چیت چیان: انتقال فناوری نوین و ارتقای بهره وری صنایع آب و برق با برجام ممکن شد
رکنا: وزیر نیرو گفت: اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) امکان انتقال فناوری های جدید و ارتقای بهره وری صنایع آب و برق کشور را برای دستیابی به خودکفایی بیشتر و دستیابی به بازارهای صادراتی فراهم کرد.
رکنا اقتصادی: «حمید چیت چیان» عصر امروز (شنبه) در سلسله نشست های تخصصی «اقتصاد مقاومتی و برجام» در مرکز مطالعات وزارت امورخارجه افزود: از زمان جنگ تحمیلی با برنامه ریزی هوشمندانه در صنعت برق، تامین نیازهای داخلی با تکیه بر توان داخلی میسر شد.
به گفته این مسئول، اگر توانمندی صنعت برق ایران در عرصه تامین تجهیزات نیروگاهی و ساخت نیروگاه ها در زمان تحریم ها نبود، دشمنان ایران می توانستند سخت ترین شرایط را برای تولید برق تحمیل کنند.
وی در ادامه به طرح این پرسش پرداخت که آیا برجام توانسته است به صورت واقعی برای ارتقای اقتصاد ملی و توانمندی ملی کمک کند؟
همایش اقتصاد مقاومتی و برجام دهم اسفندماه آغاز شد و تا هجدهم اسفندماه به بررسی دستاوردهای برجام در بخش های مختلف اقتصادی و اجتماعی شامل صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، نفت، نیرو، انرژی هسته ای، بهداشت، راه و شهرسازی، علم و فناوری و پولی- بانکی می پردازد.
هر روز مسوولان دستگاه ها و وزارتخانه های مرتبط با حضور در این همایش به ارایه گزارش تفصیلی از دستاوردهای برجام و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در نهادهای متبوع خود می پردازند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر