق باشیم و تلفات شبکه توزیع برق را به هشت درصد برسانیم.
آنچه از وضعیت صنعت برق نمایان می شود این است که علی رغم اقدامات صورت گرفته اکنون نیازمند تحول جدی در زمینه هوشمندسازی به عنوان زیربنای مدیریت مصرف درکشور، تجدید ساختار مناسب صنعت برق هستیم که باید در دولت دوازدهم به آن توجه جدی شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر