خودروهای بد فروش دست دوم داخلی
رکنا: باوجوداینکه بازار خودرویی ایران به نسبت سایر بازارهای خودرویی به دلیل تحریمها و سیاستهای واردات، بازار خلوتی است، اما کماکان به دلیل ورود طیف وسیعی از محصولات شرکتهای مجاز به ایران، بازار نسبتاً پویایی را شاهد هستیم.
افزایش چالشهای مربوط به خرید و فروش خودرو، با توجه به افزایش تنوع خودروها افزایش مییابد. در ادامه نیز باید اشاره کرد به طبع این افزایش حجم بازار، عوامل تأثیرگذار بر فروش خودرو نیز دستخوش تغییر قرار میگیرد. یکی از تأثیرگذارترین عوامل انتخاب در خرید خودرو، سهولت خودرو در هنگام فروش است که متأسفانه از دید حجم بسیار زیادی از خریداران دور است. شکی نیست که خریدار امروز، فروشنده فردا است و این موضوع که بتوان خودرو خریداریشده را با سهولت بیشتر و طبیعتاً قیمت مناسب و اصطلاحاً سر قیمت به فروش رساند، میتواند عامل بسیار مؤثری در انتخاب خودرو باشد.
4 خودرو بد فروش در محدوده قیمتی بین 20 تا 35 میلیون تومان را در متن زیر مشاهده می کنید. البته گفتنی است که حتی خودروهای معرفیشده نیز در بازه زمان، خریداری میشوند، اما توان چانهزنی فروشنده بسیار پایینتر از سایر خودروهای خوش فروش است و شاید نتوان آن را به قیمت به فروش رساند:
سریر، یکی از اعضای خانواده سمند، با نگاه تولید یک خودروی نسبتاً تشریفاتی، توسط شرکت ایرانخودرو در سال ۸۳ آغاز به تولید شد. این خودرو ازنظر ظاهر، شباهت زیادی به خودرو سمند ال ایکس دارد و این موضوع بدیهی کاملاً بدیهی است، زیرا سیستم شاسی بندی و اصول طراحی همه خودروهای خانواده سمند یکسان است. در خودرو سمند سریر، برای افزایش آسایش و راحتی سرنشینان، در حدود ۳۰ سانتیمتر بین درب جلو و عقب، افزودهشده است که البته ظاهر نهچندان مناسبی را به این خودرو داده است. از طرفی باید پرسید که با توجه به سطح کیفی تولید محصولات ایرانخودرو و البته سطوح دانشی طراحان این خودروها، آیا شاسی این خودرو تحمل این وزن بیشتر و طول بیشتر را خواهد داشت یا خیر! سمند سریر یکی از خودروها بد فروش بازار Store است و تولید سال 88، 89 و 90 این خودرو به ترتیب 25.5، 27 و 28 میلیون قیمتگذاری شدهاند. البته این قیمت سریر نسبت به قیمت سمند ال ایکس، در حدود 6 میلیون تومان گرانتر است که شاید یکی از دلایل سختی فروش همین موضوع باشد.
J3 کرمان موتور: خودروی J۳ که از کارخانه جک مهمان پارکینگهای ایرانیان شده است، با نام مستعار توجوی بهعنوان جایگزینی برای خودروی فولکسواگن گل معرفی شد که البته نتوانست جایگاه مناسب گل را در اذهان پر کند. این خودرو در سال ۱۳۹۱ وارد بازار ایران شد و در همان ابتدا در فهرست خودروهای بد فروش قرار گرفت. تولید سال 94 این خودرو در حدود 27.4 میلیون قیمت دارد.
پارس ELX: پژو پارس که در ابتدا بانام پرشیا وارد بازار شد، بهنوعی تغییریافته پژو 405 است که تا حدی ظاهر پیر آن را برای هوادارانش منطقیتر کرد، بااینوجود، این خودرو نیز در رده خودروهای بد فروش قرار میگیرد. شاید یکی از دلایل این اتفاق، مصرف بالا و همچنین افت کیفی زیاد یا اصطلاحاً استهلاک زیاد این خودرو باشد. مدل 94 معمولی این خودرو را میتوان با حدود 31 میلیون تومان تهیه کرد.
206 تیپ 1: 206 با ظاهری جوانپسند، مخاطبان فراوانی دارد بااینحال تیپ 1 آن جزء خودروهای بد فروش قرار دارد و عمر بالای این خودرو و همچنین نداشتن کیسه هوا دو عامل اصلی برای بد فروش بودن است. در کل تعداد این خودرو در بازار بسیار کم و محدود است و متوسط قیمتی این خودروها 10 میلیون تومان تخمین زده میشود.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر